o bu güne kadardi sekerim.bugün dikkat etmeye basladim.en azindan yilbasinda 80 lere veda etmis olmak istiyorum.basaracagimda.caresizseniz care sizsiniz demis ö.erdogan.care biziz hadi canim toparlan toz sekerim benim:)
sevgili eylülse;
öncelikle azminden dolayı tebrik ediyorum seni, hayran kaldığımı belirtmek isterim. ben de kilolarımdan bıkmış durumdayım. şuan 88 kiloyum 1.75 boyum var yaklaşık 4 sene içinde 20 kilo aldım ve 65 kiloya inmeyi planlıyorum. senin hikayen diyete başlamak için gerekli hevesi verdi bana hiç başaramıyacağımı düşünüyodum fakat isteyince yapabiliyomuş insan bunu gördüm sende. umarım ben de senin gibi azim gösterebilirim.
sagol canım benım darısı basına
dedıgın gıbı yapılmayacak bırsey degıl
ve son yıllarda alınan kılo ınan kolay verılıyor :)
dun sabah ne yedım hatırlamıyorum arkadaslar platesten once kahvaltı yaptım kahve ıcıp platese gıttım
yanıma mantı su ve leblebı ve ıkı elma aldım aksama kadar oglen ve aksam yemegı olarak bunları yedım
sabah 6 15 te kahvaltı yaptım bugun komık gelcek belkı ama dun aldıgım bır kase mantıyı tum gun bıtıremedım kalanını sabah yedım
cunku arkdasta kaldım e malum mısafır de sabahın 6 sında kahvaltı beklemez onu yedım bı ıkı kasık eve dondum
evde kahve ıctım
saat 12 de bı tabak et pılav bı dılım ekmek salca surdum ustune canım cektı :) çay
aksam bıraz et yedım yıne cok az
cok cay ıctım ama
masallah herkesde benım gıbı cozutmus toparlanalım arkdaslar
yemek topıgıne donduk yakında naısl kılo alırıza geccez haberınız ola :)))[/QUOT
:)) vallahi banada öyle geliyo hadi hareket....ben bir seyi farkettim.iki gün önce esimle geziyorduk biz basbasa gezdigimizde inanilmaz bir istahimiz olur...sanki maksat gezmek degilde yemek gibi..bunu bildigim icin evden cikarken biraz atistirdim...ilk duragimiz mc donalds oldu canim cok istemediginden sacede bir parcacik aldim...sonra her atistirma duraginda bir kücük parcacik derken aksam oldu...yemek saati:) tabi ben ufak ufak yedigim icin tok gibiyim ama degilimde:) su tavuk yeri varya adini hatirlayamadim.mc donalds gibi ama sadece tavuk isleri..hani bir adam resmi varya sloganda.adini hatirlayamiyorum m ile basliyordu ama kafa kalmamis bende:) herneyse oraya girdik koca kovalarla tavuk nagitslari...herbirimiz bir menü ama ne menü cift kisilikti vallahi herbiri.ben iki parca yedim anaaaa acayip bir tokluk anlatamam.´gerisini yiyemedim tabi...nasilsa aksam yemegi bol kalorili olur diye hic yememezlik yapsaydim simdi o bir kova kizartmalar midemde olacakti.diyecegim suki: yemekten korkmayin...aman yersem kilo alirim degil. kücük bir parcacik atin agziniza..bolda su...sonra otamatikman yiyesi gelmiyor insanin...valla ben iki gündür bunu deniyorum..simdilik ise yariyor.bakalim ilerleyen günlerde görecegiz:)
Yaaaaaaaaaaaa siz nerelere kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
NIyeee herkes ihmal ediyor kimse ugramiyor hi hiiiiiiiiiii(((((
Cabik toplanin surayaaa -.-
Duyum abla cok güzel yazmis bunu yazan okadar dogruki hepsii. Her cümlee bibirinden dogru vallaha
allaha sukur birinden ses geldi ya...
herkes derin bir sukunete dalmis sevdalimcim...valla bu sessizlik benimde canimi sikiyor. giresim gelmiyor son zamanlarda..yazan olmayinca sevk vermiyor...
Merhaba
Hayatımda kendim için yaptığım en iyi şey sanırım bir spor merkezine kaydolmakla başladı. Kilo vermesemde hayatımda spor olsun istemiydi bu. 2005 yılında 87 kiloyu görmüştüş ki bir seri ameliyat gecirdim ve 95-100 civarına geri geldim. O dönemlerdeki kilomu çok net hatırlamıyorum acıkcası. Geçirdiğim amelyatlarla iyice yemek yemeye de adapte oldum. Bu esnada mesleki sınavlarımız vardı onlarda üzerine tuz biberoluyordu ki hayatımdaki dönüm noktalarından birini yaşadım ve kullandığım araçla kaza yaptım ve boynum kırıldı kaburgalarım vs. bu dönemde tam üç ay yatakta kıpırdamadım. Hayata döndüğümde beş ay geçmişti ve ben yüz on civarındaydım annem o dönemde – korkma 120 olmadım dediğimi söylüyor yani kilomu hatırlamadığım gibi 110 un üzerinde olduğumuda belirtiyordum ama ben 110 u net hatırladığım için çıta o 
Çalışmaya başladım yer yer kilo aldım verdim ama savaşırken, kilo vermek isterken 100 kilodan 110 en son geldiğimde artık ümidim yoktu ben normal bir insan olamazdım en azından spor yapabilmeliydim diye düşünerek merkeze kaydımı yaptırdım.
Günlüğümde o dönemde yazdıklarımı ben şimdi okuyunca ne kadar vahim durumda olduğumu bir kere daha fark ediyorum. Yalnız öleceğimi ve ne kadar pozitiv gibi görünsemde zindan gibi bir dünyada olduğumu yazmışım. Çünkü ;
Şişkoyuz ya hayatta yada toplulukta bir yerimiz yok. Kaliteli olabiliriz iş yada sosyal hayatta birçok kimliğimiz vardır ama biz şişmanız tek niteliğimiz bu gibi gösterilir ve biz bu nedenle ya kendimizle dalga geçtiğimizden hep şirin oluruz.
İlk yıl sadece 4 kilo vermişim en azından almadım diye sevinmekle yetindim .daha sonra diyet yapmayacağım çünki yolum uzun pes etmek istemiyorum diyerek yola çıktım deneme yanılma yoluyla bünyeme göre hareket etmeye basladım. tam 106 kiloyken hayatıma bir erkek girdi maalesef. Maalesef diyorum çünki maksatlı bir nitelikli dolandırıcılıktı bunu çok sonra fark ettim. Yakışıklı düzgün görünen ağzı laf yapan bir kadını kandırmasını iyi bilen biriydi. Ertesi yıl ilk sekiz ayda 20 kilo ve devamında kalanları verdim . 87 kiloyken nikahımıza cok az kala ayrıldım çok şükür. Ben ayrıldım ama beni o noktaya getirdi alay etmek aşağılamak dizboyu cok ta okuyan siz değerli insanları baymak istemiyorum. O dönemlerde kilo almadım ama veremedimde çünki yiyordum ve sporu ihmal etmesemde hakkıyla yapmıyordum.şimdi 75 kiloyum demişim bu yazıyı ilk açtığımda fakat şimdi 70 kiloyum herşey benim için o kadar yeni ki. Ben boynum kırıldıktan sonra tekrar araba kullanmaya başladığımda ve işe döndüğümde yeniden dünyaya geldim demiştim ama gerçek doğum şu dönemler. bende normal insanlar gibi beğendiğim bir elbiseyi alabiliyorum, bu bol bir beden küçük olsun diyebiliyorum. Geçmiş günlerde kısa bir yurt dışı programına dahil olmuştum istediğim gibi her şeyi yaptım ve yerimde duramıyordum. En yakın arkadaşım evlendi ilk toplum içindeki kıyafetim o oldu ve serbest kahkahalar atıp oynayabildim daha herkese basit gelen fakat bizler için yeni olan o kadar çok şey varki yataktan tek hamlede kalkabilmek yada yan dönebilmek gibi
Diyet yapmadan ve %80 yağdan kilo vererek 70 e geldim devamıda gelecek artık biliyorum 8o hayal olurken ben şimdi 68 i hedefliyorum.( şimdi 65 olmak istiyorum) Darısı tüm isteyenlerin başına...
eklentıde resım var en altta değişim resımlerı var
Nasılsınız güzel hanımlar? Yahu ben hiç giremiyorum, dün evde değildim ablamda kaldım, önceki gün de ev kalabalıktı annemin misafirleri vardı onlara servis yapmaktan, hazırlık-yemek yapmaktan fırsat bulamadım kendimi yatağa zor attım. Çok ihmal ettim burayı kusura bakmayın. Bişey farkettim, buraya girmediğim zamanlarda kendimi salıyorum, amaan nasılsa veririm kiloları, şu şekerpareden bi tane yiyim diyorum mesela. Hiç yakıştıramadım kendime cık cık:) Daha düzenli ve sık sık giricem yorumlarınıza bakıp cevaplicam artık. Sizler ne alemdesiniz ? Haaala aynı kilodayım sinir oluyorum sinir!
Iyiz tatimm sen nasilsin :) Kosusturma günlerini atlattigina göre artik seni full burda görmek istiyoruz :) Bende kendimi bir düzene sokdum tekrar dünden beri. :) Sabah
iki dilm siyah ekmek yedim peynirli Öglen 3 mandarin 1 elma. Aksamada 1 bucuk tabak acili tarhana corbasi :)
Bugunde simdiye kadar kahvaltim 2 dilim peynirli siyah ekmek oldu tabi yanina bol salatalik :) üzerine de bir bardk yesil cay :)
Vercezz bu kilolari vercezz yazi düsünelimm bir :))
Ben hafta sonu baklava yedimm yedimde yedim. baklavacimiz tazecik sicacikkk baklavalari getirince Allahh kim dayanir onlaraa ?Daha hic tartilmadim ama göbegim cikdi yine
Dün bi dikkat etmeyle kemerim 3.cü delikden bu sabah ac karnina 4cüye geldi yine bi sevindm anlatamamm :) cuma günü büyük gün tartilcam bakalim artik :)
Hayırlı olsun çok sevindim :) sen bayağı az yiyosun yahu, kendi yediklerimi düşününce kendimi kıtlıktan çıkan bi insan gibi hissettim :)) ben de sabah 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık yedim çay içtim. öğle 1 porsiyon pırasa yemeği. akşam da şu saman gibi form bisküvileri var ya, bi kase yoğurda kekik ve nane karıştırıcam, bisküviyi batırıp batırıp yicem soslu gibi:)) çok güzel oluyo tavsiye ederim, en azından tadı bişeye benziyo.))
Yok sekerim senin listende süper bence :) sen sicak yemegi öglen yiyorsun ben aksam :) tek bu yani :)
Ay güzel biseye benziyo severim öyle soslariii :))) denemem lazimm bi gün :)
Aksamda yatmadan ben bi bardak süt iciyom :)
Sen iç bence de, bakıyorum da doğru düzgün süt ürünleri yemiyosun, yoğurt-peynir falan, bari süt iç. ben beyaz peynir ve yoğurt her gün yiyorum, peyniri zaten kahvaltıda, yoğurdu da ya öğlen salatanın yanına ya da dediğim gibi bisküviyle. Akşam 6dan sonra sudan başka hiçbi şey ağzıma sokmuyorum, acıksam da tutuyorum kendimi, bu yüzden yatmadan süt hayatta içemem ki ihtiyacım da yoktur vücudum depolamıştır yıllardır içtiklerimi:))
Kiz ben biyerde okumustum süt iyi geliyo diye kilo vermek icin yatmadan bi bardak icince. simdi arastiririm biraz tekrar ondan iciyom yoksa ben süt icermiyimm hiccc :))))
hayatim boyunca aksamlari bi yudum olsa bile süt icmedim hic :)))
kahvaltida peynir yiyom ekmekle zaten gülüm :) ben 6 da zaten isden cikiyom evde gidim 6 bucuk anca o saatde yiyom yemegimi :)
kendini okadar sikma canim aksamlari bi elma ye acikirsin en azindan :)
Feci aç olduğum zamanlar zaten bir meyveyle bastırıyorum yoksa uyuyamıyorum.)) sen çalıştığın için normal şekerim anca eve gidiyosun. spor yapıyo musun düzenli?
Ya sorma kiz gecen hafta bi birakiverdim tüm hafta gitmedim spora
dün gittim tekrar yarin tekrar gitcem daha ihmal etmicem yahu :))
sen de benim gibi bi bırakıp bi başlıyosun:)) allahım artık düzene sokalım şunu noluurr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?