Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K

Korkuyorum canım belki öyle gecikiyordur pko olduğu için glifor felan kullanıyorum aslında olmam da gerek ama bilemedim korkuyorum yapmaya biraz daha bekleşen belki de stresten olmuyordur

Geçmiş olsun canim haklisin zor bir süreç bu, oldu mu olacak mi diye. Bazen de testi yapıyorsun, hemen arkasindan geliyor. Sanirim bir rahatlama oluyor vücutta :) İnsallah hamilesidir canim

Geçmiş olsun canim haklisin zor bir süreç bu, oldu mu olacak mi diye. Bazen de testi yapıyorsun, hemen arkasindan geliyor. Sanirim bir rahatlama oluyor vücutta :) İnsallah hamilesidir canim
Inşallah canım artık sıkıldım uğraşmaktan bu ay üstüne fazla düşmedim birde çok düzenli ilişkim oldu sayılmaz ama inşallah olur yine de

Canım bence sen başka bir idrar testi yap kana gitmeden. Başka bir marka al ama erken gösteren hassaslardan alma ucuxlardan al forumda gördüğüm kadarıyla onlar daha güvenilir

Canım bence sen başka bir idrar testi yap kana gitmeden. Başka bir marka al ama erken gösteren hassaslardan alma ucuxlardan al forumda gördüğüm kadarıyla onlar daha güvenilir

kızlar çatlatma iğnesinden sonra 11. gün dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgi hamile olabilirmiyimmmm Lütfenn yardımmm
Evet bariz soluk kırmızı bir cizgi var ama çatlatma iğnesi hamilelik hormonu salgılıyormuş, erken test yapınca var gibi çıkabiliyormuş bu yuzden hormonun vucuttan cıkmasını bekleyip normal zamanda yapmak gerekiyormuş yanıltmaması için. Ama şunu anlayamadım yani adetin kacıncı gunundesin. Ben 23ncu gunde öğrenmiştim 25 gunde bir adet olduğum için

Düm akşam gittim kana baktırdım dr hamilelik yok dedi beta hcg 1,3 çıktı canım o yüzden tekrarlamama gerek olmadığını düşünüyorum.
Zaten genelde kaset tipi testler kullanıyorum tecrübem var benimde erken gebelik testleri çok yanıltıyor.

adetin .:..canım 4 ünde adet oldum bugun 18. günüm ben iğneden sonra 11 gün saydım

kaset tipi olan da silik bi çizgi var senin anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…