- 20 Şubat 2018
- 236
- 274
- 37
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Amin sağolasın hepimizin yardımcısı olsunbenim 1 hafta oldu iğnelere. rabbim yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sağolasın hepimizin yardımcısı olsunbenim 1 hafta oldu iğnelere. rabbim yardımcın olsun
Canim en sikintili donem sonucu beklemek degilmi gunleri gectim saatler bile zor geciyorİnsan yaklaştıkça sabırsızlık başlıyo işte.
Benim de 5 eylul transfer tarihim2eylül transfer olucam Allah hepimizin yardımcı olsun :)
benimde Eylül'ün ortasi gibi canim. Sabirsizlikla bekliyorumBende sabirsizlaniyorjm ama benim adet tarihim bile eylulun ortasinda gerci hayirlisi olsun
canim sen doktorlar konustunmu ben doktorla bile konusmadim en son gittigimde yumurta takibi demisti ama birdahaki hafta gidip hayir tup bebek istiyorum diyecegim bakalim cvbi nolckabenimde Eylül'ün ortasi gibi canim. Sabirsizlikla bekliyorum
2 eylulde tahlil verecem degerlere bakılacak Ortasina dogruda yumurta toplama yapılacakcanim sen doktorlar konustunmu ben doktorla bile konusmadim en son gittigimde yumurta takibi demisti ama birdahaki hafta gidip hayir tup bebek istiyorum diyecegim bakalim cvbi nolcka
Canim senin ortasinda yumurta toplanacak benim ortasinda daha yeni adet tarihim peki cnm hangi sehirdesin2 eylulde tahlil verecem degerlere bakılacak Ortasina dogruda yumurta toplama yapılacak
MalatyaCanim senin ortasinda yumurta toplanacak benim ortasinda daha yeni adet tarihim peki cnm hangi sehirdesin
doktor ilk adetin 2. Gunu gel dedi . O da eylül un ortasina denk geliyor. Senin memleket neresiydi acabaMalatya
hadi hayırlısıGenetik sonuçlarım çıktı. 300 gen incelenmiş 14 tanesinde kristallenme varmış ama önemli değilmiş. Düşük yapmaya sebep değilmiş. Hamileliğe tedaviye engel olmazmış. Eylülün ikisi üçü gibi gidip başlıyorum tedaviye Allah izin verirse.
Ayni sehirde tup bebek yaptirmak buyuk sans cnm ben bir okadarda yollarda harcadimMalatya
Mrblar. Ben ilk kez tüp bebek yaptırıcam. Eğitim araştırma hastanesinde. Hastaneye bu yılın başında yaklaşık 1500-2000 lira civarı bi ödeme yapmıştı tüp bebek yaptıran arkadaşlar. İğneler içinde bi kısmını devlet karşılıyor, bi kısmını siz ödüyorsunuz. Üniversite hastanesinde maliyet değişirmi bilemiyorum. Tabi bahsettiğim ücretler rapor çıkma durumunda ödenen ücretler.Merhabalar bende üniversitede tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Ekimde işallah. Maliyet ortalama ne kadar olur? Bilgi verirseniz sevinirim
canim acaba dusukler neden olmusGenetik sonuçlarım çıktı. 300 gen incelenmiş 14 tanesinde kristallenme varmış ama önemli değilmiş. Düşük yapmaya sebep değilmiş. Hamileliğe tedaviye engel olmazmış. Eylülün ikisi üçü gibi gidip başlıyorum tedaviye Allah izin verirse.
malatyadaki universite hastanesinde 10000 civari demişlerdi raporsuzMerhabalar bende üniversitede tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Ekimde işallah. Maliyet ortalama ne kadar olur? Bilgi verirseniz sevinirim
Benim 1 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim vardı. Kimyasal gebeliği düşükten saymıyoruz dediler. Kaybettiğim bebeğim için bi sebep yok. Patolojiye gitmişti, sonuç temizdi. Trombofili testim normal çıktı. Eşime ve bana kromozom analizi yapıldı. O sonuçlara görede düşük için bi sebep yok. Histeroskopi yapıldı bana. Rahim içinde düşüğe sebep olacak bi anormallik yokmuş. Nasip böyleymiş demekki. Yapılacak tüm testler, tahliller yapıldı. Önümüzdeki hafta içinde rabbim izin verirse başlamış olucaz.canim acaba dusukler neden olmus
Teşekkür ederimmalatyadaki universite hastanesinde 10000 civari demişlerdi raporsuz
Teşekkür ederimMrblar. Ben ilk kez tüp bebek yaptırıcam. Eğitim araştırma hastanesinde. Hastaneye bu yılın başında yaklaşık 1500-2000 lira civarı bi ödeme yapmıştı tüp bebek yaptıran arkadaşlar. İğneler içinde bi kısmını devlet karşılıyor, bi kısmını siz ödüyorsunuz. Üniversite hastanesinde maliyet değişirmi bilemiyorum. Tabi bahsettiğim ücretler rapor çıkma durumunda ödenen ücretler.