- Konu Sahibi hayatbeklemezz
5. Gün embriyo canım çok sukurCanm cok sevndm kacinci gun embriyosuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gün embriyo canım çok sukurCanm cok sevndm kacinci gun embriyosuydu
Canim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin bebegini insallah transfer oncesi neler yapalim bizede tavsiyede bulunÇok sağolun arkadaşlar hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim
Evet ben de merak ediyorum hatta strese girdim acaba yumurtalarim büuymuyor mu diyeCanim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin bebegini insallah transfer oncesi neler yapalim bizede tavsiyede bulun
Yaa çok sevindim Rabbim banada nasip etsin inşallahKızlar 8. Gün çıkmaz sanıyordum gayette çıktı. Çok sukur
gozun aydin olsun canim. Darısı bekleyenlerin basina :)Kızlar 8. Gün çıkmaz sanıyordum gayette çıktı. Çok sukur
Canimm sakin stres yapma o cok etkiler yumurtalari ben cok sakindim igne kullanirken 16 tane yumusum olmstu ben kafam dagilsin dye havuza gdyrdum spor yapyordum bole biseylerle mesgul olmalisinEvet ben de merak ediyorum hatta strese girdim acaba yumurtalarim büuymuyor mu diye
İnş canım dilerim hayırlı sonuçlar alırsınHastaneyle konuştum az önce. 7 embriyodan 5inin gelişimi iyiymiş ikisi geriden geliyormuş. Yarın en iyi kalite olanı transfer edicez kalanları dondurucaz dedi doktor. Hayırlısıyla tutunur inşallah miniğim. ❤
Hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar 8. Gün çıkmaz sanıyordum gayette çıktı. Çok sukur
insallah insallah canimHastaneyle konuştum az önce. 7 embriyodan 5inin gelişimi iyiymiş ikisi geriden geliyormuş. Yarın en iyi kalite olanı transfer edicez kalanları dondurucaz dedi doktor. Hayırlısıyla tutunur inşallah miniğim.
insallah canımDun 22 yumurtam toplanmisti 19 tanesi olgunmuş 17 tanesi döllenmiş insallah Hersey yolunda gider .
Hayırlı olsun canım Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlereKızlar 8. Gün çıkmaz sanıyordum gayette çıktı. Çok sukur
Normal canım 4 tl aldimYaa hadi hayırlısı canım gözünaydın olumlu devam eder insallah . Normal gebelik testi mi erken gebelik testi ile mi yaptın ?
Ben transferde 1 hafta önce başladım hala devam ediyorum 1 kase manda yoğurdu yiyorum. Transferde sonra 3 gün ananas ve kuru dut yedim. Başka bişey yok transfer günü dinledim başka yatmadan 2. Günümde 14 saat yolculuk uaptimCanim cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin bebegini insallah transfer oncesi neler yapalim bizede tavsiyede bulun
Gözün aydın canım çok güzel Rabb'im sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. Bizlere de nasip etsin tez zamandaKızlar 8. Gün çıkmaz sanıyordum gayette çıktı. Çok sukur
Hayırlı olsun canım. Fazla yumurta toplanmış o yüzden dinlendirme yapılması iyi olur. Benim ultrasonda 14 gözüküyordu opuda 9 tane toplanmış. Hoca 14 tane toplansa rahim dinlendirme yapacaktım dedi.Kızlar opu oldum 18 tane yumurtam toplanmış doktor rahim dinlendirmesi yapacağım dedi aslında ben bu ay transfer olsun istiyordum