Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kan verdim arkadaslar ama vermeseydim daha rahat olcakti aklim ya adete 3 gun kala 37 çıktı şimdi. Ya dusecek yine ya devam edecek... Sans kısmet
5 den yukarı cıkması yeterli bence hamile sayılman için. Değerle alakası yok 500 cıkıp geri geri düşende var dış gebelik olupta. Yani önemli olan sayının katlanması bence
Bide değer aralığına bak googleden hcg miydi neydi hormon testinin adı yazınca cıkıyor. Orayla haftan tutuyorsa sorun yok

5 den yukarı cıkması yeterli bence hamile sayılman için. Değerle alakası yok 500 cıkıp geri geri düşende var dış gebelik olupta. Yani önemli olan sayının katlanması bence
Bide değer aralığına bak googleden hcg miydi neydi hormon testinin adı yazınca cıkıyor. Orayla haftan tutuyorsa sorun yok
Benim bir evladim var zaten ona hamile kalana kadar iki kez düşük yaptim 3.de o dunyaya geldi. Gectigimiz 3 ay icinde de 2 kez düşük yaşadım o yuzden deger benim icin önemli adet gecikmesinde 100 civari çıkmamışsa benim icin problem cunku ben yumurtlama günümü biliyorum. Temmuzda da 90 cikmisti ama geri indim o yuzden suan benim icin bu deger anlamsiz. Pazartesi en az yuzde 60 artmasi gerekiyor dogruysa

Bugun regl olmam gerekti olmadım erken testlerden aldım sizce var mi hamilelik

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaslar bat yarin benim
Ölcem heyecandan ovulasyonda ikinci cizgi pembe cikiyo 2 gündür merak.ettim simdide idrara karbonat koydum kabardikca kabardi yarin olmassam artik kan testi yaptircam silik cikmasi üzüyor beni ama ikinci cizgiyi azda olsa gormk mutluluk verici

Back