- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.685
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
güzel haberler verelim inşallahBenimde çarşamba 5. Gün embriyosu transfer olacak bekliyorum bende heyecanla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel haberler verelim inşallahBenimde çarşamba 5. Gün embriyosu transfer olacak bekliyorum bende heyecanla
Hiç korkma zaten hemen olup bitiyo
Kızlar opu işi tamam. 17 yumurta toplanmış kaç tanesi döllenmiş yarın haber verecekler. İnşallah kaliteli embriyo olurlar. Merak içindeyim bakalım yarın ne diyeceklerYarın güzel haberlerini alırız inşallah canım. Yaz bizede mutlaka. Kaliteli çıkar inşallah hemen tutunur sana..
Bayıltarakmı topladılar peki.bu arada hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınız inşallhKızlar opu işi tamam. 17 yumurta toplanmış kaç tanesi döllenmiş yarın haber verecekler. İnşallah kaliteli embriyo olurlar. Merak içindeyim bakalım yarın ne diyecekler
Evet anestezi ile oluyor, çıkınca ağrım vardı biraz. Ağrı kesici yaptılar şuan iyi hissediyorum şükür.Bayıltarakmı topladılar peki.bu arada hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınız inşallh
İnşallahhEvet anestezi ile oluyor, çıkınca ağrım vardı biraz. Ağrı kesici yaptılar şuan iyi hissediyorum şükür.
İnşallah güzel sağlıklı embiriyolar oluşur ve hayırlı sonuçlar almak nasip olur, yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
Hayırlı olsun canım. İnşallah kaliteli embriyoların oluşur. Nasıl geçti opu?Kızlar opu işi tamam. 17 yumurta toplanmış kaç tanesi döllenmiş yarın haber verecekler. İnşallah kaliteli embriyo olurlar. Merak içindeyim bakalım yarın ne diyecekler
Hayırlı olsun canım sayılarımız aynı benim 17den 12si embriyo oluşturduKızlar opu işi tamam. 17 yumurta toplanmış kaç tanesi döllenmiş yarın haber verecekler. İnşallah kaliteli embriyo olurlar. Merak içindeyim bakalım yarın ne diyecekler
5.güne kaç tane gitti canım. Seninde 2. Adet ile mi başlayacak transfer süreci, inşallah hepimiz için hayırlı olsunHayırlı olsun canım sayılarımız aynı benim 17den 12si embriyo oluşturdu
Yarın sabah opu.
Bi korku bastı inşallah herşey iyi olur dua edin kızlaaar bol bol ve kaliteli yumoşlar çıksın
Güzel haberlerini alırız inşallah benim daha var transfereBenimde çarşamba 5. Gün embriyosu transfer olacak bekliyorum bende heyecanla
Canım beni bugün aradılar 2 tanesi tam istediğimiz gibi 4 tanesine de 1 gün daha süre verip bekleyeceğiz yarın bilgilendiririz dediler sayının bu kadar düşmesi moralimi sarstı açıkçası senin kaç tane oluştu bilgi verdiler mi5.güne kaç tane gitti canım. Seninde 2. Adet ile mi başlayacak transfer süreci, inşallah hepimiz için hayırlı olsun
hayırlı olsun şimdidenBugün kontrolüm vardı. Multifoliküler dediler. Sayısı 13-14müş. Çok iyi dedi hem ultrason yapan doktor hem tüp bebek doktorum. Çarşamba yine kontrol var, doktorum cuma opu olur muhtemelen dedi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Beni de bugün aradılar, döllenme olmuş ama kaçının devam ettiği için 3.gün yani çarşamba arayacağız dediler canımm büyük merakla bekliyorum hayırlısı inşallah. Önemli olan sayı değil sakın moralini bozma canım bugün 5.gün müydüCanım beni bugün aradılar 2 tanesi tam istediğimiz gibi 4 tanesine de 1 gün daha süre verip bekleyeceğiz yarın bilgilendiririz dediler sayının bu kadar düşmesi moralimi sarstı açıkçası senin kaç tane oluştu bilgi verdiler mi
Teşekkür ederim.hayırlı olsun şimdiden
Hamilelik haberini alırız inşallah arkadaşım.kızlar yrn transferim var dualarınızı bekliyorum
Hamilelik haberini alırız inşallah arkadaşım inşallah canım hepimiz güzel haberlerle burda olalım