benim bildiğim tatlı olmayan bi koku; potıon of love.
ben beğenmedim pek.ama zevk meselesi belki beğenebilrsiniz.fresh bi koku.
sılver raiın de tatlı bi koku değildi sanırım.diğer arkadaşlarda bu konuda yardımcı olabilr sanırm min olmak isterseniz.
saçmaladılar iyice.Kargo parasıda saçma gerçekten.kargo parası ilk 3 dü
sonra 5 di şimdi de 5,5 yapmışlar
inanmıyorum böyle yaptıklarına geçen seferki kampanyadabenim cildim çok kuru, bugüne dek ne kadar yoğun kremler kullandıysamda hiçbiri kuruluğu gidermeye yeerli olmadı heleki oriflame hiç.kıyaslamam bile.bu gerçekten yoğun nemlendiriyor.o bakımdan almanızı tavsiye ederimm.
Sadece birşey var beğenmediğim, bilmiyorum sizde yaşadınız mı? Kampanyanın 1. haftasından sonraki siparişlerin gramajı resmen düşük.İlk hafta siparişlerim ağzına kadar dolu, ama daha sonraki verdiklerim resmen 3-4 cm eksik dolulukta.elimle sıkıyorum ikisini.Biri nerdeyse hiç içeriye girmiyi, diğerinde ise neredeyse parmaklarım birbrine değiyor. bence bu hiç hoş olmamış, tartacağım iksinide, eksik gramaj olduğundan eminim.böyle yapmasaydılar keşke !
inanmıyorum böyle yaptıklarına geçen seferki kampanyada
hiç böyle değildi dolu dolu geldi hepsi pess vallahii
ayıpp etmişlerr buseferki kampanya ilk başladığında kargo 3 tl idi
akşam siperiş verdim 4 tl ye çıkarmışlarr umarım yarım yarım gelmez
siperişler gelirse mutlaka şikayetimi bildiricem ben kendilerine
ama sonuçta dolumunu yapan eyüp sabri tuncer değil
bu konudan perfume jewels sorumludur diye düşünüyorum
bende tam 8 set aldım kımselere veresım hedıye edesım yok :) cok ıyı bı kampanya tesekkurler ..Ayrıca 30 ocaga kadar uzatılmıs kampanya ayrıca ıkı secenek var terlıklı set ıstersenız fıyyat 9,90 ama bence gerek yok tavsıye edıyorum kokular mukemmel