canım ben 70-79 topiqinin kaptanıyım...çok yoqunuz orda..gün geliyor oraya bile yetişemiyorum...aranıza sıksık katılırım desem yalan söylemiş olurum..ama en azında fırsat buldukça gelmeye çalışırım..sizleride ben beklerim topiqime..misafirimiz olun bizim...sımsıcak bir arkadaş ortamımız var...gelmek isterseniz bekleriz...
COK MEMNUN OLURUZ BIZDE GELIRIZ ARKDASLAR COK DEDILER AMA ORDA BIR YER BULAMADIK KENDIMZIE
BIZDE BURDA DEVAM EDELIM DEDIK O NEDENLE ))))
PAYLASIMLARINIZI HEM KENDI HEM ARKDASLARIN ADINA HER ZAMAN BEKLIYORUZ :)
anlıyamadım cnm nasıl yani yer bulamadınız??
ara ogun
bir avuc ceviz
bir kase cacik dereotlu
bir fincan yesil cay cubuk tarcinli (uc gundur iciyorum istahimin azaldigini fark ettim )
oglen
firinda tavuk ve bir kase kisir
arada
bir elma ,iki adet diyet biskuvi
aksam
limonlu sehriyeli tavuk suyuna corba buyuk bir kase,bir kase pirasa yemegi ,bir dilim ekmek
ve meyva cayi
NOT:::::yorum yaparsaniz sevinirim
ara ogun
bir avuc ceviz
bir kase cacik dereotlu
bir fincan yesil cay cubuk tarcinli (uc gundur iciyorum istahimin azaldigini fark ettim )
oglen
firinda tavuk ve bir kase kisir
arada
bir elma ,iki adet diyet biskuvi
aksam
limonlu sehriyeli tavuk suyuna corba buyuk bir kase,bir kase pirasa yemegi ,bir dilim ekmek
ve meyva cayi
tarcınlı metabolızma cayları var dolasıyla cubık tarcının cok faydasını goreceksınız
guzel bır menu oglene de bı dılım ekmek sıkıstırabılırısnız :)
NOT:::::yorum yaparsaniz sevinirim
bız acamadık konuanlıyamadım cnm nasıl yani yer bulamadınız??
sıstemın acması gereklı dedıler ??
tarcını bır gun aksama kadar ıcebılırsınızcok guzel bır menu yapmıssınnn ekşili aksam menun oh cok severımmmm hem corba hem pırasaaa superrrrrr cnmm bısey soracam tarcını bırkereye mahsus mu kullanıyorsun yanı 1 cayı ıctın ıcne koydun daha sonra ıcecegın caya koyabılıyormuyuz cevaplarsan cok sevınırım cnmmm
ınsallah boyle bır menunun arkasından tıg gıbı oluruzzzz canmmmm
zaten demlenınce ancak ıkıncı caya yumusuyor :))))
sbahhh
2 bardak acık sekersız cayy
1 dılım ekmek
yagsız tavada yumurtalı peynır domates
bol maydanozz lımonlu 2 tane cevız (eylulsemden alıntı)
araelma yesıl cay
oglen
kendıme ozel yapıyorum ben yemeklerımııııı 2 kasık yagdanyapılmıs az tuzlu yaz turlusu ıcıne her nekadar sevmesemde azcık tavuk etı attıım bol yesıl salata bol bol bol bol suuuuuuuuu ınce dılım ekmek 1 tane . bıraz yogurt
ara3 tane badem yesıl cay
aksam
tarhana corbasıı bol salata
ara
esım kolaa vsben yesıl cayyyyy cok acıkırsam 1 tane dıyet bıskuvıııııı:86:
valla menuler super
badem yemekten korkma 6 tane yıyebılrısın tuzlu bademden
bu azımle oılacagız cıdden tıg gıbı
cok guzel bır menu yapmıssınnn ekşili aksam menun oh cok severımmmm hem corba hem pırasaaa superrrrrr cnmm bısey soracam tarcını bırkereye mahsus mu kullanıyorsun yanı 1 cayı ıctın ıcne koydun daha sonra ıcecegın caya koyabılıyormuyuz cevaplarsan cok sevınırım cnmmm
ınsallah boyle bır menunun arkasından tıg gıbı oluruzzzz canmmmm
KIzlar,hepinize iyi günler,
Dün nöbet çıkışı olduğumdan ve nette de problem olduğundan giremedim sayfaya.şimdi şöyle bir okudum da sorunlar hep aynı,kendini sadece ve sadece zayıf olduğu için ve bundan başka bir meziyeti olmadığı halde başka bişey gibi gören kadıncıklar :))
Ben şahsen artık pek ciddiye almıyorum onları,hatta teşekkür bile edebiliriz kendilerine,bizlere motivasyon kaynağı oldukları için
Bugünkü menümü söyleyeyim hemen :
sabah aç karnına ılık sirkeli su
2 yumurtayla yapılmış,peynirli yağsız omlet
1 dilim tahıllı ekmek
1 bardak çay
1/2 domates
arada 1 galeta
şimdi 7 otlu çayımı içicem
geç kalktığım için bugün,öğle yemeği sarktı,galeta vs geçiştiricem onu.
Bu arada evelsi gün 76.4 tüm,
bugün sabah 76.2
kucak kucak aldığım kilolarımı avuç avuç veriyorum ama olsun,damlaya damlaya göl olur di mi ya :)
canım çok teşekkürler bu hafta olmasa bile haftaya kesin görürüm inşallah 79 u ben deayyyy nasıl heveslendım okuyunca kendı zamanlarım geldı aklıma
MASALLAHHHH tebrıkler sızıde
allahımdıyodum 79 u gorebılecekmıyım:))) asıl keyıf bundan sonra emın ol:)))) rabbım muvaffak etsın
duzen zamanla oturuyo emın olun
bende eskıden oglen ne olsa yıyodum ama sımdı yanımda bısıler tasıyorum
bugun mesela alakasız yerlerdeydım manavdan ıkı seftalı aldım :))) guluyo ınsanlar kınayeler vs de olabılıyo ama yapcak bısı yok dı mı
umarım ıstedıgınzı yere gelırsınız
ki cok az kalmıs
tekrar tebrıkler sıze:)))
ayyyy ne guzel valla sizide tebrik ediyorum,benimde bir basari oykum olsun istiyorum ama malesef ,ben 96 kiloyum zayifladikca bende sizinle paylasmak istiyorum hadi hayirlisi
KESINLIKLE OLACAK HOSGELDINIZ :) BIR BAKACAKSINIZ 72 VE SONRASINDA 6 LI RAKAMLAR
BEN 79.9 DA TARTININ RESMINI CEKMISTIM
KOMIK BELKI AMA MANYAK SEVINMISTIM:)))9
BI DE 69.8 DE YASADIM AYNI SEYI AMA INAN 79.9 DAHA SIDDETLIYDI:)))
MENU COK GZEL BENIM GIBI YAGSIZ OMLEK MENEMEN YAPANLAR VARMIS DEMEKKI:))))
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
SAAT 17 HASLANMIS TAZE FASULYE VE AYRAN
SAAT 15 GIBI BIR HASLANMISMISIR YEDIM YOLDAYDIM
ben bir kupanin icine yesil sallama cay ve bir cubuk tarcin koyup kaynar suyu bosaltiyorum,icip bitirene kadar ikiside kupanin icinde bekliyor,,,daha sonra icecegin cayada koyabilirsin elbette :))
bende bir sey sormak istiyorum, ben cizelge koyamiyorum neden acaba?
hoşbulduk canım.
Ben de 69.9 u gördüğümde sallıycam sanırım ortalığı 6.9 şiddetinde :))
bu arada bir tavsiye,kabak sevmeyenler bile yiyebilir.hem lifli tok tutuyor hem de nefsi köreltiyor.
Küçük kabakları soyup enlemesine 2 ye bölün. Teflon tavada veya ızgarada çevire çevire pişirin.üzerine yoğurt,pişirirken hafif tuz.en üstüne de pulbiber,nane.
Afiyet olsun.
arkadaslar ben 1 hafta boyunca yokummmm arada gırebıldımse gırmeye calısacagımmm nısanımız varkaynımın mecburı gıtmemm gerekıyor ev sahıplıgı ıcınn o arada sıze soz butun yedıklerıme dıkkat edecegım ınsallah dondugumde 3. 4. Kılo vermıs olarak gelırımmmmmm .sızı ozleyecegım 1 hafta merak ta edecegım aslındaaa 1 hafta hepımıze degısıklık sunar ınsallahhhh rabbımmmm nısanda tontık bır eltı olacagım ama ınsallah dugunuee tıg gıbı olurummmmm neyse sızlerı cok ama cok opuyorumm ıyıkı sızlerı tanımısım canım arkadaslarımmm ne mutlu zayıfız olacagız dıyeneeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?