Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 lisini 12 tl ye aldim. Hangi siteden alıyorsun cnm olmazsa bi daha ki sefere bende oyle yaparım.

Folic 1 tabletti benimkisi canim hala ara sira icerim yani nolur nolmaz diye. Doktora gittigimde 8 aydir kullandigimi soylemistim o da senin stoklar dolmustur artik her gun almana gerek yok ara sira al yeter dediydi :)

Folic 1 tabletti benimkisi canim hala ara sira icerim yani nolur nolmaz diye. Doktora gittigimde 8 aydir kullandigimi soylemistim o da senin stoklar dolmustur artik her gun almana gerek yok ara sira al yeter dediydi :)
Folik asiti bende çok uzun süredir kullanıyorum galiba 10 ayı geçmiştir :) kan tahlili verdim folik asit değerlerim iyiymiş doktor sürekli almana gerek Yok dedi:) 3 günde 1 alıyorum bende

anladım canım bi sürü marka varmıs işte =))) bende 3 ay kullandım daha yeni bitti bi zararı olur mu dedim yine alıp başlasam dıye yok bı zaararı dedıler folio alcam işte bnde bugun ıcmeye baslayacagım inşallah evet sen baya içmişsin bak gör bi sıkıntı yoksa bu sene bitmeden hamile haberini alırsın öyle doğdu içime 6.hislerim kuvvetlidir =))))inşallah bende kendim içinde öyle hissediyorum Allahın izniyle

InsaALLAH canim ya agzindan bal damliyor bu ay 15. Ayimiz. Bu ay da olmazsa zaten onumuzdeki ay tedaviye basliyoruz Rabbim isteyen herkese versin sana bana isteyen herkese cok aminnnn

F fcevriye canım batın dünmüştü ne oldu? İnşallah kırmızılar gelmemiştir
Dun evde yapılan testte çift çizgiyi gördüm. Hiç beklemiyordum direk Eylül ayındaki denemelerden medet umuyordum, goguslerim çok ağrıyor diye aklima geldi test yaptım. Sonuca şaşırdım bir test daha yaptım. O da çift çizgi. Bugün de çift çizgi. Yurtdışındayim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Daha erken olduğu için doktordan randevu alamadım, cuma günü hemşire ile görüşeceğim. Sanırım o gebelik kan testini yazacak.

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah

ayyy ne kadar güzel ilk hamişimiz sensin hayırlı olsun sağlıkla kucagına al inşallah bizim içinde dua et

InsaALLAH canim ya agzindan bal damliyor bu ay 15. Ayimiz. Bu ay da olmazsa zaten onumuzdeki ay tedaviye basliyoruz Rabbim isteyen herkese versin sana bana isteyen herkese cok aminnnn
amin canım benim inşallah bizimde 7.ayımız bu herşeyde bi hayır vardır içini ferah tut ve kendini hamile gibi hisset evrene ben hamileyimmmmmmmm de her gün

ayyy ne kadar güzel ilk hamişimiz sensin hayırlı olsun sağlıkla kucagına al inşallah bizim içinde dua et
Inşallah hepimiz icin. Ben bu ay beklemiyordum. Gerçekten çok saskinim. Allah size de versin bu topic hepimize uğurlu gelsin.

Doktorum geçen ay çok moralimi bozmuştu ben de eşimi azalıyordum, kaçmak yok eylul de o üç gün çalışma yapacağız diye. Hala da kan testini görmeden inanabilecegimi sanmıyorum. Ben daha kendime konduramiyordum. Ama madem listeye ilk siradan gitmişim hadi bayanlar hepimiz için dua ediyorum. Sıkıntı yapmayın bu ay, bol balık, ceviz, yumurta yiyin inşallah bu ay sizinde tutacak.

Ayyy çok güzel. Allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…