- 8 Mart 2017
- 34
- 26
- 37
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Bende 4. İğneyi yapıcam bugün.inşallah olumlu sonuç alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi günü canım. Senin?Bende senin gibiyim canım kontrolün ne zaman
Ben iğneli aşılama oldum. Yine gonal f kullandım. İlk hafta 1 kez gittim sonra 2 güne 1. Yumurtalar 18-20 mm olana kadar kontrol ederler, sonra opu olur.Kızlar 5.gün kontrole çağırmıştı doktor, bugün gittim bir sonraki kontrol pazartesi. Bundan sonra 2 güne bir mi gideceğiz nasıl olacak, yumurta toplama ne zaman olur ki heyecan başladı artık
Canim opu da ağrı oluyor mu anesteziden ayılınca ve kanama oluyor mu. Ben anestezisiz rahim filmi cekildim cok şükür eve geldim isimi gücümu yaptim banyo temizledim,yemek yaptim hafif lekelenmem olmuştu opu da nasil oluyor. Ptesi kontrolüm var benimdeBen iğneli aşılama oldum. Yine gonal f kullandım. İlk hafta 1 kez gittim sonra 2 güne 1. Yumurtalar 18-20 mm olana kadar kontrol ederler, sonra opu olur.
Ben opu olmadım. İlk tüp bebek deneyimim olacak. (umarım son olur.)Anestezi almadan hsg çektirdim. En sonda 15 gün önce genel anesteziyle histeroskopi operasyonu geçirdim. Opudada uyuyup uyanıyosun. Çok ağrılı olacağını sanmıyorum.Canim opu da ağrı oluyor mu anesteziden ayılınca ve kanama oluyor mu. Ben anestezisiz rahim filmi cekildim cok şükür eve geldim isimi gücümu yaptim banyo temizledim,yemek yaptim hafif lekelenmem olmuştu opu da nasil oluyor. Ptesi kontrolüm var benimde
Tesekkur ederim canım bilgilendirme için. Aynen ya en fazla doktor bir ağrı kesici igne vurur veya hap. Zaten transfer vs o tip seylerden korkmuyorum da anestezi ile sanirim 20 30 dakikalik bir islemmis opu.Ben opu olmadım. İlk tüp bebek deneyimim olacak. (umarım son olur.)Anestezi almadan hsg çektirdim. En sonda 15 gün önce genel anesteziyle histeroskopi operasyonu geçirdim. Opudada uyuyup uyanıyosun. Çok ağrılı olacağını sanmıyorum.
Ben hiç anestezi almadığım için histeroskopiden korkuyordum. Bi uyudum, bi uyandım. İki gün tuvalette yanma olmuştu bende o kadar. Histeroskopi olunca cesaret geldi banada. İnşallah kolay geçer hepimiz için.Tesekkur ederim canım bilgilendirme için. Aynen ya en fazla doktor bir ağrı kesici igne vurur veya hap. Zaten transfer vs o tip seylerden korkmuyorum da anestezi ile sanirim 20 30 dakikalik bir islemmis opu.
Acaba dedim cok ağrı olur mu sonrasinda doktora sordum yok ağrı dedi. Ama doktorlar hep yok derler
Evet bende hiç anestezi almadim şimdiye kadar tedirginligim birazda o yönde. Doktor diyor ki cok guzel bir uykusu var o ne demekse insallah canim atlatırız kolayca.Ben hiç anestezi almadığım için histeroskopiden korkuyordum. Bi uyudum, bi uyandım. İki gün tuvalette yanma olmuştu bende o kadar. Histeroskopi olunca cesaret geldi banada. İnşallah kolay geçer hepimiz için.
Uyudum ve uyandım. Ne ara ne oldu hiç bişey yok bende Yine aynısı olacak diye çok gerilmiyorum.Evet bende hiç anestezi almadim şimdiye kadar tedirginligim birazda o yönde. Doktor diyor ki cok guzel bir uykusu var o ne demekse insallah canim atlatırız kolayca.
Zaman en çokta kan tahlili gününü beklerken geçmiyor arkadaşım.Yaa ne güzel birçok kişi başlamış ben hala adet olmayı bekliyorum. Zaman hiç geçmiyor sanki
Ben oldum canım.cumartesi günü.Dondurulmus transfer olacak var mı aranızda
Kullandım ben 2 gün acı filan yok birsey anlamıyorum bende bugun kontrole gittim iğnelerim bitmişti 6 gün kullandım bugunluk iğne verdi yine yarın tekrar kontrole gideceğim bakalımBu arada hemşire birde cetrotide yazdı. Ama bunu şimdi alma cuma geldiğinde konuşuruz ultrasona göre onu ilerleyen günlerde kullanacaksın dedi. Cetrotide nasıl? Gonal f gibi mi? Acısı oluyor mu sonradan?
Ben aşılamalarda 15 gün iğne kullanmıştım. Ama tabi o zaman bir hafta 75lik bir hafta 100lük kullanıyodum. Şimdi günlük 225lik kullanıcam. Cuma kontrol edilcek. Hakkımızda hayırlısı olsun.Kullandım ben 2 gün acı filan yok birsey anlamıyorum bende bugun kontrole gittim iğnelerim bitmişti 6 gün kullandım bugunluk iğne verdi yine yarın tekrar kontrole gideceğim bakalım
Bilmez miyim canm 4 kez bekledim ben. Şimdi Allahın izniyle 5. denemeye başlayacam. Ben artık hiç beklemek istemiyorum bir an önce başlamak istiyorumZaman en çokta kan tahlili gününü beklerken geçmiyor arkadaşım.