- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.581
Arkadaşlar transfer günü sayılıyor sayılmıyor mu?bunu dr sorupta net bilgi alan var mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasipten ötesi yoktur canım. Şükür ki dondurulmuşlarin var umudun varKan sonucum çıktı. 0.03. Dondurulmuş embriyolarla yola devam. Rabbim hepinize güzel sonuçlar nasip etsin.
Canim hayirlisi boylemis dondurulmusun var en azindan rahim dinlenince tutma sansi daha yuksekBende ağustosta histeroskopi oldum. Eylülün 13ünde opu oldum. Çok zordu opu. Dinlenmek iyi gelecek diye düşünüyorum bende. Rabbim hayırlısını versin.
İnşallah canım. Rabbim hayırlısını versin. Bekleyen arkadaşlarıma güzel sonuçlar nasip etsin inşallah.Canim rabbim hayırlısını nasip etsin çok şükür ki dondurulmus embriyon var insallah o hayırlı şekilde tutacaktır
Transfer günü sayılmıyor canım.Arkadaşlar transfer günü sayılıyor sayılmıyor mu?bunu dr sorupta net bilgi alan var mi acaba?
Umut hep var canım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Nasipten ötesi yoktur canım. Şükür ki dondurulmuşlarin var umudun var
Hayırlısı neyse o olsun dedim başından beri. Demekki buymuş hayırlısı. Rabbim bi sonrakinde nasip eder inşallah.Canim hayirlisi boylemis dondurulmusun var en azindan rahim dinlenince tutma sansi daha yuksek
Hayirlisi olsun stres üzüntü yok 2 .3 daha cok tutma şansı varmis topiklerde okumuştumKan sonucum çıktı. 0.03. Dondurulmuş embriyolarla yola devam. Rabbim hepinize güzel sonuçlar nasip etsin.
Canim ben onu cok yasadim tum marka testlerde sonradan heray cikar bende o yuzden sana bisey demedim. Canim ne zaman tekrar denemeyi dusunuyoBu arada sonradan çıkan çizgiye aldanmayın kızlar. Benim dünki testim de bile çizgi çıkmıştı saatler sonra. Kan sonucu 0.
Amin cnm inşallah ya sana bişey sorcam yumurta toplama işlemi öncesi seninde şeffaf akıntın olmuşmuydu çok fazla var şuan yarın olacak toplama işlemiBenim bugün transferin 11.günü. Karnım morardı hep. Kalçam acıyo. Allah yardımcımız olsun.
Hayırlı olsun canım.Hayirlisi olsun stres üzüntü yok 2 .3 daha cok tutma şansı varmis topiklerde okumuştum
Evet canım. Olması çok normal. Yumurtalar büyüdüğü için geliyor.Amin cnm inşallah ya sana bişey sorcam yumurta toplama işlemi öncesi seninde şeffaf akıntın olmuşmuydu çok fazla var şuan yarın olacak toplama işlemi
Bi kez daha olmuştu banada.Canim ben onu cok yasadim tum marka testlerde sonradan heray cikar bende o yuzden sana bisey demedim. Canim ne zaman tekrar denemeyi dusunuyo
Çok saol kuzum bu arada dualarım inan seninle en azından dondurulmuş yumurtan var dilerim 2. Denemem pozitif olsun cnmEvet canım. Olması çok normal. Yumurtalar büyüdüğü için geliyor.
Kacıncı gun embrıyoduydu ?Evet cnm 7 eylül adetimin 3. Günü idi..18 eylülde kontrol var herşey normalse 23 eylül transfer dediler estrofem şu anda ama sonrasında serum tedavisi yapılacak
Teşekkür ederim canım. Rabbim nasip eder inşallah hepimize.Çok saol kuzum bu arada dualarım inan seninle en azından dondurulmuş yumurtan var dilerim 2. Denemem pozitif olsun cnm
İnşâllah kuzumTeşekkür ederim canım. Rabbim nasip eder inşallah hepimize.