EYLÜL YDS Hazırlık günlüğü ( Düzenli çalışacak arkadaşlar buyrun, çay kahve benden ;))

Merhaba canım ya bu sınav hep teknik işi gerçekten, ben denemeye girdim iki tane ilkinde 38 ikincide 54 aldım. Ama ilkinde hep anlayıp yapmaya çalışmıştım. Bir haftadır nerdeyse hiç çalışmıyorum napsak şu son 20 günde ya bir gaz yapsak ben de 65 veustu istiyorum ama paragraf falan yapamıyorum

braindamage kitabım geldi : P ya baya ağır bi kitap bu sanırım hapı yuttum
Ooo güzel ama gerçekten çabuk oğreniyor insan, bak ben naptım ilk hemen testlere başladım diyelim fragile yi soruyor. Hemen onu bulup onun eş anlamlılarını da yazdım deftere. Öyle yaza yaza aklımda kaldı baya..

Ya kızlar burda yorum yapınca bana bildirim gelmiyor. Etiketlendiğimde haberim oldu yazdığınızın neden acaba takip de ediyorum konuyu halbuki

Bi sürü kelime var ya hangi birini yazıcaz :O benim kendi çıkardığım kelişmelerde var, test kitabındakilerde
14 gün kaldı sadece imdattt

Kızlar ben kelimeleri kodlayarak çalışıyorum. Bunda Akın dil 'in videoları çok işime yaradı. YouTube Kanalı'ndan takip edebilirsiniz. Ben iyi İngilizce bilince bu sınavların üstesinden gelinir sanıyordum ama tam tersiymiş :) kelime bilmeyince kaçıyor benim tam tersi zor kısımları yapabiliyorum paragraf gibi bütününü anlayabildiğim için. Of ne zor işlermiş.
Bu son günler kasalım derim ben burdan birbirimize teknik, kelime paylaşımında bulunabiliriz mesela ne dersiniz ? ANCA beraber kanca beraber. Mesela bir kodlama:

Her VENTURE bir ADVENTURE
Venture: girişim,teşebbüs,cesaret etmek...

Oyun haline getirdim ben artık test çözerken falan çok sıkılıyorum çünkü. Bir de kelime defterim var benim tamamını doldurduğum. Kitap gibi onu okuyorum her gün. Bir süre sonra akılda kalıyor.

Bi sürü kelime var ya hangi birini yazıcaz :O benim kendi çıkardığım kelişmelerde var, test kitabındakilerde
14 gün kaldı sadece imdattt

17 değil mi kız ya offf valla napıcaz hiç bilmiyorum ama bana zor geliyor artık çalışmak. Ben hepsini yazdım mesela sıfatlar diyelim, kırılgan sıfatını taşıyan bütün kelimeleri altına yazdım. O testler baya şey öğretiyor ezberlemene çok iyi olur..
canım bende akın dilin video seti falan da var ama bu ara pek çalışamıyorum, paragraflardan son akın dil deneme sınavında çok kötü bir sonuç çıkarmıştım aslında burda gramer teknikleri paylaşsak son zamanlarda olur.

İşte as if başa gelmez, virgülden sonra that gelmez gibi. Ben çok fazla bilmiyorum ama

So far cümlede varsa eğer have v3 kullanıyormuşuz kızlar

(Benim çok eksiğim var o yüzden yanlışım olursa düzeltin )

• in which
  • of which Bunlardan sonra fiil gelmiyormuş.Az önce beş saniyede soru çözdü adam
  • when
  • whereby

• that Bundan sonra fiil gelirmiş.

son 3 gün yusuf yusuf zamanı çalışabileceğimi sanmıyorum o ilk kısmı atladım ben paragraflara zıpladım researchdeyim işte sabahtan beri

Oo bence çok iyi yarar, ben kendimden örnek vereyim son girdiğim sınavda 4 paragrafta 1inden hiç doğrum yok. 1inden 1, 1inden 2 diğerinden 4 doğrum vardı ama paragraflardan 5te 3 veya 4 yapmak lazım
bende istikrarlı değilimki anlamadım anladığımı sanıyorum heralde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…