Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar insallah hepimiz hamişizdir.erken yaptigimin farkindayim.bi onceki hamileligimde 4 gun once ogrenmistim.hayirlisi olsun hakkimizda.

Kızlar Eylül ayı bitiyor kimsede ses seda yok liste boş kimse niye yazmıyor hamiş mi değil mi? İnşallah herkes hamiş haberi verir
Canım önceki sayfalarda birsürü peşpeşe hamilelik haberi okumuştum onları işaretledinmi listeden.
Bence o listenin olduğu yazı üzerinden tekrar dön teyit almak için. Benim negatif zaten.

Kafamda deli sorular olmuş biraz :) tam emin değilim canım ama galiba yumurta çatlayınca ortaya çıkan sıvı vs sonrasında vücut o yumurtayı atma aşamasına geçiyor. O nedenle demiş olabilir doktor.. Daha catlamamis bence senin yumurtan.. Çatlamış olsa o 14 mm lik olanı da atardı vücudun.. Yani doktora gittiğin gün yumurtalarında çatlama olmamış bence.. Bu arada kanama için sorun olmadığına sevindim. :)
Dayanamayıp test yaptim sabah ben de.. Sonuç negatif ama bat ayın 3ünde.. Baya var daha

Dayanamadım ben de yaptım bu sabah.. Hemen hemen aynıyız galiba..
Cnm ven bugun tekrar testi yaptim ama cok cok cok hayalininde hayalisi olan bi cizgi gorur gibi oldum ama hemen cikmadi bu cizgi.o yuzden umutlanmak istemiyorum.cizgiyi bende hayal etmis olabilirim o derece hayaliydi yani.yarin yine yapicam bakalim bata son 4...

Bende o hayalet çizgiye aldandım hayalet çizgi olupta rengi yoksa hafif pembelik gibi o zaman çizginin kendi varlığı yani kabartması çerçevesi oluyor galiba bizim gördüğümüz

Bende o hayalet çizgiye aldandım hayalet çizgi olupta rengi yoksa hafif pembelik gibi o zaman çizginin kendi varlığı yani kabartması çerçevesi oluyor galiba bizim gördüğümüz
Evet cnm benimkide oyle olabilir o yuzden bende emin olamadim.hayirlisi olsun hakkimizda.hepimiz hamiş oluruz insallah.

Fotoğraf yok mu biz de bakalım istesen? Yarın ya da sonraki gün tekrar yap canım.. İnşallah hayali değildir o çizgi.. :)
Benim de geçen ay ve bu ay acayip kasık ağrım oluyor. Folik asitten mi acaba? Yoksa korunmadan ilişki olduğundan mı bilemiyorum. Kafamı hep o ağrı karıştırıyor. Acaba mi diye ama sonu hep hüsran

Canım önceki sayfalarda birsürü peşpeşe hamilelik haberi okumuştum onları işaretledinmi listeden.
Bence o listenin olduğu yazı üzerinden tekrar dön teyit almak için. Benim negatif zaten.
Yazan kişileri işaretledim canım gözden kaçırdığım varsa da tekrar hatırlatırlarsa sevinirim

Aynen ya kafamda deli sorular :) bi hamile kalsakta artık kurtulsak şu psikopatlıktan :) E efulim_61 le aynı yumurta boylarımız doktor ona perşembe ilişki önermiş bana hiçbirşey söylemedi zaten öyle itici bir doktorduki sinir etti beni. Bende öyle yapayım bari belki tutar :)
Evet baya erken yapmışsın bekleyelim inşallah pozitif olur

Evet canım bugün ilişki önerdi yarın tekrar gidicem çağırdı bakalım yumurtalık ne durumda. Bende şuan ıslak bi akıntım var ama öyle şeffaf uzayan türüründen değil. Senin ne durumda var mı akıntı

Canım benim bu ay çok karışık geçti. Normalde yumurtlama günüm geçti erken yumurtluyorum 11-12-13. Gün falan oluyor ve yumurtlama kanamam oluyor. Bu ay yumurtlama kanamam bir türlü geçmedi ve adetin 18. Günündeyim kahverengi akıntım drvam diyor az birazda kan gelmişti bu yüzden 2 gün önce doktora gittim ultrasonda yumurya gözüktü ama bu ikinci yumurta mı yoksa bu ay yumurtam geç mi çatlıcak bilmiyorum. Ben birde grip olduğum için ağrı kesici yutmuştum belki yumurtlamamı oda bozdu hiç bilmiyorum. Kahverengi leke hala devam ediyor bazen yine kırmızı kan damla geliyor bu yüzden şeffaf akıntıyı göremiyorum

Sen değerlendir canım bu günleri de bence.. Sonuçta yumurta gorunuyormus.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…