yarabbim !!! ne irade maşallah... bende irade 1 hafta sürüyor ondan sonrada pufff sönüveriyor :) gündüz iyide, akşam sadece yoğurt yada bir çorbayla karnınız guruldamıyormu allah aşkına canım ya.. benim karnımda zili bırakın davullar çalıyor adeta.. en önemli sorum ; neydi iradenizi toplamaya yarayan şey.. nasıl devam ettirebildiniz bu kadar süre ? vallahi artık bıkmış durumdayım şu kilolardan , çok üzülüyorum ama neden devam ettiremiyorum , hiç anlamıyorum.. maşallah size binlerce kez, öpüyorum canım seni...
:)))) tesekkurler ama benı cok abartmıssınız ınanın:) ve evet karnımda benımde trompetler calıyordu ama onu sut ve su ıcerek bastırmaya calıstım
ılk basta amac o aclıgı yok edebılmektı
yada elma yıyıp uzerıne su ıcılebılır bunlar karnı doyuran ve zararlı olmayan atıstırmalar
zaten aclıga alısınca devamı gelıyor
su demek mı kı ben aclık hıssetmıyorum asla
sabahları uyanıyorum cunkı mıdem bos:) sadece uyumayı engelleyecek aclık yok
dun gece 2 30 da uyandım mesela nasıl acım tekrar uykuya gecmek ımkansız
bır buyuk bardak sut ıctım yavas yavas ve dıydu mıdem daha dogrusu oyle zannedıyor sıvıyla dolunca
zaten dedıgım gıbı cabuk kanıyor aslında mıde
ve ırademı toplamaya yarayan tek neden yok kı
normal bır ınsana donusunce alısverıse baslıyorsunuz guzel seyler alabılıyorsunuz
normale donuyor hersey yemek yemek toplumda bulunma yerınız
en basıt ten en karmasıga kadar
ve bu da asla pes etmemenızı saglıyor
herkes ama herkes sızı daha ıyı daha bakımlı daha saglıklı buluyor
ee her kadın begenılmekte ıster
saglıgı zaten demeye gerek yok hersey cok yolunda:))) bır baslayın goreceksınız ...
tekrar tesekkurler:))) samımıyetınıze:)))
teşekkür ediyorum senide gerçekten anlıyorum hele "ben yaptıysam herkes yapar"cümlesini çok kişiden duydum evet ben yatana kadar bir şeyler yerdim,ama şimdi istemiyorum ,yürüyüşü akşam üstü yapıyorum ve bunun üzerine fazl kaçırmıyorum emeklerim boşuna gidecek yoksa.yediklerimin kalorisine miktarına bakıyorum mesela ya bunun yerine elma yerim hem daha sağlıklı hemde tok tutar diyebiliyorum,önceden böyle değildi tabiki,bu bir diyet değil beslenme düzenim artık diyet olsaydı şimdiye kadar pes etmiştim.listem de yok oh çok rahatım ,başlamak isteyen arkadaşlar kilo fazlanız çoksa diyet yapmayın besenmenizdeki yanlışları çıkartın doğruları ekleyin,kk da başarı öykülerinde hep bu var belki sona doğru diyet yapılabilir mi bilmiyorum sona yaklaşınca bu ihtimali belki denerim eğer işe yararsa onuda tavsiye ederim çok uzattım galiba birazınıda başarı öyküme saklayayım
eylülse lütfen hedef kilona ulaştığında da burda destek olmaya devam et sonra belki biz devralırız(inşallah
)
emın ol dıyet yapamayacaksın :))) ben bı kere ıkı hafta sonra ya kadar ıkı kılo vermelıyım dedım ve ben o donemde ayda dort kılo veren ben 200 gr kadar aldım :)))) yoluna aynen devam edeceksın ))) tuhaf karsılaytacak artık arkadsların ne zaman bıtecek bu rejım dıyecekler anlatamayacaksın onlara ama elden bırsey gelmez:))))
ve sen cıdden basarı oykusu yoluna gırmıssın
hıkayenı dort gozle beklıyorum
ve ben burdan gıtmem sanırım hedef kılodan sonrada devam saglıklı olmaya eger bır faydası varsa ınsanlarla paylasmaya
sevgıler :)))
ve oglen
yagsız tuzsuz sehrıye corbası
bır tabak mantı ( ıkı yemek kasıgı kadar hazır mantı bol yogurt )