Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta hgc için cok düşük bu bence bi kadın doğuma görün belki kist parcalandı
Adet olmadan önce smear yaptırdım ve 6 aydır doktor kontrolündeyim zaten kan tahlillerim vajinal muayenelerim oldu bir sıkıntı yok temiz her şey. Ama bu ay böyle bir gariplik yaşadım. 3 gün gecikmeyle çamur gibi regl görüyorum

Kızlar merhaba. Dün idrar testi atmıştım ışıkta ikinci öizgi var diye. 3 gün gecikmiştim ve kan tahlilinde 0.4 çıkmıştı negatif ve o anlarda regl başlamıştı. Benim başıma çok talihsiz bir olay geldi dün sizede danışmak istiyorum. Dün sabah 9 gibi regl sancım arttı ve tuvalete koştum o arada kan vermiştim sonucu bekliyordum. Tuvalette peçeteye çok açık pembe akıntı geldi reglimin başladığını anladım. Sonuç negatif çıkınca eve geldim ve çok geçmeden ağrım şddetlendi yataktan kalkamadım. Ben regl olunca afedersiniz midem bozulur tuvaletten çıkamam. Yine öyle oldu fakat bir türlü reglim sökülemedi ama inanılmaz ağrım vardı. Her tuvalete gidişimde pembeli kahveli geliyordu peçeteye. Öğlene kadar ağrı çektim ve tuvalette tansiyonum düştü terleme geldi başım döndü. Yatağa gideyim derken ayağa kalkınca bayılmışım. Ayıldığımda heryer kan içindeydi çenemi çarpmışım yarılmış. Hemen eşimi aradım hastaneye gittik. Çeneme dikiş atıldı ve tomografi istedi doktor kafamı çarptıysam diye. Bende nasıl olsa hamile değilim diye çektirdim. O arada regl sancım hafiflemişti. Tuvalete gittim kırmızıya dönmüş biraz gelmişti. Ama akşamına 1 pedi bile doldurmayacak miktarda ve siyaha yakın kahve çamurumsuya döndü. Bugünde hafif kırmızılı ama yine kahve çamur gibi geldi az miktarda tam doldurmadı. Şimdi korkuyorum tomografiye girdim diye yerleşme kanaması olabilirmi sizce ve ilk defa hayatımda bayılacak derecede ağrım oldu ve sökülemedim ve çamurumsu adet görüyorum
Canim oncelikle cook gecmis olsun. Benim bildigim yerlesme kanamasi pembe oluyormus. Benim adetime senin dedigin gibi kahveregi camurumsu basliyor yaklasik bir yildir. Doktora gittigimde bir yil once olabilir normal denmisti

Adet olmadan önce smear yaptırdım ve 6 aydır doktor kontrolündeyim zaten kan tahlillerim vajinal muayenelerim oldu bir sıkıntı yok temiz her şey. Ama bu ay böyle bir gariplik yaşadım. 3 gün gecikmeyle çamur gibi regl görüyorum
canim hevesini kirmak istemem ama 0.4 gebelik degeri degil ki. benim deger gecen ay 1.2 idi. ona ragmen hamile degildim. bence sen adet olmussun. insallah yaniliyorumdur.

İkinci çizgiyi göruyormusunuz

Eklentiler

• B612_20170922_065701.jpg
    B612_20170922_065701.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 54
Back