Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

şimdi tekrar merhaba umarım herkese yeniden yardımcı olabilirim sevgiler

Aslında siz zor olanı başarmışsınız isteyince kilo bir sekilde veriliyor ama önemli olan onu korumak. Ve bunu da başarmış olmaniza çok sevindim. Bir ömür hep mutlu hep hayal ettiginiz kiloda olun

Çok mersi dediğiniz gibi zor olan onu korumak yemekten uzak durmak tabiiki kolay değil sadece tdına bakmak yetmiyor ama yapacak birşey yok
ben korumaya başladığımda yanımda çalışan bir stajere baktım cocuk üç yemek kasığı kadar yemekle yetiniyor. o ölmüyorsa bende yaşayacak kadar yerim diye düşündüm ve hep aklıma gelir :)

Merak ettim şu an kaç kilosunuz? Ben de 83.6 iken 68.5 e düştüm. Ama devam tabi 55 olana kadar.

Ya ben sizi ayakta alkışlıyorum bir çok kişi ye örnek olmalı hikayeniz en çok da kendime örnek aliyorum.Sizi o kadar anlıyorum ki bir yere yemek yemeye bile gimezdim oradakiler bakardi sanki butun restoranı ben yiyecekmisim gibi resim cektirmiyorum en çok buna üzülüyorum ailemle bir resimim bile yok . kıyafet almıyorum ama şimdi o kadar pişmanim ki yavaş zayıflayagim ama kendimi kısıtlamadan hiç birşey den geri kalmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…