Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

son bir hafta pek düzensiz oldu degilmi girislerim..
valla haftasonlarim zaten cocuklar esim nerdeyse hic firsatim olmuyor.arada kacamak okuyabiliyorum sadece.
evet bir haftanin raporunu vereyim
hic kilo veremedim
almadim da ama:)
cokta düzenli dietim ve sporum olamadi belkide ondan.ama pes etmek yok.sizde durumlar nasil arkadaslar?

Duyum Ablaa hosgeldinnn :) Ne güzel iste kilonu tutuyyorsun bak almamissin geri :)
Ben tartilmicam cuma gününe kadar :)) Henüz bi bilgim yok o yüzden :)) Tartilinca olumsuz cikinca morelim bozuluyor yav :)

hepınızı canı gonulden tebrık edıyorum darısı kılo vermek ısteyenlere olur ınsallah

hepınızı canı gonulden tebrık edıyorum darısı kılo vermek ısteyenlere olur ınsallah

Duyum Ablaa hosgeldinnn :) Ne güzel iste kilonu tutuyyorsun bak almamissin geri :)
Ben tartilmicam cuma gününe kadar :)) Henüz bi bilgim yok o yüzden :)) Tartilinca olumsuz cikinca morelim bozuluyor yav :)
tartilmadan durabiliyorsan ne mutlu kiz sana... bende durabilsem aslinda iyi olacak ama yok anacim herseye direniyorum bir ona direnemiyorum:)

mehaba arkadaslar

hayatimizda cok onemli iki arkadasimizi cok genc yasta kanserden kaybettik ,,,beni bi sure mazur gorun lutfen ....

mehaba arkadaslar

hayatimizda cok onemli iki arkadasimizi cok genc yasta kanserden kaybettik ,,,beni bi sure mazur gorun lutfen ....

allah kalanlara sabır versın ınsallah
en kısa zamanda aramıza yenıden katılman dılegıyle...

amın ınsallah allah razı olsun...

kızlar bugun cok sevdıgım bır borekten yedım yedım doydum oh olsun:)
yarın bende sabah aksam kahvaltı gevregı olayına donuyorum son bı haftadır cozutmustum
yok ıs bahanesı yok bılmem ne
vay vay vay :)

hadı bakalım kolay gele :))))

hımm:) e yakınmış desene:)

Evet hemde baya yakin gülüm :)

Kolay gelsin eylülse ablam :) Arada sen hak ediyorsun börekleri :) Sonucda 40 kg gitmis :)) Biz o kiloya gelmek icin daha coooooooooooook ugrasmamiz lazim :)

Selaaam

Çok uzun süredir uğramıyordum.Tabi bununla beraber yediklerime dikkat etme olayı da pek yoktu ama 3 gündür tekrar başladım .
19 Temmuzdan Ekim'in başına kadar bir düzenim vardı sanırım.Ekim'den sonra saldım ve kilo da aldım.Bunu farkedince tekrar başladım.
Hiç almadan ne kadar vermiştim bilmiyorum ama aldıklarımla beraber 17 kilo gitmiş görünüyordu yine de :)
Şimdi de Şubat'ın ortasına kadar bir 20 kilo versem benden mıutlusu olmayacak.
Kaç haftadır debeleniyordum ama sonunda oturttum yeme düzenimi.Çikolatalardan uzak durmayı başarıyorum
Spora gelince de cumartesi başladım işte 9 km yaptım bisikletle.Üstüne dambıl + ağırlık falan.Ertesi gün de 10 km.
Bugün yarım saat yürüyüp sonra yine bisiklete geçmeyi planlıyorum.
Göbeğim sıkılaştı zaten daha ilk günden

Ben de yeniden başlamışken buraya da yazmadan geçmiyim dedim :)

Hosgeldin edwina :) o 17 kiloyu nasil verdin yahuuu masallahh Bence sen böyle baslamisken kendine bide cizelge yap daha bi heveslenirsin :)

Hosgeldin edwina :) o 17 kiloyu nasil verdin yahuuu masallahh Bence sen böyle baslamisken kendine bide cizelge yap daha bi heveslenirsin :)

Hoşbuldum,teşekkürler :) Valla burada da yazmıştım genelde yediklerimi,sonucu görünce motive oldum

2 gündür yine hep sağlıklı şeyler yiyip spor yapıyorum.2 defa da tok karna tartıldım ,öyle denk geldi,pazar öğlenden bu öğlene 2,5 kilo farketti Daha başta olduğum için tabi ama inşallah ay sonuna iyi şeyler göreceğim
2 hafta içinde iyi şeyler olursa yapacağım çizelge :)

Son düzenleme:
hosgeldin edwina.valla bravo 17 kg de az degil.bende yol daha uzun.ama olsun zamanla hepsinden kurtulacagiz:)
ben sporu bir haftadir biraktim.yaparkende cok kilo farkim olmadi.bir ara inatlastim kendimle ama yok spor yapsamda yapmasamda haftada en fazla bir kilo gidiyor.bu hafta oda gitmedi sanirim birazda yasla ilgisi var.kartlastikca kilolar daha inatci oluyor valla...yazi düsünerek motive oluyorum kisin kilo vermek zor ama yazin tadini cikarmak cok güzel olacak:)

Hoşbuldum :)

Bende de yol daha uzun ,şu 2 buçuk ay sağlam vereyim de ondan sonra daha mutlu ve rahat bir şekilde devam edeceğim :)

Bazen duraksama dönemi oluyor ama.Mesela bu ay her hafta 1 kilo verdiniz diyelim en fazla,ertesi ay bu durum değişebiliyor.Mesele pes etmemek.Sporun numarası daha çok sıkılaştırmasında bence.Şekilsizce kilo vermek çok daha kötü olur.Bence spor konusunda pes etmeyin :)
Ben spor da yapıyorum sıkılaştırıcı krem de kullanıyorum ki verirken sarkma olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…