- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.321
Sonuçların güzeldir inşallah.Amin kuzum inşallah sende güzel haberlerle gel umut ol bizede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuçların güzeldir inşallah.Amin kuzum inşallah sende güzel haberlerle gel umut ol bizede
Kaçıncı gün embriyosuydu arkadaşım? İnşallah kanda pozitiftir..Transferimin 10. Günü ve dayanamayıp idrar testi yaptım sabah negatif çıktı. Sonrasında dayanamayip aile hekimligine gidip kan verdim. Sonuc için yarın öğleden sonra gel dediler.
Amin canım yanlız değilsin..Ben çok netim canım. Artık yoruldum. Hem kayıp, hem beklemek. Etraftakilerin üstlerine vazifeymiş gibi bitmek bilmeyen bebek soruları, benim bebek özlemim,... Eğer düşmeseydi bebeğim ekimde doğum yapacaktım. Rabbim yardımcımız olsun. Zorlukları kolaylaştırsın.
Rabbim yardımcımız olsun.Amin canım yanlız değilsin..
tesekkur ederim canımİçleri dolu mu boşmu bakılacak bildiğim kadarıyla.
Rica ederim canım. Kaç yumurtan toplandı?tesekkur ederim canım
Canim bogazimda hatif kasinti var acaba ilerlermi antibiyotik icsemmi kafayi yedim ne burun akintisi ne oksuruk jicbirsey yok korkuyorum amaBenim de yarın ve hiç vakit geçmiyor sürekli yok hasta olcam yok mantar düşünüp duruyorum dielrim vakti tez geçsin
3. Embriyosu canim 2 taneKaçıncı gün embriyosuydu arkadaşım? İnşallah kanda pozitiftir..
Testi tekrarla canım bence. Kanda çıkar inşallah.3. Embriyosu canim 2 tane
Hicbirsey yapma canım sıcak su limon mandalina vs c vitamini iç sen beni suan görsen kaşıntım akıntım vs derken ateşim şu bu sürekli ugrasiyorum kendimle annem kızdı bıraktım valla hersey Allahtan olacaksa da olmayacaksa da Rabbim güzel günler göstersin cumlemizeCanim bogazimda hatif kasinti var acaba ilerlermi antibiyotik icsemmi kafayi yedim ne burun akintisi ne oksuruk jicbirsey yok korkuyorum ama
Tsh 2.99 çıktı cnm önlem amaçlı ilaca başlattı doktorum çok şükür bi sıkıntı çıkmadıSonuçların güzeldir inşallah.
Benim 6.günde silik çıkmıştı canım, epey silik hem de. Hayalet çizgi nerdeyseErken gebelik testiydi aslında. Ama onun için bile hem bi kaç saat idrarını biriktirmek lazım, hemde en kötü 6 7 gün beklemek lazım. Sabah içime kuşku düşmüştü ama iyiyim şu an. Rabbim hayırlısını versin.
Ben de ikisini birden kullanıyordum, hala da kullanıyorum. Sanırım 10.haftaya kadar devam edecekmiş oksapar.İnşallah canım. Bende bu pazar kan vericem. Hem oksapar iğne hem corasprin kullanıyorum ve bendede aynısı olacak muhtemelen. İnşâllah güzel çıkar sonucun.
Tebrikleeeer değerin süper, hayırlı olsunÇıktım şimdi hamileyim 638 çıktı değerim çarsamba günü muayene için çağırdılar
Transferden sonra 40 dk beni kaldırmadılar hiç. İdrar yapmak için dayanamayacak gibiyseniz sürgü getirelim, yattıgınız yerde idrarınıza çıkın dediler. Ben tuttum kendimi. 40 dk sonra çıktım tuvaleteSelam kızlar transferden ne kadar sonra tuvalete çıktınız
Yaa çok sevindim darısı benim başımaÇıktım şimdi hamileyim 638 çıktı değerim çarsamba günü muayene için çağırdılar
Çıktım şimdi hamileyim 638 çıktı değerim çarsamba günü muayene için çağırdılar
Hayırlısı olsun canım allah kucağına aldırsın benimde yarın belli olcak
Benim oksapar eğer hamileysem doğuma kadarmış.. Tavsiyene uyucam canım.Ben de ikisini birden kullanıyordum, hala da kullanıyorum. Sanırım 10.haftaya kadar devam edecekmiş oksapar.
Kan aldırdıktan sonra kolum epey morarmıştı, kan sulandırıcı kullanıldığı için dediler. Çok bastırmak lazımmış kan aldırdıktan sonra. Senin de aklında bulunsun.