- Konu Sahibi hayatbeklemezz
AminMerhabalar. Bende 3 gün önce tüp bebek tedavisine başladım. İğne aşamasındayım . Cuma günü kontrole çağırdı doktorum. Sanırım yumurtaların durumuna bakacak. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminMerhabalar. Bende 3 gün önce tüp bebek tedavisine başladım. İğne aşamasındayım . Cuma günü kontrole çağırdı doktorum. Sanırım yumurtaların durumuna bakacak. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Cnm kaç günde çıktı sonuçlarınGenetik sonuçlarım çıktı. 300 gen incelenmiş 14 tanesinde kristallenme varmış ama önemli değilmiş. Düşük yapmaya sebep değilmiş. Hamileliğe tedaviye engel olmazmış. Eylülün ikisi üçü gibi gidip başlıyorum tedaviye Allah izin verirse.
Trombofili 1 ayda çıktı. Kromozom analizi 2.5 ayda çıktı. Benim ekstradan genlerimin incelenmeside 1 haftada bitti.Cnm kaç günde çıktı sonuçların
Dr a gittim canım ,rahım kalınlıgına baktı . İnceymiş .lucrın baskıladgı için regl gormıcekmişim .regl gormus gibi varsayarak bugun lucrın yap yine dedi.diğer ay adet gorcekmıyım yıne gormessem dedim.trabsfere baslıcas cunku bidakı ay.cyclo diye bi ilac vercem o adet olmanı saglıcak dediYok canım vurulmuyorum son iğne hazirandaydı üzerinden iki ayı geçti doktora gittim bir ay daha bekleyelim doğal adet olmayı beklemekten fayda var dedi. Muayene oldum rahim ince güzel dedi sanırım ince ise henüz adet olmama baya var. Bu süre zarfında tatile gideceğiz artık napalım :))
İnş canım İnş burdan mutlu haberlerimizi vermek nasip olur. Ne kadar yıpransakta rabbimin bir bildiği vardır diyip şükrediyorum. Bu sayede daha sabırlı ve inançlı bir insan oldum. Allah dermansız dert vermesin.
Anladım canım evet lucrin yüzünden rahim incedir. Adet olmazsam kendim O ilacı bende doktoruma bir sorayım gittiğimde o zaman. Seninde adetle transfer yapıcak demekki. Hakkımızda hayırlısı beklemekte insanı sıkıyor artık :))Dr a gittim canım ,rahım kalınlıgına baktı . İnceymiş .lucrın baskıladgı için regl gormıcekmişim .regl gormus gibi varsayarak bugun lucrın yap yine dedi.diğer ay adet gorcekmıyım yıne gormessem dedim.trabsfere baslıcas cunku bidakı ay.cyclo diye bi ilac vercem o adet olmanı saglıcak dedi
Evet inş bi terslık cıkmazsa amin amin ınsallah bu sefer yuzumuz gülerAnladım canım evet lucrin yüzünden rahim incedir. Adet olmazsam kendim O ilacı bende doktoruma bir sorayım gittiğimde o zaman. Seninde adetle transfer yapıcak demekki. Hakkımızda hayırlısı beklemekte insanı sıkıyor artık :))
Hadi hayırlı sonuçlarla inşallah. İlk kontrol ne zaman bana 4 günlük iğne verdi 5.gün kontrol. Bende de pco var, rahim dinlendirme olacak dedi doktorum sanırım 2. Adetle yapacak transferiBende varımmm suan gonal f kullaniyorum bugun 4.gun bitti ..5.ignemi vurcak eşim
Pcos um belki dondurma yaparak ekim ayinda transfer olur belli olmaz.
Allah gönlünüze gore versin hepinizin
bana sorarsan hicbirsey kullanma canım ne olur ne olmazBende bugun 4. İğnemi vuruldum pazar gününe kadar devam pazartesi kontrole gideceğim de kızlar sormak istediğim birsey var iğneden mi stresten mi bilmiyorum 4 gündür başım ağrıyor ağrı kesici içsek bi sıkıntı olur mu acaba bilgisi olan var mı ?
Minoset içtim bir tane ya dayanılcak gibi değildi ilk defa böyle bir baş ağrısı yaşadım dayanamadım kaç saatlerdir daha yeni geçti sayılırbana sorarsan hicbirsey kullanma canım ne olur ne olmaz
Bende senin gibiyim canım kontrolün ne zamanBende varımmm suan gonal f kullaniyorum bugun 4.gun bitti ..5.ignemi vurcak eşim
Pcos um belki dondurma yaparak ekim ayinda transfer olur belli olmaz.
Allah gönlünüze gore versin hepinizin
Canım parol ilacını hamileler bile kullanabildiğine göre sakıncası yoktur ondan içebilirsin heralde yinede doktora sormakta fayda varMinoset içtim bir tane ya dayanılcak gibi değildi ilk defa böyle bir baş ağrısı yaşadım dayanamadım kaç saatlerdir daha yeni geçti sayılır
İğneler baş ağrısı yapıyor banada hep.Bende bugun 4. İğnemi vuruldum pazar gününe kadar devam pazartesi kontrole gideceğim de kızlar sormak istediğim birsey var iğneden mi stresten mi bilmiyorum 4 gündür başım ağrıyor ağrı kesici içsek bi sıkıntı olur mu acaba bilgisi olan var mı ?