-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
ben anlamıyorum ama boyle durumlarda internetten tek tek bakiuorum. INS degeri nedir yuksek olanlar ne yapmislar diyeKizlar benim tahlil sonuclarim cikti bazilari yuksek acaba tup bebek yaptiramazmiyim anlayan varmi acaba test sonuclari ekte
ekran birden kayinca yanlislikla paylaştımCanim alinti almissin msjimi ama bos birakmissin
Canim baktim hipofiz beziyle ilgili sikinti olabilir falan diyo hayirlisi ne diyeyimben anlamıyorum ama boyle durumlarda internetten tek tek bakiuorum. INS degeri nedir yuksek olanlar ne yapmislar diye
Diyarbakır da tedavim canımcanım nerde tedavidesin benim embriyolarda 3. günde donduruldu çözdürüp 5. güne tamamlayacaklar sonrasında transfer benim zaten 3 embriyo donduruldu. 2 si 8 hücreli 1 i 7 hücreliymiş muhtemelen o 8 hücrelileri transfer eder.
Ben tadini pek beğenmediğim için zorla bi çay bardagi icebiliyorum her sabahbende onu içiyorum. Gunde bir bardak içiyorum sen kac bardak iciyon acaba
Canım nar suyu neye faydalı acaba bende içerimcanım hangi marka hangi marketten alıyosun ben migrosta gçrdüm dogal nar suyu yazıyordu
rahim kalinlastiriyor saracoglu demisti. Havuc suyu hamilelerde suyu azalanlara oneriliyor. Daha o asamalara gelmedim ama doktora sormustum transfer oncesi nelere dikkat etmem lazım ne yiyip ne icsem dedim. Nar suyu anans suyu protein agirlikli beslenmemi havuc incir ve bol su İçmemi önerdiCanım nar suyu neye faydalı acaba bende içerim
canım bende burdan okumustum arkadas zaten yazmısCanım nar suyu neye faydalı acaba bende içerim
canım burda bırınede doktor ananası ye ama cok uzun sure yeme demıs oda transferden 3 gun once ve 3 gun sonra içmiş bende cumartesi adet olucam adetle beraber nar suyuna başlıyorumrahim kalinlastiriyor saracoglu demisti. Havuc suyu hamilelerde suyu azalanlara oneriliyor. Daha o asamalara gelmedim ama doktora sormustum transfer oncesi nelere dikkat etmem lazım ne yiyip ne icsem dedim. Nar suyu anans suyu protein agirlikli beslenmemi havuc incir ve bol su İçmemi önerdi
canım adet başlangıcın ne zaman şimdiden belli oldumu transfer tarihinmerhaba kızlar
benimde transfer tarihim 23 eylül ilaçlara devam
bir iki gune gidecem doktora ananasi sorayim bicanım bende burdan okumustum arkadas zaten yazmıs
canım burda bırınede doktor ananası ye ama cok uzun sure yeme demıs oda transferden 3 gun once ve 3 gun sonra içmiş bende cumartesi adet olucam adetle beraber nar suyuna başlıyorum
benim iki ay once aderinCanim baktim hipofiz beziyle ilgili sikinti olabilir falan diyo hayirlisi ne diyeyim
Tmm canım bende içerimrahim kalinlastiriyor saracoglu demisti. Havuc suyu hamilelerde suyu azalanlara oneriliyor. Daha o asamalara gelmedim ama doktora sormustum transfer oncesi nelere dikkat etmem lazım ne yiyip ne icsem dedim. Nar suyu anans suyu protein agirlikli beslenmemi havuc incir ve bol su İçmemi önerdi
Hadi canım hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallahYarina gidiyorum kizlar artik süreç başliyor :) Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin
Hayırlı olsun canım güzel haberlerle gelirsin inşallah dualarım seninleAkşam çatlatma iğnesi, cuma günü opu.
Doktorum epey güzel yumurta gelecek opu yapalım transferi konuşuruz dedi. İçim bi garip. Allahında izniyle güzel olacak inşallah herşey.
Teşekkür ederim canım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Hayırlı olsun canım güzel haberlerle gelirsin inşallah dualarım seninle
Evet canim sor sana zahmet bende adetle beraber nar suyu ceviz kabak cekirdegi yemeye baslicam simdi yarari olacak diye fazla tuketmeyelim zarari olmasinbir iki gune gidecem doktora ananasi sorayim bi
Cok sevindim cnm ne zamandi adetin kac gun sonra opu oluyor insallah cok kaliteli yumurtalarin olurAkşam çatlatma iğnesi, cuma günü opu.
Doktorum epey güzel yumurta gelecek opu yapalım transferi konuşuruz dedi. İçim bi garip. Allahında izniyle güzel olacak inşallah herşey.