- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.801
Amin canım teşekkür ederim:) allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınKızlar ne güzel şeyler okudum öyle hamişleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Diğer arkadaşlarımda inşallah böyle mutlu haberler verirler.
November 22 acaba düşüklerinde bebeğin tutunamama sorunumu var. Nar suyu Rahmi kalınlaştırarak bebeğin tutunmasını sağlıyormuş istersen nar suyu iç canım. İnşallah değerlerin artar da bebeğin sana tutunur.
Bugun aklıma geldinde yazayım dedim varmı bi gelişme ? Adet ya da hamilelik gibi canımCanımcım bende hiç anlamadım valla digital olan artı kaset tipi silik çizgi ardından kan testi gebelik yok
Kız yine seninki normal şeylermiş ben tuvalette bile aranıyorum belirti varmı diye yok idrarım koyumu acık mı bu bi belirtimi diye kafayı yedik iyiceHerşey bi yana bu kendini dinleme işi çok sinir bozucu.. Kasigim ağrıdı acaba mi? Belim ağrıdı acaba mi diye diye saat geçiriyorum
Sen yazınca düşündüm ben de aynısını yapıyorum aslında..Kız yine seninki normal şeylermiş ben tuvalette bile aranıyorum belirti varmı diye yok idrarım koyumu acık mı bu bi belirtimi diye kafayı yedik iyice
ay merak ettim acık yada koyu renk olması belirtmi idrarın bende bakıyım bari umutlar azalıyor bata son 4 günKız yine seninki normal şeylermiş ben tuvalette bile aranıyorum belirti varmı diye yok idrarım koyumu acık mı bu bi belirtimi diye kafayı yedik iyice
Yok kız benim hüsnü kuruntularımay merak ettim acık yada koyu renk olması belirtmi idrarın bende bakıyım bari umutlar azalıyor bata son 4 gün
Çizgi varda , acaba hamilelik varmıKizlarrr çizgi var mıı
Sorma walla bu bebekler bizi şizofren yaptıSen yazınca düşündüm ben de aynısını yapıyorum aslında..iyice bozduk psikolojiyi
birazdan kan vermeye gidecem bakalım :)Çizgi varda , acaba hamilelik varmıbu testlere hiç güvenmiyorum artık adet gecikmedikçe :/
İnşallah vardır canım
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım :))birazdan kan vermeye gidecem bakalım :)
Cnm ben cizgi görüyorum. Hayirlisi olsun bat nezamandi.benimde bata 7 gün var.heyecanla bekliyorum.insallah yarabbim vardir.Kizlarrr çizgi var mıı
Bat 30 Eylül canım,bugün öylesine yaptım silik çıkınca heyecanlandım,kan verdim şimdi 1 saate çıkacak ,hepmizde vardır inşallahCnm ben cizgi görüyorum. Hayirlisi olsun bat nezamandi.benimde bata 7 gün var.heyecanla bekliyorum.insallah yarabbim vardir.
5 gun kala öyle cıktıysa olma ihtimali yuksek canımBat 30 Eylül canım,bugün öylesine yaptım silik çıkınca heyecanlandım,kan verdim şimdi 1 saate çıkacak ,hepmizde vardır inşallah
Ay bi gelsinler de şizofren kalalımSorma walla bu bebekler bizi şizofren yaptı
Bence de silik çizgi var inşallah kanda da çıkar canım :)Kizlarrr çizgi var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?