- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.301
Evet canım. 11.gün oluyor test günüm.Bebişin müjdesi için mi o kan Allahım inşallah tutmuşturinşallah cnm ya korkum tedavime engel olur mu diye 3de çıkacak bakalım
Amin kuzum inşallah sende güzel haberlerle gel umut ol bizedeEvet canım. 11.gün oluyor test günüm.İnşallah güzel çıkar sonuçların tedavine engel olacak bişey çıkmaz.
Amin canım inşallah.Amin kuzum inşallah sende güzel haberlerle gel umut ol bizede
Bizi de haberdar et sonuçtan arkadaşımBenimde bugun 12. Günüm hastanedeyim sonuç bekliyoruumm
Çıktım şimdi hamileyim 638 çıktı değerim çarsamba günü muayene için çağırdılarBizi de haberdar et sonuçtan arkadaşım
Benim 17.gün oldu, bit önceki transferim 18.gün olmuştuKızlar ben şuan dinlenme aşamasındayım Kasım adetimle transfer olucak inşallah.. adetin kaçıncı günü oluyor transfer genellikle
Yaaa ne güzel bir haberÇıktım şimdi hamileyim 638 çıktı değerim çarsamba günü muayene için çağırdılar
Hayırlı olsun, kaliteli sağlıklı embriyolarınız olsun inşallahKizlar benimde opu gunum belli oldu cok sukur persembe
Kizlar benimde opu gunum belliinş
Benim de yarın ve hiç vakit geçmiyor sürekli yok hasta olcam yok mantar düşünüp duruyorum dielrim vakti tez geçsinKizlar benimde opu gunum belli oldu cok sukur persembe
Gözün aydın canım ilk denemen miydi ? Nerede yaptırmıştın?Çıktım şimdi hamileyim 638 çıktı değerim çarsamba günü muayene için çağırdılar
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınÇıktım şimdi hamileyim 638 çıktı değerim çarsamba günü muayene için çağırdılar
Diyarbakir caniminşallah olumlu sonuç alırsınız. il olarak neresiydi acaba ?
Tesekkur ederim Evet ilk denememdi izmirde devlet hastanesi tepecik kadın doğumGözün aydın canım ilk denemen miydi ? Nerede yaptırmıştın?
Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.Çıktım şimdi hamileyim 638 çıktı değerim çarsamba günü muayene için çağırdılar
Ben 15 dk sonrası gitmiştim doktor gidebilirsin demiştiSelam kızlar transferden ne kadar sonra tuvalete çıktınız
İçleri dolu mu boşmu bakılacak bildiğim kadarıyla.Benim opu bugun oldu kizlar. Yumurta yikama ne demektir bilen var midr