Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

Çok yapmıyorum ki benimkine spor denilebilir mi emin değilim zaten :) Kahvaltıdan önce 18 dk.dans ettim bugün.Öğle de Leslie ile yürüdüm,sonra da 25 dk.daha dans ettim.Canım istiyor zaten fazlasına zorlamıyorum :)
Çok aç hiç olmuyorum neredeyse ,şişkin hissettiğim oluyor ama bazen yemeklerden sonra.
Bugün öyle yaptım.Toktum ama zorladım ve 1 şeftali yedim :) Kahvaltıda da yumurta ve kırmızı biber gitti mideme katı olarak

bugun kı toplantıdan bahsetmek ıstıyorum
kahvaltı ıdı aslında sonrasında calısıldı zaten
ben elbıse gıydım ılk defa penye bır elbıse gıydım oram buram cıktı mı dıye tereddut etmeden
belım bıraz ıyı ya yenıden yuksek topuklara dondum :))) cok guzeldı anlatamam
sıkılmadan tabagımı elıme alıp o masadan bırseyler almak benı uzmedı
tek sıkıntı su donemde herkesın gozu yıne tabagımda ne yıyosun dıye:)))

bacak bacak ustune atmak ne kadar farklı bı duyguymus bu aralar bunu fark edıyorum
komık yada abes gozukmeden aman etegım acılacak dıye dusunmeden
elbıse dızlerımde ama duzgun duruyordu
umarım ısteyen herkes yasar
bunları yazıyorum cunkı herkesın bunu yasamasını ıstıyorum

ben kılo verdım dıye salmadım
sabah yıne karannfıl cayı ıctım lımonlu sırkelı

herkese basarılar...

ve tuhaf belkı ama gercekten asık olmak ıstıyorum...

bende dans etmek ıstıyorummmmmm

ve senınkıne de spor denır ınan ılk baslarda 5 dakka 8 dakka oldu dıye canım cıkıyodu)))
annem dıyodu ne cabuk bıttı:))))) bosver zaman cok :)))) acelemız yok dı mı ama:))))

Öncelikle "" :)

Darısı başımıza inşallah...

Ama benden size tavsiye,cidden dürüst ve ahlaklı biriyseniz ve adam gibi sevebilen biriyseniz-ki öyle olduğunu düşünüyorum- aşık olmayı boşverin:) Yazık olur.

ıyı temennılere sagol canımın ıcı
ozelden yazamıyorum on dakıka ıle sınırlı ya )))ben bır kere asık oldum sandım o zaman 106 kıloydum bır denemek lazım bosver ))) allah kor etmesın oyle askı ıstemem zaten her zaman erkek daha fazla sevmelı dıyorum
benımkıdfe bı temennı ıste))))

Edin siz de,en güzel spor valla

Eh aslında birazcık çabuk gitseeler fena olmaz başta Biraz daha verdiğimi hissedip rahatladıkça arttırırım ben de ,hem daha da çok ister o zaman canım.Maaşallah siz fazla fazla spor yapmışsınız ve verdiklerinizin çoğunu spora borçlusunuz :) Benim çoğu spordan gitmez en başlarda :/

dedım ya benım spor merkezıne kaydolmam benım ıcın en dogru karardı ve cok kılo verınce fark edeceksın sende
sarkma ve bosalma olmuyor)))

Aa bilmiyordum o sınırı ama öğrendiğim iyi oldu :) Ya bence daha fazla sevme meselesi değil de erkek de anlayışlı olmalı,dürüst ve açık olmalı...Ama her erkekte öyle olmuyor.Biri öyle olsa biri olmuyor ve bir türlü her açıdan iyi olanı bulunmuyor .
Valla ben 1 kere sevdim,ötesini söylemeye dilim varmıyor.O da sevdi ama anlaşamayınca olmuyor...Kırgınım ama O'na da laf ettirmedim hiç.Sadece daha bu yaşta hayatımın kaydığıyla kaldım :)
Severseniz de silebilmek gerekiyormuş bazı değerleri hiçe sayıp,yoksa fena oluyor .Aşka gerek yok yani...Aşksız,sevgisiz dünya kötü ama bir sevmek de bin ölmek diye boşuna demiyorlar:)

Psikoloji bölümüne çeviricem burayı biraz daha yazarsam

bosver hem psıkolojı hem dıyet yapalım

5 kayısı 6 badem ıkı cevız yıyorum suan :)))

psıkolojıde gereklı ben nısanlımı sepetledıgımde 4 -5 ay kadar nerdeyse hıc kılo vermedım
sukur almadım da ama:)))
kayısı ıle badem cevız guzel oluyo kıs:)))

ben 35 ımı gordum bu ay)))

sen unıversıtede mısın

dedım ya benım spor merkezıne kaydolmam benım ıcın en dogru karardı ve cok kılo verınce fark edeceksın sende
sarkma ve bosalma olmuyor)))

İnanın çok şaşırdım ya,ilk haliniz kilolardan dolayı yaşı gösteriyor sayılabilirdi ama son resminizde hiç ama hiç 35'lik bir görüntü yok :)

Evet,üniversitedeyim.Şimdi buralar çok okunur muhtemelen o yüzden neresi olduğunu özelden atarım yada msn açarım şartlar uyarsa:)

Verilen kilo miktarı çok olmaya yaklaşınca ben de yazılırım muhtemelen.Yurdumda da var spor aletleri ama spor salonunun havası ayrı olur.Peki dans yada bol yürüyüş de sıkılaşmaya yardımcı olur mu ki?

Akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz o zaman?

Valla almamak başarı bence çünkü insan morali bozukken yemeklere saldırabiliyor-bknz.ben -

Kayısıyı severim de badem için aynısını diyemicem

teşekkür ederim canım :)))
bende zaten 28 felan dıyorum kımse bısı demıyo aman yaslı gosterıyosun desınler )))

demıstım bı arkdasım bır yılda dansla sıkılastı sekle gırrdı
ben bırde bı donem yoga yapmıstım bak oda banaıyı gelmıstı
nefes almayı ogrenmıstım bırde duz durmayı duz yurumeyı)))

Yok yok 28 ,hatta 25 falan ideal :)

Hmm yoga hiç sevilesi bir şey değil benim gözümde ama dans her şeye yeter gibi geliyor .Tabi ileride de yürüyüşüm artacak o da yararlı olur.Umarım yanılmam :9

Yok yok 28 ,hatta 25 falan ideal :)

Hmm yoga hiç sevilesi bir şey değil benim gözümde ama dans her şeye yeter gibi geliyor .Tabi ileride de yürüyüşüm artacak o da yararlı olur.Umarım yanılmam :9

neyı sevıyorsan onu yap o herseye yeterrrrrr

bana da yüz dediler sevmıyorum napııım :))) kaydoluyorum ıkı hafta ucuncu hafta gümmmm)))))

neyı sevıyorsan onu yap o herseye yeterrrrrr

bana da yüz dediler sevmıyorum napııım :))) kaydoluyorum ıkı hafta ucuncu hafta gümmmm)))))

Yüzmenin 2 haftası bile çok işe yaramıştır ya :) Ben denizi sevmiyorum ve havuzdan da mikrop kaptım birkaç sene önce o yüzden rahat edemiyorum artık.Yani yüzme ihtimalim yok maalesef

Siz spor salonu ben dans,en iyisi böylesi cidden

Akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz o zaman?

Valla almamak başarı bence çünkü insan morali bozukken yemeklere saldırabiliyor-bknz.ben -

Kayısıyı severim de badem için aynısını diyemicem

bende yemısımdır o donemde ama sporu bırakmadım ve genelde yıne aksam yemedım kılo almamam ondan oldu sanırım ))))
baden yeme fındık ye
ben hıcbır meyveyı sevmıyodum ne dıyosun elma yemeyı portakal muz yemeyı ogrendım ))))
hayatım degıstı dıyorum ya ondan karpuzun yuzune bakmazdım
yalnız yasarkene elma portakal hep kuflenırdı))))
aksam yemegı saatım yok normalde oglenden kalanları belkı 6 gıbı yıyorum
bugunde kaldı ama sabah kahvalktı sastı ya o yuzden sadece bı kase yogurt yerım sanırım )))
ben aksam katı yedım mı dokunuyor artık
sabah klkmamı bıle engellıyo

ne bılem sevemedım ıste ))) ve evet en ıyısı bu neyı sevıyorsak:)))

Ben hiç umrumda değil sanki versem ne olacak psikolojisine girdim hep öyle bunalım dönemlerinde:)
Ben de pek meyve sevmem sizin gibi ama saydıklarınızı severim valla
Bünyeniz iyice narinleşmiş demek ki ,akşamki yemek sabahı bile etkiliyorsa..
Ben de şimdi çıkıyorum,birazdan akşam yemeğini yiyeceğim .Çıkmadan menümü de yazayım:

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kırmızı biber
3 sap maydanoz

Öğle:
1 kase Special K

Ara:
1 şeftali
1 yeşil çay

Akşam:
1 kase,muhtemelen 4 kaşık kadar semizotu
2-3 kaşık yağsız yoğurt

Ara:
Yeşil çay

Toplamda da 20 dk.Leslie ile yürüme ve 45 dk.dans var.

Tekrar görüşmek dileğiyle,iyi akşamlaar

bu menu supperrr

ıyı aksamlar yarın gosurmek uzere...

sabah 7 45 hayata merhaba

cok az egzersız amadune gore bıraz daha fazla sanırım

karanfıl yarım lımon bı kasıksırkelı sıcak su ıctım

bı mınık kase yogurt ( ıcımı serınletıyo ozel bı nedenı yok )

kahvaltı:
bır yumurta haslanmıs
bır dılım beyaz peynır
bır dılım kepek ekmek
ıkı cevız
uc yesıl zeytın
maydanoz
bır bardak sut

ve 9:00 kahve cıkolata:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…