Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arelcim tesekkur ederim amin insallah canim cok bir belirti yok aslinda halsizlik ve istahimda artis ve 5 gunluk gecikme disinda birsey yok. Benim suphelenmemmdeki en buyuk etken adet olucakmis gibi ara ara sanci cekip hastalanmamam pekdr umidim yoktu ama nasip iste gormek nasip oldi insallah yarinda kesinlesir

Aysenurcum evet sikintili ve stresli bir surecti evliligimin ilk aylarinda1 dusuk yaptim sonrada tutmadi kismet buguneymis insallah bu sefer saglikli olur

Burdan tum anne adaylarina tavsiyem stresden uzak durmalri 3 yil boyunca kendimi yiyip bitirdigimle kaldim yeri geldi klomen tedaviside oldum ama nasip olmadi sabir herseyin ilaci ne kadar zor olsada sabretmek ve umutsuzluga kapilmamak gerek

Burdan tum anne adaylarina tavsiyem stresden uzak durmalri 3 yil boyunca kendimi yiyip bitirdigimle kaldim yeri geldi klomen tedaviside oldum ama nasip olmadi sabir herseyin ilaci ne kadar zor olsada sabretmek ve umutsuzluga kapilmamak gerek
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin benimde 10 ay oldu ama umutlarim tukeniyor sizin gibileri gorunce diyorum daha zamani degil herseyin bi vakti var ama en zoru stress yapmamak elimde degil hic aklimdan cikmiyo

Canimm. Tsk ederim amin insallah seni cok iyi anliyorum 2 3 gune kadar bende acaba anne olamiycakmiyim diye dusunuyordum cok takiyordum stres yapmamaya calis biliyorum kolay degil ama vakti zamani gelince oluyor inan bana yeterki gonlunu ferah tut bol bol dua et sen ve tum anne olmak isteyenler dualarimda olacaksiniz

Cok sagol canim Allah isteyen herkese tattirsin bu mutlulugu

Forum cosmus.. bir cok haftasonu hamis haberi gelmis.. cok sevindim. Tebrikler hepinize. Ezcaneye kosup folik asit almayani dovuyorlarmis... Hamilelikten 3 ay once baslamak gerekiyordu. Baslamamis olanlar simdi kosa kosa eczaneye gitsin

Selam kızlar bizde bu ay çocuk istedik normalde dün ve bugün regl günumdu normalde sasmaz 1 gün erken yada 1 gün geç olurum 2 gün önce adet sancısı ve akıntısı yasadim gelen giden olmadı hala da bişey yok ama adete 4 gün kala falan idrar za test yapmıştım negatif çıktı sizce umutlanmalimiyim

Umutlandırmak kolayda olmayınca o bi kaç gun zehir oluyor insana canım o yuzden sen hamile değilmişsin gibi düşün olursa süpriz olsun sevinirsin olmazsada en azından biliyordum olmayacagımı dersin üzülmezsin

Canim normalde belirtim çok fazla ama su idrar olayı kafami karıştırdı

Kızlar ne güzel şeyler okudum öyle hamişleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Diğer arkadaşlarımda inşallah böyle mutlu haberler verirler.
November 22 acaba düşüklerinde bebeğin tutunamama sorunumu var. Nar suyu Rahmi kalınlaştırarak bebeğin tutunmasını sağlıyormuş istersen nar suyu iç canım. İnşallah değerlerin artar da bebeğin sana tutunur.

Canim normalde belirtim çok fazla ama su idrar olayı kafami karıştırdı
Maalesef adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzerlik taşıyor insanda emin olamıyor haliyle. Benim gecen ay ilk defa goguslerim o kdr cok agrıdı ve sızladıki kesin hamileyim dedim ama adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…