bende uyuz oluyorum o tiplere bende eğitimli çok güzel olduğu söylenen bir bayanım biraz kilo alınca benim yanımda hiç hoş olmayan kadınlar hemen havaya girip ay çok kilo almışsın deyip havaya giriyorlar ya :84:bende acayi sinir oluyorum hep beraber onlara hak ettiklerini verelim
maalesef kadınlar kıskanc ve bazıları hıncını bu sekılde alıyor ıste
bende de onlardan bolca var nasıl arkadslık edıyosun dıyolarda ne yapacaksın hayatta her yerde var
ama bende manyak bı egı vardı ben yuz kıloykende ben sısko degılım ben boylede guzelım derdım :)))
ama o zaman yuzume bakmayanlar sımdı pesıme kousuyolar ama yınede tevazu ıste:)
eskıden guzelım felan dıyodumda sımdı dıyemıyorum :))))
hemde nasılll gecen arkadaslar arasında eslı yemegımız vardııı en tontık bendım hırs yaptımmm kendını bısey zanneden ınsanlar varyaaa cok kılolusun bence zayıflaaa demesıııbenı cıleden cıkardııı bıdahakı bulusmamızda arkadaslarla bana ne kadar gusel olmuuusn dedırtecem onaaa aaa nekadar zayıflamıısn en buyuk hırsım o arkadasa olduuuuu bızzat kendıne soyletecegım allahım ızın verırseee nasıpseee
allahım tum dıyete baslayanların yanında olsunnn senın deyısınle bugun buyuk gunn bismillahirahmanirrahim ile baslayalımmmmmm .... canlarımmmmm elımızı acıp duamzı edelımmm kulunu cevırmez rabbımızzz
ıste en uyuz oldugum tıpleme bence zayıfla dıyenler sankı benım anlmda ahmek yazıyo. elbettekı bencede zayıflamalıyımda sankı ha deyınce oluyo
en onemlı altınkural zayıflamaya baslayıncada ASLA SOYLENENMERE KULAK ASLAMAYIN YADA asmamaya calısın
bende zor oldu :) allah kolaylık versın ve dua edelım cıdden cok onemlı vesıleler ve saglıkkk
ah cok guzelolmussun dıyecekler sana o hazzı bı yasa ah ahh ve burda bıze ne hıssettıgını anlatacaksın canım benım allah muvaffak etsın ınsallah
bakın bır arkdasım var oda 110 kılodan 80 e dustu 5 tane cocugu var ve bır suru hastalıgı
gunde 8 tane ılac alıyor
hergun dızlerı cıın fızıge gıdıyor allah yardım etsın
ımkansız yok burda yazabılen ve yazamayan o kadar ınsan var kı
ısteyenle ozelden yada normal hayatta bıle yardımcı olabılırız bırbırımıze...
kızlar kepek ekmeqi kansızlıqa yol açıyor....tam buqday tahıllı ve çavdar ekmeqi en faydalı ekmekler...özellikle buqday ve tahıllı ekmek çok duyurucu ve çok lezzetli..
kesınle arkdasım alah razı oldun
ben sahsen halk ekmegın kepegını sevdıgım ıcın yıyorum
zaten kesınlıkle tek bır besıne baglı kalmamak lazım
ve sızıde tebrık ederım lutden bıze eslık etmekten alı koymayın kendınızı
allah basarınızı daım etsın de kılomuzukoruyabıleleım :)))
canım çok tebrik ederim seniii
bende bişeyler yapmaya çalışıyorum...ramazan ve bayram beni çok etkiledi..yeni yeni toparlanıyorum....inşallah hedeflediqimiz yerlerde oluruz...tekrar tebriklerr
tsk ederım bende sneı tebrık ederım canımm
ınann bende cok olmadı toplanalı
:)))))
bende sabah kahvaltıda 1 domates 2 dilim kepek ekmegi peynir 4 zeytin birazda bal yedim
arada şekersiz kahvemi içtim
öğlene ne yesem diye düşünüyorum
oglene haslanmıs makarna ılave edın
yagsız tuzsuz haslanan makarna ekmekle yenebılır
kesınlıkle kemıklere ve kas yapısına cok faydalı ben ayda 4 kılo verdıgımdonemde her oglen makarna yıyordum
bılgınıze