Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabaa şu an regliyim ve eylül ayı uğurlu gelsin istiyorum bi tane oğlum var 4yaşında ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederse geçen ay tutmadı bakalım bu ay tutacak mı
insallah olur canim ♡ yine buldum seni :)senin bi tane varmis yine benim o da yok 3 yildir olmuyo

Hayırlı olsun canım ALLAH banada nasip etsin inşallah bende hamileyimdir
Günün geçip de mi test yaptın belirti varmı
amin canim. en kisa zamanda senin de guzel haberlerini duyalim. yo ben sabah da yazmistim. gunume henuz iki gun var. dun yani 3 gun varken test yaptim cizgi cikti. onu da attim sayfaya belirti vardi ama ben onlarin gebelik belirtisi oldugunu anlayamamisim. agzimda metalimsi bi tat vardi.hafif kasik batmasi siddetli degil. gogus hassasiyeti ve adet olacagima dair butun belirtiler vardi.

Merhaba ben de 3 senedir çocuk istiyorum. Ama 3 senedir olmuyor demek de yanlış olur. Çünkü eşimin işi gereği 5_6 ay ayrı kalıyoruz, sonra bende kist oldu 6 ay zorunlu korunduk. 1 kürtaj 1 kimyasal gebeliğin var. Onlardan sonra da korunma oldu zorunlu. Yani şaka gibi biz çocuk istiyoruz ama ilk şartını yerine getiremiyoruz resmen! Çok doluyum çok! Dün teflon bitti, bu ay çok istiyorum bana da dua edin, bat 10 Ekim. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz

belirtiler metalimsi tat. yaklasik 3 gun boyunca o tadi aldim. hafif kasik batmasi gogus hassasiyeti ve adet belirtileri vardi. ben adet olacm saniyodum. megerse hamisligin belirtileriymis
bende kasık batmasi felan yok goguslerim sisti dokununca aciyo sadece bata 1 gun kaldi olmadi yine sanirim

Benimde 12 gün geçti cumartesi doktora gidicem inşallah bakalım sonuç ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…