kiz cig kabagi nasil yedin?valla ben bu lısteyle su sıra dadece yerımde sayıyorum
hatta bazı kacamaklar oluyo ya onlarda kılo oluyo ınıyo vs
dengesız bu ara
cıkmasında yukarı yeter
toparladık zaten:)
sabah yıne menemen
sut cevız peynır zeytın
oglen ıkı tavuk budu
makarna
bı dılım ekmek
ayran
aksam
cıg kabak ayran
beyeaz leblebı bıtkı cayı
yatmadan sutr ıcerım :)))))
aıleden kaybedıyoruz dımı
bızımkılerde hepsı dombılı nııdek genetık:))))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ıncele bakalım canım benım :) cok ıyı gıdıyosunuz tebrıkler
yalnız senden rıcam ayakta goturmemeye calıs
ne olursa olsun oturarak ye dıye okumustum uyguladım
elmayı bıle dograyıp tabakta yıyodum ılk baslarda
emın ol doyuyosun:)
sabah 9 da yuzme var hadı bakalım
sagol eylülsecim.birazdan bakarim tavsiye dttigin adrese. aslini ararsan bende ayakta cok yemiyorum ama bu aksama kadar cokta aclik hissetmiyordum ama bu aksam hep acim neden bilmiyorum suyuda hergunden fazla ictim aciktikca elma salata tek tük kalorisi düsük seyler ama acim ac.krizim geliyor valla.uyusturucu bagimlisi gibi delirecem.simdi besi bir yerde caayi yaptim agzimin tadi kacsinda istahim gitsin diye.herhalde bu aksam yaptigim sinitselden oldu.yemeedim ya aklimdami kaldi ne?yok ama pes etmeyecegim.bu gunlerin acisin incecik bel ´hafif gövde ve birkac yas genclesmis görüntümle cikaracagim yaza az kaldi duyum dayan duyum.daha ilk haftadasin bir kilo verdim onönde 15 20 hafta var duyum ..neeeeeeeeeeeee 25 20 haftami olamaz mazlumu cagirin bana mazluuuuuuuuuuuuum
kiz cig kabagi nasil yedin?
memüne bakiyorumda bayagi iyi ama sanirim ben bu menüyü ancak ideal kiloma gelince yiyebilirim.yoksa ideal kiloma hic gelemem:)
sagol eylülsecim.birazdan bakarim tavsiye dttigin adrese. aslini ararsan bende ayakta cok yemiyorum ama bu aksama kadar cokta aclik hissetmiyordum ama bu aksam hep acim neden bilmiyorum suyuda hergunden fazla ictim aciktikca elma salata tek tük kalorisi düsük seyler ama acim ac.krizim geliyor valla.uyusturucu bagimlisi gibi delirecem.simdi besi bir yerde caayi yaptim agzimin tadi kacsinda istahim gitsin diye.herhalde bu aksam yaptigim sinitselden oldu.yemeedim ya aklimdami kaldi ne?yok ama pes etmeyecegim.bu gunlerin acisin incecik bel ´hafif gövde ve birkac yas genclesmis görüntümle cikaracagim yaza az kaldi duyum dayan duyum.daha ilk haftadasin bir kilo verdim onönde 15 20 hafta var duyum ..neeeeeeeeeeeee 25 20 haftami olamaz mazlumu cagirin bana mazluuuuuuuuuuuuum
cnm ya umarım alcaz karşılığını bnmde aynı kilom çünkü dün 1 dilim börek az patates salatası götürüdm morelim bozuk bu ara mahkeme yaklaştıkca stres oldum eşimle ayrılıyozda ama eskiden çok yiorum spor yapıyorum ama dagada sık yapmam gerek
şu montignac diyetini yapsam diyorum araştırıyorum bize aslında birden az biiz indirip gaz vercek bir diyet lazım
cnm ben istanbuldayım en azından bir 25-30 kilo versem inan onada razıyım çok istiyorum ama birden olsun istiyorum ne varki
slm kızlar:)))))umarım ayramda kilo alınmamıştır:)))))ben tekrar başladım diyetime ama tartılamadım tartılınca yazıcam tekrar kilomu.ilk başladığımda 87.5tim 2 kilosunu verdim.sonra bir bunalım durumu ve bıraktım.bugün tekrar başladım şu anda kaç kiloyum bilimiyorum ama en yakın zamanda tartılıcam.
son sayfaları okuyamadım ama gece girer okurum.
seviyorum sizi
eylülse yazin istanbulda belki bulusuruz. türkiyeye gelirsem.ne belkisi kesin:)) helede kilo verirsem:) zaten esimede söyledim kilo verirsem beni kimse tutamaz...millet alismisken benim sisko hallerime söyle bir sok edeyim demi..simarayim biraz..dururlanayim havalanayim:))icimdeki seytane duyum uyaniyor..yok kiz aslinda hayinca degil..bes senedir hayalim bu..valla kötü maksadim yok:) bizim herif tartiyi saklayacagim dedi ama tik yok...canım benım olacak
bırden almadık dı mı
kendıne zaman ver
karsılıgını alacaksın :)
ıstanbuldakı arkdaslarla bulusma ayarlayalım dedık ama kımse yazmadı sanırım
tatlım hosgeldın umarım hersey yoluna gırmıstır
tartılma bence bende dun tartıldım hay tartılmaz olaydım :))))
selam avci ben o bayram krizini kazasiz atlattim valla.darisi diger krizlere:)uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar,sofralar ,yemekler, kavurmalar, tatlilar ,derken bayramida atlattik hayirlisiyla ,kilo aldim galiba yaa(
pazartesi tartilicam bakalim sonuc ne olacak ............
uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar,sofralar ,yemekler, kavurmalar, tatlilar ,derken bayramida atlattik hayirlisiyla ,kilo aldim galiba yaa(
selam avci ben o bayram krizini kazasiz atlattim valla.darisi diger krizlere:)
eylülse yazin istanbulda belki bulusuruz. türkiyeye gelirsem.ne belkisi kesin:)) helede kilo verirsem:) zaten esimede söyledim kilo verirsem beni kimse tutamaz...millet alismisken benim sisko hallerime söyle bir sok edeyim demi..simarayim biraz..dururlanayim havalanayim:))icimdeki seytane duyum uyaniyor..yok kiz aslinda hayinca degil..bes senedir hayalim bu..valla kötü maksadim yok:) bizim herif tartiyi saklayacagim dedi ama tik yok...
bugün okeyde uttum:) sabahta yarim saat yürüyüs yaptim kahvaltida azicik kacirdim ama telafide ettim yani. ben bu isi basaracagim.irademin kölesi olmayacagim.o benim kölem olsum.hadi ben söyle bir iskender yemeye gidiyorum....saka saka..onu ancak ideal kiloda yaparim.
görüşürüz canım inş.kilo vermiş bir şekilde
ya eylülse su verdigin grafik icin olan adres varya cok tekekkür ederim son asamaya kadar basariliydim ama su url numarasini bir türlü beceremedim kopy ediyorum cizelge yerinede yapistiriyorum ama ii olmuyor bir türlü..tam bir teknoloji canavariyim ya. iyiki elektronik ev esyalarini kullanabiliyorum yoksa kokardim herhalde:)
vallahi olmus billahi olmus nasil becerdim ben bunu böyle ya...kendimle gurur duymaya basliyorum bu gün :)) simdi bunu hallettikte kilo verdikce nasil degistircegiz acaba?
iyi aksamlar herkese. bugun oldukca iyi gecti.irademden hic ödün vermedim.ha birde süprizim var sabah dayanamayim tartildim.aslinda bu hafta normalden bir kilo fazla olmam gerekirken 83.20 bastim.inanilmaz sevindim.desene artik ise yaramaya basladi.artik korkuma kalsa gene tartilmam.kesin yarin fazla cikar tartilsam.yok yok bu keyfi biraz yasamak istiyorum.yahu ben yarim kiloya bu kadar sevindim..15-20 kilo versen nasil sevinirmisim..bu aksam görümcelerdeydim.tepsi böregi yapmislardi..börek bana bakti ben börege...ama genede yemedim..kendime inanamiyorum. üstelik yaklasik 40 dk.da yürüdüm..allahim kimsenin emeklerini siradada benim emeklerimi bosa cikarma.
görende sanirki bu duyumum kilo vermekten baska derdi yok..bende öyle dertler varki...ama burada bu ortamda bulunmammin sebebi zaten kilolarim degilmiydi..dert herkeste var üstelik.bak gene kederlendim ben sitreslenince acisini yemekten cikaranlardanim aslinda.simdi arabaya atlayip mcdonaldstan tikinmak vardi ama yok yok yaza bir kere yeerim belki....simdi kederden gideyimde kendime bir bitki cayi yapip iceyim..:)
hadi simdilik ben buralarda gezinecem denk gelirsek söylesiriz.
uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar,sofralar ,yemekler, kavurmalar, tatlilar ,derken bayramida atlattik hayirlisiyla ,kilo aldim galiba yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?