Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özelde yaptırdım canım 2 saatte çıkıyor orda bekledim git gel yapmıyım diye[/QUOTE]
iyi yapmissin canim. ben de olumsuz cikacak gibi bakiyorum. icim bi tuhaf

hayırlı haberleri kısa zamand alırsınız inş. geçmiş olsun. Sağlıklı sıhatlisi olsun inş.

iyi yapmissin canim. ben de olumsuz cikacak gibi bakiyorum. icim bi tuhaf
Senin baya belirgin ama çizgi. Benim tam çıkmamıştı. Baya yüksek çıkacak sonucun bak görürsün t baya koyu çıkmış[/QUOTE]
Allah agzindan duyar insallah canim.bat gecmedi ya bi turlu icim rahat degil. su saatlerin gecmesini sabirsizlikla bekliyorum.

Senin baya belirgin ama çizgi. Benim tam çıkmamıştı. Baya yüksek çıkacak sonucun bak görürsün t baya koyu çıkmış
Allah agzindan duyar insallah canim.bat gecmedi ya bi turlu icim rahat degil. su saatlerin gecmesini sabirsizlikla bekliyorum.[/QUOTE]
İnşallah güzel haberler alırsın

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum. Biz de çocuk denemelerine başladık ama bir diş tedavim olacak adet öncesinde.. Acaba hamile kalırsam ve diş için doktor ilaç yaparsa bebeğe zararı olur mu biliyor musunuz? Adet geçmediği için hamile miyim değil miyim bilemeyeceğim de..

Cnm tabikide ilac kullanmak bebek icin dusuk tehlikesi olabilir.bence dis isini hallet ve oyle hamilelik dusun.9 ay disciye gidemiceksin.

Aslında ben de öyle planlanmıştim. Önce dişçi sonra bebek diye ama tam yumurtlama dönemi (14. Gun) ilişki oldu. Şimdi ne yapsam diye düşünüyorum. Adet başlangıcına kadar beklemek en iyisi olacak sanırım. İçim rahat olur en azından

Meb cnn bende geçen sene kasım ayında aynı şeyi yaşadım hiç bi sorun çıkmadı çok şükür ondan beri devam ediyorum ama henüz hamile kalamadım bekliyorum

Kızlar innovita marka ovülasyon testi kullananan varmı aranızda. Fiyatı cok ucuza geldide emin olamadım. Gittigidiyor sitesinden aldım. 16 adet ovulasyon artı 4 adet gebelik testi kargo dahil 15 lira :/

canim testin markasi sente lady mi ???

Işığa tutunca çizgi var. Sente lady markası normaldede varmı bu çizgi nolur bi cevap
canim ayni olayi bende yasadim ayni markada gecen gun kaseti sök icine bak tam t yazisinin oldugu yerde bi çıkınti var isiga tutunca o cikinti gorunuyo testin t cizgisi degil o bi ac bak icini gorursun zaten
kaseti sök

Merhabaa şu an regliyim ve eylül ayı uğurlu gelsin istiyorum bi tane oğlum var 4yaşında ikinciyi istiyoruz Allah nasip ederse geçen ay tutmadı bakalım bu ay tutacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…