- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
İkisin de var çizgi adetin geçerse kan ver canım bide başka testle dene istersen bu markanın yanılttıgını duydumSelam kızlar benimde bat yarın... hiç bir belirti yok kaç gündür yaptığım testler negatif ama bugün yaptığım 2 testte 15 dk sonra silik çizgi çıktı Mart’tan beri hep hüsrana uğradığım için ne hissedeyim bilmiyorum. Testte 30 dk sonra değerlendirmeyin yazıyor ama pozitif olsa daha koyu çıkması gerekmez mi?
Kalbim güm güm sabah erken gebelik testi yapıcam iki gün önce de bu marka yapmıştım çıkmamıştı ama yine de bende güvenmiyorum bazı testler de böyle çıkıyormuşİkisin de var çizgi adetin geçerse kan ver canım bide başka testle dene istersen bu markanın yanılttıgını duydum
İnşallahBenim de üç gün var bu şekilde çıktı bana gölgede olsa var gibi geldi hayırlısı Artık
Canım ümidini kırmak istemem ama bu miratech in testleri pek güvenilir olmuyor. Bende bir kaç ay önce bu testlerden yapmıştım. 10 dk için nde aynı bu şekilde cikmisti. Ama hamile değildim. En iyisi ya günün geçince sabahtan test yapmak ya da kan vermek. Her şey gönlünce olsunSelam kızlar benimde bat yarın... hiç bir belirti yok kaç gündür yaptığım testler negatif ama bugün yaptığım 2 testte 15 dk sonra silik çizgi çıktı Mart’tan beri hep hüsrana uğradığım için ne hissedeyim bilmiyorum. Testte 30 dk sonra değerlendirmeyin yazıyor ama pozitif olsa daha koyu çıkması gerekmez mi?
Sağolasın çok umutlanmadım zaten olsa daha koyu çıkardı diye düşünüyorum ama yine de bi kıpırtı oluyor insanın içindeCanım ümidini kırmak istemem ama bu miratech in testleri pek güvenilir olmuyor. Bende bir kaç ay önce bu testlerden yapmıştım. 10 dk için nde aynı bu şekilde cikmisti. Ama hamile değildim. En iyisi ya günün geçince sabahtan test yapmak ya da kan vermek. Her şey gönlünce olsun ☺☺
Anlayabiliyorum canım. Belirsizlik çok zor. Ama yine de umudunu yitirme her şey olabilir.Sağolasın çok umutlanmadım zaten olsa daha koyu çıkardı diye düşünüyorum ama yine de bi kıpırtı oluyor insanın içinde
Zaten sinyal vermeye başladı adet olucam . Öbür ayı beklerizAnlayabiliyorum canım. Belirsizlik çok zor. Ama yine de umudunu yitirme her şey olabilir. ☺
Allah her zaman hayırlısını bilir canımZaten sinyal vermeye başladı adet olucam . Öbür ayı bekleriz
Clifebitkisel macunu öneririm pkoluyum ilaçsız regl oldum sayesinde bunlarda hemen adet bitimi sonrasıİncir kürünü de araştırdım ama prolaktin yüksek çıktı incir kürü daha da yükseltiyormuş o yüzdem onu kullanmadım
HamileyimAllah her zaman hayırlısını bilir canım ☺
Gerçekten mi canimHamileyimİsteyen herkese allah nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?