Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok
F fcevriye regl gunum de gecti, pazar gunu 2 ayri test denedim pozitif cikti sonra ben hamileymisim gibi davrandim folik asitler meyveler falan kan degerim yukselsin oyle gidiyim dedim bugun is cikisi acile gittim 7 gibi 1 saate cikti ama baktim ve sok oldum
Çok ilginç cnm ya bnce evde hiç test yapmamak lazm 2.3 gün geçince kan vermek en iyisi.idrar yanıltiyor görmüş olduk

Kızlar acil yardım eder misiniz ya 10 gün var Regl me göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyor. Başım 2 gündür felaket ağrıyor.çalıştığım için yorgunluk halsizlik anlayamıyorum haliyle akşam ger geldiğimde yorgun ve bitkin oluyorum. Hafif bazen bel ağrım oluyor ama çok nadir.anlayamadım ya yardım edin
Bekle canim cok zor beklemek ama beklemek zorundasin adetin gecince kan degerlerine baktir bana sorarsan simdi cook erken hamileligi konusmak icin ama insallah cani gonulden soyluyorm hamilesindir inşallah

F fcevriye yaa bugun kan testi yaptirdim sonuc hamile degilim beta hcg 1,3 cikti nasil olur bilemedim
Cok sasirdim. Ev Testiniz yanlislikla ovulasyon testi miydi acaba? Bazen genetik olarak sorunlu olan bebekler cok erken kendiliginden dusermis. Cok sik olurmus kadinlarin haberi bile olmazmis. Belki ondan yasamissinizdir.

Erken test yapmamak lazim aslinda

Cok sasirdim. Ev Testiniz yanlislikla ovulasyon testi miydi acaba? Bazen genetik olarak sorunlu olan bebekler cok erken kendiliginden dusermis. Cok sik olurmus kadinlarin haberi bile olmazmis. Belki ondan yasamissinizdir.

Erken test yapmamak lazim aslinda

ovulasyon olma ihtimali yok hadi diyelim ovulasyondu o 3 saat sonra yaptigim clear blue digital testte negatif cikardi %97 kesin diyor aciklamasinda. Bebek tutunamadi desem bu kadar cabuk hcg düser mi 1,3 cikti sonucta valla bilemedim artik hayirlisi Rabbim böylesini uygun gormus.

Test sonucu

Eklentiler

• IMG-20170917-WA0010.jpeg
    IMG-20170917-WA0010.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar acil yardım eder misiniz ya 10 gün var Regl me göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyor. Başım 2 gündür felaket ağrıyor.çalıştığım için yorgunluk halsizlik anlayamıyorum haliyle akşam ger geldiğimde yorgun ve bitkin oluyorum. Hafif bazen bel ağrım oluyor ama çok nadir.anlayamadım ya yardım edin
Cnm inşallah güzel haberler duyarız beklenen özelse beklemek güzel deyip :)

Selam canım. Nette bu testi arastırırken tesadufen bu yazıyı buldum. Yalnız merak ettiğim bu test tekrar kullanılıyor mu ya da kac kez kullanabiliyorsun

Selam canım. Nette bu testi arastırırken tesadufen bu yazıyı buldum. Yalnız merak ettiğim bu test tekrar kullanılıyor mu ya da kac kez kullanabiliyorsun

tek kullanımlık canım tekrar kullanamıyorsun ama kesin sonuç veren bir test en çok ona güvenerek yaptım zaten. Bende tutunamayan bir bebek olduğunu düşünüyorum henüz regl olmadım artık beklemedeyim. Geç döllenmemi acaba diye de geçmiyor değil içimden.

Back