eylulse oncelıkle senı tebrık etmek ıstıyorum hepımıze umut oluyorsun ve bısı daha sana ozelden msj atmak ıstıyorum ama posta kutun doluymus bosaltabılırsen sevınırım
Azminizi tebrik ediyorum
Darısı benim başıma
canım dün eltime seni seni anlattım oda şuan 105 kilo diyetdiyene birlikte başladık 115 ten 105 düştü ama şu sıralar biraz umudu kesilmiş bir vaziyette bende ona dedim nette bir arkadaş var 111 kilodan şuan 68 kiloya düşöüş bir vaziyette sende düşersin dedim o 85 altına düşemiyceni söylüyorda bende seni örnek gösterdim... Bizim merakketiğimiz o kilodan 68 lere düşünce hiç sarkam oldumu sarkman olmadıysa bile bunu engellemek için neler yaptın örene bilirmiyiz.
yadımcı olduğun için çok tşk ler canım şimdi bu yazdıklarını döküp ona okutucam biraz motive etmem lazım onu bu yazıda tam onu motive edicek şekilde olmuş... İlgin için çok tşk ler...
tebrik ediyorum sizi , insallah bende basaricam heleki yazdiklarinizi okuduktan sonra buna daha cok inanir oldum...
merhaba eylülse geçen ay senin öykünü okadar çok okudum ki hatta kaydettim netin olmadığı yerlerde bile motive olmak için okudum,şimdi nerdeyse 2 ay oluyor beslenme düzenimi değiştireli tam gaz devam ediyorum.tebrik ediyorum seni başardığın ayrıca resimlerini ve öykünü paylaştığın için.hala sessiz sessiz sayfanı takip ediyorum.hani kilolu insanları görünce onlar için dua ettiğini yazmışsın çok samimmi çok içten gelmişti bana.şimdi bende de aynı şey oluyor insan az da olsa başardıkça yada olabileceğini gördükçe,kendisi gibi olan başka insanlarında başarmasını istiyor.
Eylullll nasilsin???Masallah ya 68 kg olmussun,goz gore gore inceliyorsun:) ahh benim tembel vucudum oylece kaldi ama azmi elden birakmak yok.Hasta olunca spora ara vermistim ondan kaynaklaniyor herhalde.
Benim vazgecemedigim seyde cukulataydi ama su siralar darginim biraz ona..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?