- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.621
Ben de adet olmadim kizlar daha 19 uydu test de yapmadim
Korkuyorum canım belki öyle gecikiyordur pko olduğu için glifor felan kullanıyorum aslında olmam da gerek ama bilemedim korkuyorum yapmaya biraz daha beklesem belki de stresten olmuyordurGeçmiş ya neden yapmıyorsun ki
K
Korkuyorum canım belki öyle gecikiyordur pko olduğu için glifor felan kullanıyorum aslında olmam da gerek ama bilemedim korkuyorum yapmaya biraz daha bekleşen belki de stresten olmuyordur
Inşallah canım artık sıkıldım uğraşmaktan bu ay üstüne fazla düşmedim birde çok düzenli ilişkim oldu sayılmaz ama inşallah olur yine deGeçmiş olsun canim haklisin zor bir süreç bu, oldu mu olacak mi diye. Bazen de testi yapıyorsun, hemen arkasindan geliyor. Sanirim bir rahatlama oluyor vücutta :) İnsallah hamilesidir canim
Inşallah canım artık sıkıldım uğraşmaktan bu ay üstüne fazla düşmedim birde çok düzenli ilişkim oldu sayılmaz ama inşallah olur yine de
Aynen canım inşallah olmuşturOnu hiç takma canim, doğru zamanda tek iliski yeter. Yeter ki kısmet olsun :)
Canım bence sen başka bir idrar testi yap kana gitmeden. Başka bir marka al ama erken gösteren hassaslardan alma ucuxlardan al forumda gördüğüm kadarıyla onlar daha güvenilirBir de bu görüntü var . Hani bu görüntüyü görüpte hamile olmadığını düşünen insan sayısı azdır diye düşünüyorum. KAfam allak bullak arkadaşlar kanda çıkmayıp idrarda çıkması enteresan değil mi sizce de ?
Canım bence sen başka bir idrar testi yap kana gitmeden. Başka bir marka al ama erken gösteren hassaslardan alma ucuxlardan al forumda gördüğüm kadarıyla onlar daha güvenilirBir de bu görüntü var . Hani bu görüntüyü görüpte hamile olmadığını düşünen insan sayısı azdır diye düşünüyorum. KAfam allak bullak arkadaşlar kanda çıkmayıp idrarda çıkması enteresan değil mi sizce de ?
Evet bariz soluk kırmızı bir cizgi var ama çatlatma iğnesi hamilelik hormonu salgılıyormuş, erken test yapınca var gibi çıkabiliyormuş bu yuzden hormonun vucuttan cıkmasını bekleyip normal zamanda yapmak gerekiyormuş yanıltmaması için. Ama şunu anlayamadım yani adetin kacıncı gunundesin. Ben 23ncu gunde öğrenmiştim 25 gunde bir adet olduğum içinkızlar çatlatma iğnesinden sonra 11. gün dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgi hamile olabilirmiyimmmm Lütfenn yardımmm
Cnm sıkma canini bence seninki gec döllenme olmustur cok duydum seninle ayni durumda olanlari
Ben de adet olmadim kizlar daha 19 uydu test de yapmadim
Canım bence sen başka bir idrar testi yap kana gitmeden. Başka bir marka al ama erken gösteren hassaslardan alma ucuxlardan al forumda gördüğüm kadarıyla onlar daha güvenilir
adetin .:..canım 4 ünde adet oldum bugun 18. günüm ben iğneden sonra 11 gün saydımEvet bariz soluk kırmızı bir cizgi var ama çatlatma iğnesi hamilelik hormonu salgılıyormuş, erken test yapınca var gibi çıkabiliyormuş bu yuzden hormonun vucuttan cıkmasını bekleyip normal zamanda yapmak gerekiyormuş yanıltmaması için. Ama şunu anlayamadım yani adetin kacıncı gunundesin. Ben 23ncu gunde öğrenmiştim 25 gunde bir adet olduğum için
kaset tipi olan da silik bi çizgi var senin anlamadım kiDüm akşam gittim kana baktırdım dr hamilelik yok dedi beta hcg 1,3 çıktı canım o yüzden tekrarlamama gerek olmadığını düşünüyorum.
Zaten genelde kaset tipi testler kullanıyorum tecrübem var benimde erken gebelik testleri çok yanıltıyor.
kaset tipi olan da silik bi çizgi var senin anlamadım ki
adetin de geçmişCanımcım bende hiç anlamadım valla digital olan artı kaset tipi silik çizgi ardından kan testi gebelik yok
Canım inşallah hamişsindir ama birkaç gün daha bekleyelim istersen tekrar test yap yada kan tahlili yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?