- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.561
Çok erken canım daha. İlk tedavin miydi?Arkadaşlar kan değerim 1,20 altında çıktı yanı teste öyle görünüyor Buda (-) demek oluyor hakkımız da hayırlısı buymuş demek
Pazartesi transferim olmustu 5. Gün embriyosu minicikte olsa kanda belli ederdi Rabbim test gününü bekleyenlere hayırlı olumlu sonuçlar almayı nasip etsin insallah
Bekle biraz daha canım. Hayırlısı olsun inşallah. Benimde idrar negatif ama kan verdim sonuç bekliyoruz. 11.gün bugün.@canimmkendimm evet 5. Gün
Canim insallah guzel haberlerini bekliyoruzBekle biraz daha canım. Hayırlısı olsun inşallah. Benimde idrar negatif ama kan verdim sonuç bekliyoruz. 11.gün bugün.
Cokk sevindim canim yaa darisi bize insallahSelam kızlar transferden sonra 6.günüm kan testim 26 çıktı Rabbim bu uğurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün
Amin canım Rabbim hepinize pozitif sonuçlar aldırsın bizi bizden başkaları anlamazCokk sevindim canim yaa darisi bize insallah
Naptin canim kan verdinmiBenim doktorum tüp bebek öncesi tavsiye ediyor herkese. Kamera ile rahim içine girip bakılıyor, şekil bozukluğu varmı, kist, miyom varmı diye. Gerek görülürse rahme çizik atılıyor transfer sonrası embriyo kolay tutunsun diye. Uyutularak yapıldığı için hiç bişey hissetmiyosunuz. Şahsen benim için opu çok daha zordu.
Aynen canim insallah bende senin gibi guzel haberler alirimAmin canım Rabbim hepinize pozitif sonuçlar aldırsın bizi bizden başkaları anlamaz
Sonuç bekliyoruz canım.Naptin canim kan verdinmi
Hayirlisi buymus canim. Dondurulmus embriyolarin var insallah onlar tutunur hem rahimde dinlenirKan sonucum çıktı. 0.03. Dondurulmuş embriyolarla yola devam. Rabbim hepinize güzel sonuçlar nasip etsin.
Canım benimde dondurulmuşla oldu Rabbim sana da nasip edicek adetinle beraber yeni sürece pozitif haberi almak için gireceksin inşallahKan sonucum çıktı. 0.03. Dondurulmuş embriyolarla yola devam. Rabbim hepinize güzel sonuçlar nasip etsin.
Hayirlisi buymus canim. Dondurulmus embriyolarin var insallah onlar tutunur hem rahimde dinlenir
Teşekkür ederim canım. Nasipte yokmuş demekki. Zaten biliyordum sonucu. Kesinleşti sadece. Bi sonraki tedavim güzel sonuçlanır inşallah.
Senin ilk tedavin mi tuttu canım? Sağlıkla gelir inşallah bebeğin.Canım benimde dondurulmuşla oldu Rabbim sana da nasip edicek adetinle beraber yeni sürece pozitif haberi almak için gireceksin inşallah
Evet canım benim opu temmuzda oldu Ağustos histeroskopi oldum eylülde transfer oldu bu arada tabi rahimde dinlendi kullandığımız ilaçlar çok ağır çünkü canım dondurulmuşla şansın çok daha yüksek olucak Allah’ın izniyleSenin ilk tedavin mi tuttu canım? Sağlıkla gelir inşallah bebeğin.
Bende ağustosta histeroskopi oldum. Eylülün 13ünde opu oldum. Çok zordu opu. Dinlenmek iyi gelecek diye düşünüyorum bende. Rabbim hayırlısını versin.Evet canım benim opu temmuzda oldu Ağustos histeroskopi oldum eylülde transfer oldu bu arada tabi rahimde dinlendi kullandığımız ilaçlar çok ağır çünkü canım dondurulmuşla şansın çok daha yüksek olucak Allah’ın izniyle
Canim rabbim hayırlısını nasip etsin çok şükür ki dondurulmus embriyon var insallah o hayırlı şekilde tutacaktırBende ağustosta histeroskopi oldum. Eylülün 13ünde opu oldum. Çok zordu opu. Dinlenmek iyi gelecek diye düşünüyorum bende. Rabbim hayırlısını versin.