- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Merhaba kızlar bugün opu oldum 2 tane yumurtam toplandı yarın haber vericekler dua edin benim içinde
İnşallah canım ikiside güzel embriyo olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar bugün opu oldum 2 tane yumurtam toplandı yarın haber vericekler dua edin benim içinde
Sağlık olsun canım üzülme bu ay benimde olmadı inşallah öbür ay istediğin sonucu alırsınAradılar kızlar yumurtalarımı mikroenjeksiyon yapamadık dediler olmadı yani
ilk denemem olacagi icin anlayamadım ben yumurta kalitesiz mi demekAradılar kızlar yumurtalarımı mikroenjeksiyon yapamadık dediler olmadı yani
Hayırlısı olur insallahTransferimi dün oldum arkadaşlar, inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız
İnşallah güzel sonuçlanır. Rabbim gönlüne göre versin.Banada dediler yüzde yüz gelin diye Almanyadan geldim sora bunlar başka konusmaya başladı ilgi alaka sıfır inşallah pozitif olur ama negatif olursa baska bi yere gidicem araştırıp herşey para bahcecide benim bilgileri bana soruyor sistem sildi falan dedi orda zaten dedim içimden burdan bişey cıkmaz diye neyse dedim olan oldu transferi yapayım önüme bakayım
Çooook sevindim arkadaşım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.Kızlar bugun 7. Günüm dayanamadım test yaptım sonuç bu ☺
Ya sonuç güzel gözüküyor kan versen bi deKızlar bugun 7. Günüm dayanamadım test yaptım sonuç bu ☺
Hayırlı olsun arkadaşım. Pozitifi görürüz inşallah.Transferimi dün oldum arkadaşlar, inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız
Amin canımm hayırlısı olsun insallah rabbim gönlüne göre versinTransferimi yaptırdım. Embriyo çok iyi durumda dediler. Rahim kalınlığı da uygunmuş. 3 tane iyi kalite embriyomu dondurdular. Bekleme süresi başladı. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın.
İnsallah bekleyen herkezin yHayırlı olsun arkadaşım. Pozitifi görürüz inşallah. ❤
İnsallah Rabbim bekleyen herkezin gönlüne göre versinÇooook sevindim arkadaşım. Sağlıkla ilerlesin inşallah. ❤
Yarın sabah gidebilirim kan için bakalımYa sonuç güzel gözüküyor kan versen bi de
maşallah süper cnmKızlar bugun 7. Günüm dayanamadım test yaptım sonuç bu ☺
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım... Hepimizi güldürsün RabbimTransferimi yaptırdım. Embriyo çok iyi durumda dediler. Rahim kalınlığı da uygunmuş. 3 tane iyi kalite embriyomu dondurdular. Bekleme süresi başladı. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Sirada kaldi guzel haberi alman insallah hayirlisi olsunben kasimi bekleyeceğim transfer içinTransferimi yaptırdım. Embriyo çok iyi durumda dediler. Rahim kalınlığı da uygunmuş. 3 tane iyi kalite embriyomu dondurdular. Bekleme süresi başladı. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın.