- 9 Mart 2019
- 1.418
- 1.492
- 33
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.701
Yok canım inan belirti yok sadece öğretmenim iki gündür işime veri döndüm belim agirmaya başladı:) bana 7 ekim dedi ama sanirim bende ayin 5 de yaptiricam sende herhangi bir belirti varmi canim
Kaç çıktı canım değerin? Dr ihmali olduğunu neden düşünüyorsun?
Olmadıİnşallah kanda pozitif çıkar. Bizede haber ver mutlaka.
Canim senin 5. Gun oldugu icin erken belli olur ama 2.gun embriyosu gec cikiomus canim ne guzel masALLAH embriyolarin 5.gune kadar gelebilmis benim erkenden transfer ettilerBenimde transfer 25 eylulde oldu 5.gün embriyosu persembe yada cuma bi idrar testi yapicam gibi beklemek cok zor
Kiyamam bende alistim evde oturmaya rapor aldim pazartesi ise baslamak zor olucakYok canım inan belirti yok sadece öğretmenim iki gündür işime veri döndüm belim agirmaya başladı
İnşallah bebeğinin kalp atımını duyup bırakırsın. ❤Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki denemende görürsün pozitifi. Ben henüz transfer olmadım bakalım ne kadar kullanıcam.
Aynısı bende kuzum beşinci gün hiç bir belirti yoktu. Benim de ilk dört gün o belirtiler ordu sonra olmadıKiyamam bende alistim evde oturmaya rapor aldim pazartesi ise baslamak zor olucakbenim ilk 4 gun goguslerde agri sislik karinda ve kasiklarda agri vardi simdi hepsi gecti canim
Çok iyi anlıyorum seni inan ki. Pazar günü aynı şeyi yaşadım bende. İnşallah rabbim bi sonrakinde nasip eder bizlere.Olmadı
Benim 2.gun embriyosu oldugu icin hic umudum yok canim yastan dolayi 2 embriyo transfer edildiAynısı bende kuzum beşinci gün hiç bir belirti yoktu. Benim de ilk dört gün o belirtiler ordu sonra olmadısordum burada belirtisi olmayanlar da hamile kalmış
Ben evde darlandim canım pazartesi muaynem oldu geçen hafta full izin aldım evde durdukça ağlamaya başladım işe gidince kendime geldim aklımdan attım o düşünceleri
Ben de üçüncü gün olunca olumsuzluğa kapıldım ama ise geri dönünce rahatladımBenim 2.gun embriyosu oldugu icin hic umudum yok canim yastan dolayi 2 embriyo transfer edildi
Ama ne biliyim ilk gunler hep olumlu dusundum ama suan hic umudum yok
Cumartesi gunu idrar testi yapayim diyorum
Kilo aldim canim ben hergun igne hergun jel ve gunde 2 defa hap kullaniyorum istah aciyormus bunlar bildigin gobeklendim :) insALLAH guzel sonuclar aliriz cumartesi sabah test yapicam koydum kafaya :)Ben de üçüncü gün olunca olumsuzluğa kapıldım ama ise geri dönünce rahatladım
Ya sorma bügun öğle arasında nasıl yiyorumKilo aldim canim ben hergun igne hergun jel ve gunde 2 defa hap kullaniyorum istah aciyormus bunlar bildigin gobeklendim :) insALLAH guzel sonuclar aliriz cumartesi sabah test yapicam koydum kafaya :)
Amin cnm insALLAH idrar yapicam cnmYa sorma bügun öğle arasında nasıl yiyorumdaha sabah bir sürü şey yemiştim. İlaçlar aciktiriyor sorma inşallah canım o göbüş bebişe döner sen kan testi mi idrar testi mi verecen
Kız niye idrar tahlili yapıyorsun çıkmaz onda daha beter aklın bulancak bence kan ver en kesin sonuçAmin cnm insALLAH idrar yapicam cnm
Hayirlisi hakkimizda doktorum 12.gun test yap dedi ama persembe yada cuma niyetim var bi belirtim de yok dun sizi vardi sadece oCanim senin 5. Gun oldugu icin erken belli olur ama 2.gun embriyosu gec cikiomus canim ne guzel masALLAH embriyolarin 5.gune kadar gelebilmis benim erkenden transfer ettiler
Canim kanda cikarmi ki 12 gun dolmamis oluyor yaKız niye idrar tahlili yapıyorsun çıkmaz onda daha beter aklın bulancak bence kan ver en kesin sonuç
Ben kullandım canım 2 günde bir yeniliyordum bantı.Kızlar bu climare Forte bant kullanıyor musunuz ben 4 günde bir kullanıyorum ikinciyi alırsam sigorta karşılıyor mu
İste canim ben bu doktordan bisey anlamadim yorgunluk hastalik bir tarafa 8 kutu cetrodite almis oldum hepside pahali ilaclar madem cuma baksaydi mumkunse bu ilaclari verseydi bende cekmeseydim bu kadar. Catlatmadan sonra 3 kutu yine verdi 600 tl. Raporumda yok hem paramdan hem canimdan oldum. Doktor tum ilaclari birak dedi hemsiresi olurmu iki ilaci kullancan dedi. Muhtemelen doktor yogunluktan unuttu.Cetrotide ne alaka anlamadım. Yumurtalar büyüdü madem transferde yok çatlayıp atılması daha iyi değil mi?
Teşekkür ediyorum canım sağolasınBen kullandım canım 2 günde bir yeniliyordum bantı.
Benim özel sigortam var, sigorta karşılıyordu. Bu mantıkla sgk nında karsılaması lazım.
Canim biz sansimizi ekimde neden denemiyoruz toplaniriz ekimdeİnşallah bebeğinin kalp atımını duyup bırakırsın. ❤