Ya gecven hafta carsamba uzun yol yapdim :) 11 saat trenle gittim. Sonra zor toparladim kendimi yol yorgunu felan yiyip yatiyodum anca :))
Ama simdi Toparladim Allaha sükür :) Kiz buraya geldikce birbirimize destek oluruz ihmal etmeyiz :)
tabi ihmal etmeyelim. Eylül abla nerelerde hiç görünmüyo?
Hic bilmiyom vallaha bikac gün oldu eylülse ablanin son ugradigi. Eylülseee ablaa duy sesimiziiii kendini cok özletmeee bize ´destege gelll :))
Evet ya gelsin artık özledik:) Ay gene acıkmaya başladım bi meyve bişey yiyim bari.))
Aksam yemeginii yedinmi ki kiz ??
Tünaydıın yine kimsecikler yok burdaEylül abla iradene hayran kaldım o kadar acıkmışsın ama yine de gevrek yemişsin helal ne diyim:) kahvaltıda peynir,domates,salatalık yarım yumurta 1 dilim ekmek yedim çay içtim. 2 saat sonra 3 kuru incir yedim. sonra leslile yaptım 3 mil yürüdüm, gerçi onların mil hesabıyla bizimki farklı oluyomuş onlarda 1 mile bizde 1.6 mil oluyomuş, yani 4.8 mil kadar yürümüş oldum:) ablamın yardıma ihtiyacı varmış evi tadilattaydı 2 gündür, temizlik yapılcakmış gidip ona yardım edicem orda da bol bol kalori yakarım artık:))
İyi akşamlar eve yeni girdim hemen bilgisayarın başına oturdum size durum bildirip kendimi önce duşa sonra yatağa atıcam:)) ablamda kaldım dün beslenme düzenim yine değişti ama hiç moralimi bozmuyorum çünkü çok iş yaptık feci kalori harcadım en az 10 km yürümüş gibi olmuşumdur yemin ederim:)) ay keşke bi sihir bişey olsa da anında 40 kilo versem ne güzel olurdu
iyi akşamlar eve yeni girdim hemen bilgisayarın başına oturdum size durum bildirip kendimi önce duşa sonra yatağa atıcam:)) ablamda kaldım dün beslenme düzenim yine değişti ama hiç moralimi bozmuyorum çünkü çok iş yaptık feci kalori harcadım en az 10 km yürümüş gibi olmuşumdur yemin ederim:)) ay keşke bi sihir bişey olsa da anında 40 kilo versem ne güzel olurdu
olur olurrr bal gıbı olur:) bı baslasa o zaman duzenınde bozulmayacak
bır arkadasım var hep bozuyodu
sımdı oda 70 ı gormus dun ne ettıksek bısı yemedı ben bozamam dedı
aynı benım eskı donemlerım
sabredın :))
bende bu sabah eve geldım ıkı haslanmıs yumurta oeynır cay
sımdıde kahve ıcıyorum
ıkı gundur yuzmeye gıdemedım ıcımde vıcdan ama olmuyor ıste hayatımız farklı yonlerde olmak zorunda kalıyo rbazen:))9
hadı kolay gelsın vazgecmeyın vazgecsenızde yenıden azımle ...
bugün internetten bir sürü zayıflamış insanın fotoğraflarına baktım, bi kız 95 kilo vermiş, bi çocuk 58, insan şaşıp kalıyo hayranlıkla izledim. bi gün benim de başarı hikayem olucak dedim kendi kendime:)) vazgeçersek yine kaybetmiş oluruz, artık yenilmek istemiyoruz :)
ne haber kizlar görüsemedik bayagidir..kilo durumlari ne alamde..bana iyi haberleri olan varmi..bende durum biraz kritik..pek diet yapamadim son haftalarda sporda..ama cok ilginctir hic kilo almamisim.dün sabah 80.0 dim.inanamadim ben daha bir iki kilo almisimdir diye beklerken...demekki bir listeye bagli kalmadan yapilan diet gercekten ise yariyormus...günlük ne buldumsa onu yedim..ama aksamlari dikkat ettim tabi..bugun yeniden gaz vereyim diyorum tabi basarabirsem
hosbuldum canim..himm tam ikili rakamlara gelmisken naptin kiz...belliki hepimizde bir gevseklik olmus...simdi yeniden gayretleniyoruz...isin sirri ne biliyormusun az yemek cok hareket..maden dayanamadin hafta sonu yedin bütün bulasiklarida sen yikasaydin:)) saka saka..günlük yaptigimiz ev islerinin kilo vermeye malesef cok faydasi yokmus.sadece pasakli olmaktan kurtariyor bizi:) bu sabah biraz zorladim kendimi yürüdüm..hava soguk yagmur kar bahaneleriyle iki haftadir yerimden kimildamamistim malesef..bosa gecmis.. eski düzende gitseydim iki ikilom daha gitmisti bu iki haftada yahu su 70leri göremedim kiz birtürlü.bari yilmasina seksenlerden kurtulmus gireyim.. ay kiz esimle acayip bir iddiasina girdim..sen sen ol büyük iddealarda bulunma.durduk yere sitrese soktum kendimi..4 ayda 70 olmaliyim.ve birsene sonra tartildigimda en fazla 72.tabi allahtan bir hastalik falan olmazsa...ilac kullanmak zorunda kalmazsam..yani saglikli oldugum sürece bu iddealasma.kilom bir kilo fazla cikarsa adama resmen kölelik yapacagim:)kiz bogazimin esiri olursam bu sadece kilo almamla kalmayacak adaminda esiri olacagim...durum ciddi acilen kilo vermeli ve birdaha almamaliyim.aslinda benim icin en iyisi bu..bende inatlasma olmazsa sonucta olmuyor...Duyum ablaaamm Hosgeldinnnnnnn =)) Özlettin kiz kendini :)
Nasilsin iyimisin ???
Benim kilo durumum vahimm.. Cumartesi pazar habire girtlak yedimm :) misafir felan vardi. Ama sdece 200 gr. almisim yani tam 101 olmusum. senin dedigin gibi dikkat edilirse saglikli beslenirse bi insan demekki gercekden kalici kilo veriyormus. Bugun yine kendime geldim. Dün aksam spor salonuna gittim. Suan iki siyah ekmek yedim peynirle kahvalti olara yarim saat önce. Öglen meyve yicem. Aksamada anacumun yapdigii sicak yemeklerden :)
Birazdan kendime bir günlük acicam. Ne yedim ne ettim hepsini not etcem oraya :) Sizlerde destek cikin bana belki her kacamagimida yazarsam suclanir bidaha yapmam kacamak =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?