- 15 Aralık 2009
- 9.221
- 14.632
ben hala alamadım kartım sanal şifre istiyor
onu almak için bankaya gitmem gerekiyormuş
ama işlerimden dolayı çıkamadım hala sanırım ben alana kadarda bitecek
diğer kampanyada bende BLACCK BERRY almıştım ve hiç
beğenmedim şimdi SİLK TOUCK bunu almayı çok istiyordum
ama o da bitmiş bakalımm
canım bende anlamadımkii daha önceki kartımla denedim hiç böyle bircanım sen daha önce alabildiğine göre sanal şifre vermişsindir oraya,şifrenimi unuttun acaba,normal kartla alışveriş yaparkenki şifren olması lazım sanırım,yada eğer varsa paramatikten çektirmeyi çalış o da olmadı bence biran önce çarşıya git ve ya şifre al yada havale yaptır.bu arada aklıma geldi şifreni internetten yada o bankaya ait müşteri hizmetlerinden telefonla alabilirsin sanırım.acele et bebeğim yoksa gerçekten bitecek,çünkü bende silk touck ı kaçırdım,neyse artık...
kokularım geldi
öncelikle tükendiği için sılky touchın sadece kremini aldım onu da Düş arkadaşımızdan öğrendim yoksa bakmazdım çok teş. ediyorum kendisine çok çok beğendim üzüldüm setini kçaırdığıma inşallah birdahaya
sonrada sılver rain bn çok beğendim hani bazı kokular uçuk olur yaa buda ondan bnm tenime uydu çokçok beğendim anlatamam
ve sprey olarak lavanta kolanyası söyledim onuda beğendim
kısacası çok mutluyum
az bir ücrete çok şey sahibi oldum
hayır erkek kokusna benzemiyor çok hoş çiçeksi kokusu var frash yani ayrıcada kalıcıdaRica ederim görmediklerimizi bilmediklerimizi birbirimize söyleyelim ki herkes yararlansına.s.
Kokuları beğenmene sevindim.
Silver rain hakkında ne düşünüyorsun peki yani sende erkek kokusuna benzettin mi yoksa benim gibi çiçek kokusu gibi mi buldun :)
bir şey sorcam kızlar bu ürünlerin yanında 14 tl gibi fiyalar yazıyor onlar üzerinde mi satış yapılıyor
Kızlar ben de sipariş vermek istiyorum ama kararsız kaldım.Tatlı kokulardan hoşlanmıyorum,baş ağrısı yapıyor bende
Aranızda spring shower alan var mı, kokusu nasıl?