İncir kürünü de araştırdım ama prolaktin yüksek çıktı incir kürü daha da yükseltiyormuş o yüzdem onu kullanmadımBir sorununuz yoksa incir küfrünü kullanın ben bu ay ona başlıcam eşim içinde soğuk pres keçi boynuzu kürü ibrahim saraçoğlu öneriyor birde ovülasyon takibi işte
İnşalah bizde de eşim de bende yaptırdık testleri eşim in bütün değerler normal benim sadece prolaktin yüksek bayadır olmuyor doktor da neden olduğunu anlamadı artık olmassa ilaç tedavisine baslayacakkızlar bende tüm hormonlarımı vs vs yaptırıp yumurta takibini yaptırdım hereşye hazırlıklıyken geçen ay eşimin sperm testi kötü çıktı yinede ovulasyonla takip etttim denedim ve malesef hüsran
bir aydır eşimin yediklerine içtiklerine dikkat ediyoruz, ilacınıda kullanıyor.. bende herşeye rağmen birdaha ovulasyonla takip yapacm.. 2 gün önce reglm bitti.. yumurtlama gününü bekliyorum.. içimde tuaf bir umud var... olacak gibi hissediyorum... belkide bir aydır her türlü sağlıklı beslenme takviye ve ilaçları eşim aldığı içindir ama sebebsiz bir ferahlık... annelerin duası kabul olurmuş.. anne olanlar anne adaylarına dua etsin.. İnşallah Eylülde herkes burda mutluluktan gülücükler saçar karnındaki minik kelebekleriyle
Merhaba bir sey soracağım her sey normalken ve müdahale edilecek bir sey bulamıyorlarken neden ilaç tedavisine başlıyorlar?İnşalah bizde de eşim de bende yaptırdık testleri eşim in bütün değerler normal benim sadece prolaktin yüksek bayadır olmuyor doktor da neden olduğunu anlamadı artık olmassa ilaç tedavisine baslayacak
Çünkü bir yıl süresince olmadığı için doktor ilaç la tedavi dedi yumurtlama dönemlerini takip edip ilişki zamanını kendisi söyleyecekmiş o şekilde söylediMerhaba bir sey soracağım her sey normalken ve müdahale edilecek bir sey bulamıyorlarken neden ilaç tedavisine başlıyorlar?
Bende pcos yuzunden adet sorunu yasiyorum bu ay sonu adet olabilirsem Allahin izniyle insallah eylul ayini degerlendirip insallah hayirli sonuc aliriz artik hic umudum kalmadi ya inanmiyorum her ay husran yasaya yasayaAllahtan umit kesilmez derler ya insallah ummadigim anda cicek acar umutlar
Hepimize eylul guzel gelir insallah mujdeli gelir
[/inşalhah hep umutla bekliyorum bekliyorum ama üzülüyorum
ben yaptirmistim tuttu ama kimyasalla sonlandi malesefMerhaba bende 22 agjstosda catlatma ignesi oldum 5 eylülde test yapacagim insallah bu defa banada isteyen herkezede kopkoyu cift cizgi görmek nasip olur.
Aranizda varmi catlatma ignesi kullanan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?