- 4 Haziran 2016
- 132
- 102
- 23
- 29
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.781
Aaaaa bana 1 yil cok geldiInsallah vardir canim ikimizde guzel haberi paylasiriz bana hala saka gibi geliyor. 3Yillik bekleyis tereddutte kaliyor insan ister istemez
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsinBurdan tum anne adaylarina tavsiyem stresden uzak durmalri 3 yil boyunca kendimi yiyip bitirdigimle kaldim yeri geldi klomen tedaviside oldum ama nasip olmadi sabir herseyin ilaci ne kadar zor olsada sabretmek ve umutsuzluga kapilmamak gerek
Cok sagol canim Allah isteyen herkese tattirsin bu mutluluguCanimm. Tsk ederim amin insallah seni cok iyi anliyorum 2 3 gune kadar bende acaba anne olamiycakmiyim diye dusunuyordum cok takiyordum stres yapmamaya calis biliyorum kolay degil ama vakti zamani gelince oluyor inan bana yeterki gonlunu ferah tut bol bol dua et sen ve tum anne olmak isteyenler dualarimda olacaksiniz
Insallh canim rrabbim saglikli sihhatli dogmasin nasip etsinAysenurcum evet sikintili ve stresli bir surecti evliligimin ilk aylarinda1 dusuk yaptim sonrada tutmadi kismet buguneymis insallah bu sefer saglikli olur
Benim testimde boyle cikti hafif pembe tereddut ettim simdi pzartesi belli oluck bakalim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,darısı da bizlere :)KİZLAR dun idrsr testini koymustum bgn kan verdim 170 cikti ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNSALLAH
Umutlandırmak kolayda olmayınca o bi kaç gun zehir oluyor insana canımSelam kızlar bizde bu ay çocuk istedik normalde dün ve bugün regl günumdu normalde sasmaz 1 gün erken yada 1 gün geç olurum 2 gün önce adet sancısı ve akıntısı yasadim gelen giden olmadı hala da bişey yok ama adete 4 gün kala falan idrar za test yapmıştım negatif çıktı sizce umutlanmalimiyim
Canim normalde belirtim çok fazla ama su idrar olayı kafami karıştırdıUmutlandırmak kolayda olmayınca o bi kaç gun zehir oluyor insana canımo yuzden sen hamile değilmişsin gibi düşün olursa süpriz olsun sevinirsin olmazsada en azından biliyordum olmayacagımı dersin üzülmezsin
Maalesef adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzerlik taşıyor insanda emin olamıyor haliyle. Benim gecen ay ilk defa goguslerim o kdr cok agrıdı ve sızladıki kesin hamileyim dedim ama adet oldumCanim normalde belirtim çok fazla ama su idrar olayı kafami karıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?