Kiz ben evin zir delisiyim takmam öyle kimseyi kafama :)) Kafama eserse oynarimm vallaha :)) ama b öyle dügünlerde baska oluyo gi :)) En son augustosda dügünde oynadim tr de oda kuzenin dügünüydü::)) Benim hayvan sevgilim cumartesi dügüne gitti beyfendi halayin basini kimseye vermemis bide hava basiyo bana
Duyum Ablamm Allah senden razi olsun bunu bizle pAYLAstigin icin. okadar yararli seyler yaziyorki bunlarda. Yaa süper ya vallahi süper sadeceee. okadar dogru seylerki bunu okudukdan sonra kafamda biseyler dank etti vallaha. süper yaaa valla dicek bisey bulamiyorumm
rica ederimm canim.beni cok motive etti vallaAyy duygulandım:) ben bu yazıyı daha dün öğlen okudum, öncesi de var, yaklaşık 2 yıldır bu yazıyı açıp açıp okurum, çok sevdim tanımadan bu hanfendiyi:) o kadar güzel, içten yazmış ki. Dün buraya yardım edin yazdıktan sonra moral için açtım bunu tekrar okudum, sen de paylaşmışsın ne tesadüf, ya da bir işaret?:) Çok sağol paylaştığın için
ne demek sekerim.allah hepimizden razi olsun.yeterki ise yarasin
buralardayim aslinda...hatta hep evdeyim:) bizim herif bu hafta ise gitmedigi icin leptop ondan bana düsmüyor:)
Ayni annem le babam gibi :))) Babam izinli olunca evde olunca anacum biyerlere cikmaz hep evde kalir :)))
desene beni senden cok annen anlar:)
demekki bu dert sadece bende degil:)Gecen hafta babam izinli diye annemde tutturdu izinini gecen haftaya aldiSonrada basliyo annem offf 1 haftadir evdesin temizlik fln yapamiyom dogru düzgün bi cik gez felan diyo
demekki bu dert sadece bende degil:)
Kimsecikler gelmiyor artikk(( nerelrdesiniz yaa iyce ihmal ettik burayi
kesınlıkleee((
bugun tekrardn fıtness a yazıldım zor olduuuuuuuuuuuu((
bır kılo almısım arkadaslar rrrrrrrr :'(((((((
ama hak ettım az bıle olmus:)))
Hadi gözün aydin eylülse abla :) haftada kac kere gitmeyi düsünüyyorsun ??
Hadi yaa sen bu kilolari hemencik verirsin geri ablam dert etme :) sen kac kilo vermedinn bu bi kac kiloyumu veremiceksin yahu :)
canım benımmm:))))
valla zoruma gıttı ne yalan dıyım ,
ınsan yıyımde gerı almayım dıyo:)))
haftada uc gun:)
sabahlkarıda tekrar platese baslamalıyım bakalım )))
canım benım sor sor :)) ben erken kalkmayı buraktım bu ara zorlanıyorumSu platesi bi inceliyim yaaa merak ettim nasil bisey hic görmedíimm :) Bi google amcaya sorimm :))
O insan daha neler diyooo bi bilsenye ye bisey olmaz diyyo hele hele bikerecikden ne olcak yahu felan diyo hep
merhaba kizlar.bu aralar islerim biraz yogun bu yüzden nete cok giremiorum.ama hep aklimdasiniz.simdiden hepinizin yeni yilini kutlar bütün güzellikleri saglikli mutlu yillari sevdiklerinizle gecirmenízi diler hayatinizi zorlastiricak bütün olumsuzluklari bir cirpida güclü bir yürekle halletmenizi dilerim...
sevgiyle kalin seneye görüsürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?