Gebeliğe Hazırlık Eylül’de hamilelik müjdesi bekleyenler :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bende eylulden umutluyum insAllah bat 14 Eylül 29 agustosta çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

Umut etmek istiyorum amaa erken testte bisi cikmadi. 5 gun var bat a. Gec dollenme.olmqmistir 14 unde yumurtladim sirkulasyonumun. Yani negatif

Bende bu ay bekliyorum umarım dualarımız kabul olur ben de bitkisel birşeyler içtim sadece okadar

Keşke ben hamileyim diyebilsem ama olmuyor 1.5 yıldır.. Tüp bebek yolları göründü bize inşallah o ilk denemede tutar bu çile bekleyiş son bulur Ne zormuş yaa evlat sahibi olmak..

Merhaba kızlar Bende bu aydan çok umitliyim. 10 ay önce 8 haftalık bebeğimi düşürdüm. İnşallah kucağımız boş kalmaz. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Selam kızlar benimde bat yarın... hiç bir belirti yok kaç gündür yaptığım testler negatif ama bugün yaptığım 2 testte 15 dk sonra silik çizgi çıktı Mart’tan beri hep hüsrana uğradığım için ne hissedeyim bilmiyorum. Testte 30 dk sonra değerlendirmeyin yazıyor ama pozitif olsa daha koyu çıkması gerekmez mi?

Eklentiler

• image.jpg
    142,8 KB · Görüntüleme: 46
İkisin de var çizgi adetin geçerse kan ver canım bide başka testle dene istersen bu markanın yanılttıgını duydum

İkisin de var çizgi adetin geçerse kan ver canım bide başka testle dene istersen bu markanın yanılttıgını duydum
Kalbim güm güm sabah erken gebelik testi yapıcam iki gün önce de bu marka yapmıştım çıkmamıştı ama yine de bende güvenmiyorum bazı testler de böyle çıkıyormuş

Benim de üç gün var bu şekilde çıktı bana gölgede olsa var gibi geldi hayırlısı Artık

Eklentiler

• 52E6A466-727C-4727-A270-6D3A1AD62267.png
    638,7 KB · Görüntüleme: 37
Canım ümidini kırmak istemem ama bu miratech in testleri pek güvenilir olmuyor. Bende bir kaç ay önce bu testlerden yapmıştım. 10 dk için nde aynı bu şekilde cikmisti. Ama hamile değildim. En iyisi ya günün geçince sabahtan test yapmak ya da kan vermek. Her şey gönlünce olsun

Sağolasın çok umutlanmadım zaten olsa daha koyu çıkardı diye düşünüyorum ama yine de bi kıpırtı oluyor insanın içinde

Sağolasın çok umutlanmadım zaten olsa daha koyu çıkardı diye düşünüyorum ama yine de bi kıpırtı oluyor insanın içinde
Anlayabiliyorum canım. Belirsizlik çok zor. Ama yine de umudunu yitirme her şey olabilir.

İncir kürünü de araştırdım ama prolaktin yüksek çıktı incir kürü daha da yükseltiyormuş o yüzdem onu kullanmadım
Clifebitkisel macunu öneririm pkoluyum ilaçsız regl oldum sayesinde bunlarda hemen adet bitimi sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…