Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

o bu güne kadardi sekerim.bugün dikkat etmeye basladim.en azindan yilbasinda 80 lere veda etmis olmak istiyorum.basaracagimda.caresizseniz care sizsiniz demis ö.erdogan.care biziz hadi canim toparlan toz sekerim benim:)

Dogru dedin abla... Caresizseniz, Care SIZSINIZ :)
Care bizikdee gelde bunu kafama yerlestir. birazdan halamlara gitcez büyük ihtimalle. Artik az az yicem. Orda da az yicem oysa halacum ne güzel pastalar yapar herzamannn

sagol canım benım darısı basına
dedıgın gıbı yapılmayacak bırsey degıl
ve son yıllarda alınan kılo ınan kolay verılıyor :)

dun sabah ne yedım hatırlamıyorum arkadaslar platesten once kahvaltı yaptım kahve ıcıp platese gıttım
yanıma mantı su ve leblebı ve ıkı elma aldım aksama kadar oglen ve aksam yemegı olarak bunları yedım

sabah 6 15 te kahvaltı yaptım bugun komık gelcek belkı ama dun aldıgım bır kase mantıyı tum gun bıtıremedım kalanını sabah yedım
cunku arkdasta kaldım e malum mısafır de sabahın 6 sında kahvaltı beklemez onu yedım bı ıkı kasık eve dondum
evde kahve ıctım
saat 12 de bı tabak et pılav bı dılım ekmek salca surdum ustune canım cektı :) çay
aksam bıraz et yedım yıne cok az
cok cay ıctım ama

masallah herkesde benım gıbı cozutmus toparlanalım arkdaslar
yemek topıgıne donduk yakında naısl kılo alırıza geccez haberınız ola :)))

Devamlı “ çok mutsuzum ” diye evin içinde dolaşın, bir zaman sonra sırtınızın kamburlaştığını, yorgun ve halsiz olduğunuzu hissedebilirsiniz. İnsanların %75 negatife odaklı olduğu bir çağda, obezitenin ciddi bir sağlık sorunu olmasıda bundandır.
Ürettiğimiz korku ve endişe düşünceleri, belimizde can simitleri, karın, kalça bölgesinde sindiremediğimiz duyguların birikintisi ve genel anlamda kilo olarak ortaya çıkar. Olaya böyle bakmanin ne kadar korkunç olduğunu biliyorum. Fakat bu; kilo vermek isteyen herkes için, içten- dışa bir farkındalık olarak yer edebilir. Alternatif tıbbın değer kazandığı bu zamanda, hastalığınızın ne olduğu, onu tedavi edecek ilaç ve yöntemlerin dışında, hastalığınızın nedenlerini de anlamak en iyi çözüm için gereklidir.
Fazladan 12 kilo alışım, o zaman mutfak ve sağlıklı yemek nedir bilmeyen yeni evlenmiş bir kadının biraz acemiliğiydi ama aynı zamanda o dönemde işimle ilgili yaşadığım zorlu sürecin korkuları, bu anlamda hayatın belirsizliğine karşı da bir savunma mekanizmasıydı. Dietimi uygularken, bu korkularımla yüzleştiğimi de farkettim. Zayıflayan her insanın yenilenmesi de bence bundandır. Aslında kilo vermeye başlarken, verdiğim her gramda bedenime biriktirdiğim korkuları da vermeye başlamıştım. O sıra, içimde hep bir olumlama sesleniyordu. “ Evrene güveniyor, hayatın karşıma getirdiği herşeyin benim hayrıma olduğunu biliyorum” Bunu yürekten söylerken, vucudum yolladığım mesajları doğru alarak, düşüncemle beraber sağlıklı zayıflamama destek oluyordu.

Olumlama hep devam ediyordu. Kimseye “ çok şişmanladım, aç kalıyorum ” gibi olumsuz şeyler söylemiyordum. Aksine hala vermem gereken 6 kilom olsa da ne kendime ne de zayıflamışsın diyenlere “ daha vermem gerekenler var” demiyor, “ evet zayıflıyorum, harikayım” diyerek onlardan duyduğumu onaylıyordum

Zayıflamak, sağlıklı olmak zor bir iş değildir. Eğer farkındalığınız düşüncelerinizin ve algınızın değişmesine neden olmaya başlarsa, siz zaten çoktan sağlıklı, zinde, fit olmaya başlarsınız. Bu yüzden balık baş’tan kokar. Bedenin, zihninizden geçenleri dinlediğini unutmayın. Aynı evinizdeki saksı çiçeklerinin sizi duyduğunu bildiğiniz gibi, yediğiniz yiyeceklerinde bir enerjisi olduğunu hatırlayın ve sık sık kendinize güzel şeyler söyleyin. Bende buradan ilk olumlamaları söylemek ve cevabınızın “EVET” olacağını bilerek, düşüncelerinize katkıda bulunmak isterim.

“Çok güzelsin.. Harikasın

Yaaaaaaaaaaaa siz nerelere kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
NIyeee herkes ihmal ediyor kimse ugramiyor hi hiiiiiiiiiii (((((
Cabik toplanin surayaaa -.-

Duyum abla cok güzel yazmis bunu yazan okadar dogruki hepsii. Her cümlee bibirinden dogru vallaha

allaha sukur birinden ses geldi ya...
herkes derin bir sukunete dalmis sevdalimcim...valla bu sessizlik benimde canimi sikiyor. giresim gelmiyor son zamanlarda..yazan olmayinca sevk vermiyor...

allaha sukur birinden ses geldi ya...
herkes derin bir sukunete dalmis sevdalimcim...valla bu sessizlik benimde canimi sikiyor. giresim gelmiyor son zamanlarda..yazan olmayinca sevk vermiyor...

harbiden yaaa herkes kaybolmus (( Ben girdim hergün ama kontrol panelimde bu konuyla ilgili yeni bir cevab görünmedi hic. sandim kimse yazmadi dün bi bakim dedim bende. Nerdesiniz kizlar yaaa ne güzel surda bir birimize destek cikacaktik
Evet duyum abla böyle olunca insan zevk almiyor buraya girmekden...

tebrik ederim seni ben başaramadım bi türlü

Nasılsınız güzel hanımlar? Yahu ben hiç giremiyorum, dün evde değildim ablamda kaldım, önceki gün de ev kalabalıktı annemin misafirleri vardı onlara servis yapmaktan, hazırlık-yemek yapmaktan fırsat bulamadım kendimi yatağa zor attım. Çok ihmal ettim burayı kusura bakmayın. Bişey farkettim, buraya girmediğim zamanlarda kendimi salıyorum, amaan nasılsa veririm kiloları, şu şekerpareden bi tane yiyim diyorum mesela. Hiç yakıştıramadım kendime cık cık:) Daha düzenli ve sık sık giricem yorumlarınıza bakıp cevaplicam artık. Sizler ne alemdesiniz ? Haaala aynı kilodayım sinir oluyorum sinir!

Iyiz tatimm sen nasilsin :) Kosusturma günlerini atlattigina göre artik seni full burda görmek istiyoruz :) Bende kendimi bir düzene sokdum tekrar dünden beri. :) Sabah
iki dilm siyah ekmek yedim peynirli Öglen 3 mandarin 1 elma. Aksamada 1 bucuk tabak acili tarhana corbasi :)
Bugunde simdiye kadar kahvaltim 2 dilim peynirli siyah ekmek oldu tabi yanina bol salatalik :) üzerine de bir bardk yesil cay :)

Vercezz bu kilolari vercezz yazi düsünelimm bir :))
Ben hafta sonu baklava yedimm yedimde yedim. baklavacimiz tazecik sicacikkk baklavalari getirince Allahh kim dayanir onlaraa ? Daha hic tartilmadim ama göbegim cikdi yine
Dün bi dikkat etmeyle kemerim 3.cü delikden bu sabah ac karnina 4cüye geldi yine bi sevindm anlatamamm :) cuma günü büyük gün tartilcam bakalim artik :)

Hayırlı olsun çok sevindim :) sen bayağı az yiyosun yahu, kendi yediklerimi düşününce kendimi kıtlıktan çıkan bi insan gibi hissettim :)) ben de sabah 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık yedim çay içtim. öğle 1 porsiyon pırasa yemeği. akşam da şu saman gibi form bisküvileri var ya, bi kase yoğurda kekik ve nane karıştırıcam, bisküviyi batırıp batırıp yicem soslu gibi:)) çok güzel oluyo tavsiye ederim, en azından tadı bişeye benziyo.))

Yok sekerim senin listende süper bence :) sen sicak yemegi öglen yiyorsun ben aksam :) tek bu yani :)
Ay güzel biseye benziyo severim öyle soslariii :))) denemem lazimm bi gün :)
Aksamda yatmadan ben bi bardak süt iciyom :)

Yok sekerim senin listende süper bence :) sen sicak yemegi öglen yiyorsun ben aksam :) tek bu yani :)
Ay güzel biseye benziyo severim öyle soslariii :))) denemem lazimm bi gün :)
Aksamda yatmadan ben bi bardak süt iciyom :)

Sen iç bence de, bakıyorum da doğru düzgün süt ürünleri yemiyosun, yoğurt-peynir falan, bari süt iç. ben beyaz peynir ve yoğurt her gün yiyorum, peyniri zaten kahvaltıda, yoğurdu da ya öğlen salatanın yanına ya da dediğim gibi bisküviyle. Akşam 6dan sonra sudan başka hiçbi şey ağzıma sokmuyorum, acıksam da tutuyorum kendimi, bu yüzden yatmadan süt hayatta içemem ki ihtiyacım da yoktur vücudum depolamıştır yıllardır içtiklerimi:))

Kiz ben biyerde okumustum süt iyi geliyo diye kilo vermek icin yatmadan bi bardak icince. simdi arastiririm biraz tekrar ondan iciyom yoksa ben süt icermiyimm hiccc :))))
hayatim boyunca aksamlari bi yudum olsa bile süt icmedim hic :)))
kahvaltida peynir yiyom ekmekle zaten gülüm :) ben 6 da zaten isden cikiyom evde gidim 6 bucuk anca o saatde yiyom yemegimi :)
kendini okadar sikma canim aksamlari bi elma ye acikirsin en azindan :)

Feci aç olduğum zamanlar zaten bir meyveyle bastırıyorum yoksa uyuyamıyorum.)) sen çalıştığın için normal şekerim anca eve gidiyosun. spor yapıyo musun düzenli?

Feci aç olduğum zamanlar zaten bir meyveyle bastırıyorum yoksa uyuyamıyorum.)) sen çalıştığın için normal şekerim anca eve gidiyosun. spor yapıyo musun düzenli?

Ya sorma kiz gecen hafta bi birakiverdim tüm hafta gitmedim spora
dün gittim tekrar yarin tekrar gitcem daha ihmal etmicem yahu :))

sen de benim gibi bi bırakıp bi başlıyosun:)) allahım artık düzene sokalım şunu noluurr:)

Ya gecven hafta carsamba uzun yol yapdim :) 11 saat trenle gittim. Sonra zor toparladim kendimi yol yorgunu felan yiyip yatiyodum anca :))
Ama simdi Toparladim Allaha sükür :) Kiz buraya geldikce birbirimize destek oluruz ihmal etmeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…