- 1 Aralık 2018
- 95
- 52
- 36
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Inşallah rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi 8 günü yada 9 günü bekle bence erken anca kana karisirBakalım bekleyebilirsem cumayı beklicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi 8 günü yada 9 günü bekle bence erken anca kana karisirBakalım bekleyebilirsem cumayı beklicem
6.gun daha ama arada kasıklarda batma dışında bir belirtim yok.. İnşallah güzel neticeler alırızKaçıncı gün test yaptnz var mı belrtilernz ben mide bulantısı çekyrm ilaçlardan mı acaba
Amin.. Bence de beklemek ve kesin sonuç için kan testi yaptırmak gerekiyor.. Boşuna 12.gun deniyorlarInşallah rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi 8 günü yada 9 günü bekle bence erken anca kana karisir
Amin herkes için inşallah sizin ilaçlar mide bulantısı yapmyo mu. Benm günde 3 kez crinone jel var estrofem yine günde 3 kez coraspin var kan sulandırıcı bide oksapar göbekten ığne bide progestan var o da kalçadan ığne. Bunlar bulantı yapar mı acaba6.gun daha ama arada kasıklarda batma dışında bir belirtim yok.. İnşallah güzel neticeler alırız
Benim hiç mide bulantısı olmadı canım.. hatta ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı yani bünye ile alakalı olabilir mi diye düşünüyorum.. ilaçlarının aynı hemen hemen günde 3 tane estrofem 1 tane coraspin 2 tane crinone jel 1 tane Prolutex iğne ve 1 tane devir vitamin alıyorum bende.. sadece oksapar dediğin iğneyi hiç kullanmadım onunla da alakalı olabilir senin bulantinAmin herkes için inşallah sizin ilaçlar mide bulantısı yapmyo mu. Benm günde 3 kez crinone jel var estrofem yine günde 3 kez coraspin var kan sulandırıcı bide oksapar göbekten ığne bide progestan var o da kalçadan ığne. Bunlar bulantı yapar mı acaba
Aynen olabilir doktoruma msj atcam şimdi wala evdeki tuzlu şeyleri yemekten gına oldum. Sizin ilki tüp bebek miydi? Infertilite sebebi neydi?Benim hiç mide bulantısı olmadı canım.. hatta ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı yani bünye ile alakalı olabilir mi diye düşünüyorum.. ilaçlarının aynı hemen hemen günde 3 tane estrofem 1 tane coraspin 2 tane crinone jel 1 tane Prolutex iğne ve 1 tane devir vitamin alıyorum bende.. sadece oksapar dediğin iğneyi hiç kullanmadım onunla da alakalı olabilir senin bulantin
Burda kadınlar klubunde bi kadın transferin 5. Günü kan testi yapmsti ve çıkmıştı. Hatrladnz mı. O nasıl olmuş olabilir onu pek anladm. Bende 9. Gün pazar günü baktrcam artk. Merakımdan degl wala kısmet değilse degldr zaten ben eger yoksa ilaçları bırakmak icin hemen öğrenmek istyrm. Sonuçta takdir Allahın benm bu ikinci denemem alstm artkInşallah rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi 8 günü yada 9 günü bekle bence erken anca kana karisir
Kızlar benimde 7. Günüm yarın ilk idrarla test yapacağım allah yardımcımız olsun inş pozitif görürüz hepimizBenimde 4 günü çok merak ediyorum tup bebeğin en zor kısmı bence
Evet tüp bebek oğlum şimdi 2.5 yaşında erkek faktörü bizim sebep sperm sayısı çok az eşimin ama hamdolsun ilk denemede başarılı oldu bu da aynı gün toplanan dondurulmuş embriyomuz.. inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alirizAynen olabilir doktoruma msj atcam şimdi wala evdeki tuzlu şeyleri yemekten gına oldum. Sizin ilki tüp bebek miydi? Infertilite sebebi neydi?
Canım ben yaptım ama negatif çıktı.. diyeceğim o ki moralini bozmaya gerek yok bence test gününü bekle.. çünkü 12.gun diyor Dr kar.. 7.gun erken oluyor...Kızlar benimde 7. Günüm yarın ilk idrarla test yapacağım allah yardımcımız olsun inş pozitif görürüz hepimiz
Yarın yapacağım 8. Gün oluyor çıkmazsa moral bozmam erken derimCanım ben yaptım ama negatif çıktı.. diyeceğim o ki moralini bozmaya gerek yok bence test gününü bekle.. çünkü 12.gun diyor Dr kar.. 7.gun erken oluyor...
Anladım canım... Sen bilirsin tabi de test günün ne zamandı daha var ise erken dersin aynenYarın yapacağım 8. Gün oluyor çıkmazsa moral bozmam erken derim
Erkek faktöru daha zor galiba. Bizimde morfoloji sorunumuz var diğer değerler iyi. Inşallah hepmz çok güzel sonuçlar alrz.Evet tüp bebek oğlum şimdi 2.5 yaşında erkek faktörü bizim sebep sperm sayısı çok az eşimin ama hamdolsun ilk denemede başarılı oldu bu da aynı gün toplanan dondurulmuş embriyomuz.. inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar aliriz
Testini yal bizede söyle kanda baktrmak en iyisi bence idrarda sanmyrm çıkacağınıYarın yapacağım 8. Gün oluyor çıkmazsa moral bozmam erken derim
Yani annede büyüyecek ya bebek bence bu anne sağlığı daha öncelikli gibi geliyor bana hep ama tabi sağlıklı bireyler için hem anne hem baba eşit seviyede önemli... Bizim morfoloji çok kötü değildi ama hamdolsun hemen tuttu ilkinde yani... İnşallah sizin de öyle olur... Kalitesi neydi embriyonun?Erkek faktöru daha zor galiba. Bizimde morfoloji sorunumuz var diğer değerler iyi. Inşallah hepmz çok güzel sonuçlar alrz.
Inşallah. 5. Gün embryosu 1. Kalite ikiside. Doktor harika dedi rahim kalınlığı da muhteşem dedi. Bu doktorun genelde ilk deneme tutuyo eğer zor bi hasta deglsen. Transferden çıkarken iyi şeyler dedi. Herşey çok güzeldi. Takdir AllahınYani annede büyüyecek ya bebek bence bu anne sağlığı daha öncelikli gibi geliyor bana hep ama tabi sağlıklı bireyler için hem anne hem baba eşit seviyede önemli... Bizim morfoloji çok kötü değildi ama hamdolsun hemen tuttu ilkinde yani... İnşallah sizin de öyle olur... Kalitesi neydi embriyonun?
İnşallah canım benim Allah in izniyle sen de tutacağına inan ve şüphe etmeInşallah. 5. Gün embryosu 1. Kalite ikiside. Doktor harika dedi rahim kalınlığı da muhteşem dedi. Bu doktorun genelde ilk deneme tutuyo eğer zor bi hasta deglsen. Transferden çıkarken iyi şeyler dedi. Herşey çok güzeldi. Takdir Allahın