• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EyMeN

Neclaa34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
91
49
3
36
Kalbim cok agriyor...nefesim daraliyor....
Ne demiş Can yüceL,

Şiirlerinde küfür etme diyorLar usülsüzz...
Lan bukadar o.cocugu nasıl anlatayım küfürsüz..
Ne denir bu insanlara küfürsüz...

Coook coooook cok uzgunum... bebek hasretiyle yanıp tutuşurken hergun hastanelerde ugrasrkn cok agır geldi cok😥😥😥😥😥😥
ve sebebte rahat sevisememek cok ic yakici degil mi. ben cocuguma yaramazlik yaptiginda bagiriyorum ona bile bin pisman oluyorum canim yaniyor. Allah boyle birsey gostermesin kalplerimizi karartmasin.

ve sebebte rahat sevisememek cok ic yakici degil mi. ben cocuguma yaramazlik yaptiginda bagiriyorum ona bile bin pisman oluyorum canim yaniyor. Allah boyle birsey gostermesin kalplerimizi karartmasin.

Allahimmmm sen buyuksun...can veremesin inim inim inlesin insallah mahvoldum aglamaktan artik😥😥😥😭😭😭😭

Allahimmmm sen buyuksun...can veremesin inim inim inlesin insallah mahvoldum aglamaktan artik😥😥😥😭😭😭😭
asil korktugum ne biliyo musunuz artik boyle seyleri normal karsilamamiz ki ben cok haber okumam 4 yil once kayserili bi uvey annenin cocuklarina yaptiklarindan yataklara dusmustum resmen. ve simdi bu haber beni 3 4 saat uzdu sonra unuttum. bundan 3 4 yil sonra acaba daha kotu seyler olurda benim kalbim kas kasti bi sekilde ah yazik der gecer miyim.

asil korktugum ne biliyo musunuz artik boyle seyleri normal karsilamamiz ki ben cok haber okumam 4 yil once kayserili bi uvey annenin cocuklarina yaptiklarindan yataklara dusmustum resmen. ve simdi bu haber beni 3 4 saat uzdu sonra unuttum. bundan 3 4 yil sonra acaba daha kotu seyler olurda benim kalbim kas kasti bi sekilde ah yazik der gecer miyim.
Ayyy insallah olmaz yaaaa. Artik yeter .. allah islah etsin. Cocuklara yapilan her kotuluk beni mahvedio... o yazdigin haberide hatrliorm kacgun etkisinde kaldm mahvoldum hep oluyorm. Tobe yarrabbi allahin gucune gitmesin ama bebek bebek diye yanip tutusanlarin degilde neden bunlarin bebeklrri var diye hep dusunurum😥😥😥😥😥😥

Ayyy insallah olmaz yaaaa. Artik yeter .. allah islah etsin. Cocuklara yapilan her kotuluk beni mahvedio... o yazdigin haberide hatrliorm kacgun etkisinde kaldm mahvoldum hep oluyorm. Tobe yarrabbi allahin gucune gitmesin ama bebek bebek diye yanip tutusanlarin degilde neden bunlarin bebeklrri var diye hep dusunurum😥😥😥😥😥😥
Allah hayirli ana baba olmayi hayirli evlat hayirli insan olmayi nasip etsin

Çok şey yaşadım herkes gibi.
Hiç isyan etmedim belki.
Ama amaaa o video vardı ya,
Hani yemeğimi yiyiorum annecim. Dediği.
İsyan ediyorum günlerdir.
Ne yediğim ne içtiğim.
Bu melek çocuk beni çok etkiledi.
Hayatımda ilk kez dedim, allahım neden!
Neden izin verdin. Nerdesinnnnn.

Bu çocuk 1 günde ölmedi ki!!!!
Kim bilir neler yaptılar öldürene kadar.
Görenler sadece seyirci kalmış.
Öldükten sonra konuşuyorlar birde.
Neden sustunuz bişey yapmadınız adiler!!!
Aklımı kaçırak gibi oluyorum.
Ne yazık bu çocuğun yaşadıklarını(bildiğimiz kadarıyla) unutmak istiyorum.
Eymen gittiği yerde unutmuş mudur ki..

Çok şey yaşadım herkes gibi.
Hiç isyan etmedim belki.
Ama amaaa o video vardı ya,
Hani yemeğimi yiyiorum annecim. Dediği.
İsyan ediyorum günlerdir.
Ne yediğim ne içtiğim.
Bu melek çocuk beni çok etkiledi.
Hayatımda ilk kez dedim, allahım neden!
Neden izin verdin. Nerdesinnnnn.

Bu çocuk 1 günde ölmedi ki!!!!
Kim bilir neler yaptılar öldürene kadar.
Görenler sadece seyirci kalmış.
Öldükten sonra konuşuyorlar birde.
Neden sustunuz bişey yapmadınız adiler!!!
Aklımı kaçırak gibi oluyorum.
Ne yazık bu çocuğun yaşadıklarını(bildiğimiz kadarıyla) unutmak istiyorum.
Eymen gittiği yerde unutmuş mudur ki..
:((((((((((

Back
X