- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 18
- 27
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.541
canim hayirlis olsunnnoleyyyy hamileyimmmm
insallah olur canim ♡ yine buldum seni :)senin bi tane varmis yine benim o da yok 3 yildir olmuyoMerhabaa şu an regliyim ve eylül ayı uğurlu gelsin istiyorum bi tane oğlum var 4yaşında ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederse geçen ay tutmadı bakalım bu ay tutacak mı
Tebrik ederim Allah kucağınıza aldığınız günleri de göstersinoleyyyy hamileyimmmm
Bu ay ikimiz de birbirimize müjdeli haberi veririz inşallah canım sıkma canını olur inşallahinsallah olur canim ♡ yine buldum seni :)senin bi tane varmis yine benim o da yok 3 yildir olmuyo
insallah canimBu ay ikimiz de birbirimize müjdeli haberi veririz inşallah canım sıkma canını olur inşallah
masallah allah nazarlardan korusun rabbim saglikla sihhatle kucaginda gormeyi nasip etsin arkadasimdegerim 70.1 cikti.
Amin canim.Allah razi olsunmasallah allah nazarlardan korusun rabbim saglikla sihhatle kucaginda gormeyi nasip etsin arkadasim
Hayırlı olsun canım ALLAH banada nasip etsin inşallah bende hamileyimdirdegerim 70.1 cikti.
canim benim bat da 22 eylul test yaptim hep negatif silik bile yok belirtilerin neler acaba ?Amin canim.Allah razi olsun
amin canim. en kisa zamanda senin de guzel haberlerini duyalim. yo ben sabah da yazmistim. gunume henuz iki gun var. dun yani 3 gun varken test yaptim cizgi cikti. onu da attim sayfaya belirti vardi ama ben onlarin gebelik belirtisi oldugunu anlayamamisim. agzimda metalimsi bi tat vardi.hafif kasik batmasi siddetli degil. gogus hassasiyeti ve adet olacagima dair butun belirtiler vardi.Hayırlı olsun canım ALLAH banada nasip etsin inşallah bende hamileyimdir
Günün geçip de mi test yaptın belirti varmı
belirtiler metalimsi tat. yaklasik 3 gun boyunca o tadi aldim. hafif kasik batmasi gogus hassasiyeti ve adet belirtileri vardi. ben adet olacm saniyodum. megerse hamisligin belirtileriymiscanim benim bat da 22 eylul test yaptim hep negatif silik bile yok belirtilerin neler acaba ?
bende kasık batmasi felan yok goguslerim sisti dokununca aciyo sadece bata 1 gun kaldi olmadi yine sanirimbelirtiler metalimsi tat. yaklasik 3 gun boyunca o tadi aldim. hafif kasik batmasi gogus hassasiyeti ve adet belirtileri vardi. ben adet olacm saniyodum. megerse hamisligin belirtileriymis
yarin olsun hayrolsun bakalim. nasibin mutlaka seni bulur canim. testler negatifse simdi kan verip moralini bozma. ama azicik siliklik varsa hemen git ver.bende kasık batmasi felan yok goguslerim sisti dokununca aciyo sadece bata 1 gun kaldi olmadi yine sanirim
Benimde 12 gün geçti cumartesi doktora gidicem inşallah bakalım sonuç ne çıkacakamin canim. en kisa zamanda senin de guzel haberlerini duyalim. yo ben sabah da yazmistim. gunume henuz iki gun var. dun yani 3 gun varken test yaptim cizgi cikti. onu da attim sayfaya belirti vardi ama ben onlarin gebelik belirtisi oldugunu anlayamamisim. agzimda metalimsi bi tat vardi.hafif kasik batmasi siddetli degil. gogus hassasiyeti ve adet olacagima dair butun belirtiler vardi.
senin baya gecmis nasil sabrettin canim. varsa kesin cikar simdiBenimde 12 gün geçti cumartesi doktora gidicem inşallah bakalım sonuç ne çıkacak
insallah bnde hamisimdiryarin olsun hayrolsun bakalim. nasibin mutlaka seni bulur canim. testler negatifse simdi kan verip moralini bozma. ama azicik siliklik varsa hemen git ver.
insallah kuzum. ne kadarlik evlisin ne kadar zamandir bebek dusunuyosuninsallah bnde hamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?