- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- Konu Sahibi braindamage
nasıl ezberleyecem nasıllllll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test çoze çoze yerleşecek kafanaa inşallah, ben özel bir ezber taktiği yapamadım maalesef sadece çozerek pekişiyor :/nasıl ezberleyecem nasıllllll
phrasal verbs e bi girdim çıkamıyorum : ( kitabım hala gelmediTest çoze çoze yerleşecek kafanaa inşallah, ben özel bir ezber taktiği yapamadım maalesef sadece çozerek pekişiyor :/
Ben de bakmadım phrasel kere daha sınava yakın çalışmayı düşünüyorum. Kargo takip numarası vermediler mi ya bence şikayet etmelisin..phrasal verbs e bi girdim çıkamıyorum : ( kitabım hala gelmedi
yarında gelmezse edecem : ( ben şu an napıcağımı bilmiyorum grammar çok iyi değil ama yine de kendimi kurtaracak kadar yapıyorum testlerde, kelime çalışayım diyorum netten siteler buldum oyun şeklinde yok aklımda kalmıyor bi türlüBen de bakmadım phrasel kere daha sınava yakın çalışmayı düşünüyorum. Kargo takip numarası vermediler mi ya bence şikayet etmelisin..
Akın dil eğitimin reading words kitabını al kısa surede birsuru kelime ezberlersin bende çok etkisi oldu kelimede..yarında gelmezse edecem : ( ben şu an napıcağımı bilmiyorum grammar çok iyi değil ama yine de kendimi kurtaracak kadar yapıyorum testlerde, kelime çalışayım diyorum netten siteler buldum oyun şeklinde yok aklımda kalmıyor bi türlü
nerden alayım kendi sitesinden mi yoksa kitap yurdundan mı bir daha gecikmeyle karşılaşmak istemiyorumAkın dil eğitimin reading words kitabını al kısa surede birsuru kelime ezberlersin bende çok etkisi oldu kelimede..
Kendi sitesinden al yarına gelir hemen :) belki ertesi güne sarkabilir ama benim 24 saat dolmadan gelmişti..nerden alayım kendi sitesinden mi yoksa kitap yurdundan mı bir daha gecikmeyle karşılaşmak istemiyorum
nerden alayım kendi sitesinden mi yoksa kitap yurdundan mı bir daha gecikmeyle karşılaşmak istemiyorum
Ama diğer kitaplarından alma çok gereksiz, bir tek kelime kitabını al reading words
Hayırlı olsun canımmmm ya ben burdaki yorumları görmedim bana bildirim gelmedi Ben de diyorum neden yazmıyor kimse ama bir baktım sen kaç mesaj yazmışsın vallahi görmedim yaaaaaldım gitti kazam mübarek olsun : P
Hangi kitap canım benim dediğim mi inşallah öyle değildir, kendimi kotu hissetmeyeyimsinir kiriz geçiyorum yemin ederim ya daha 30 tl tamamlamak için 3 liralik bi güncel bilgiler istemiiştim kargo ücrstisz olsun diye yok onu tedarik edememişlermişde falan filan bizde ötekileri yollayın dedik bugün yollayacaklarmış hay almaz olaydım o kitabı ya lanet olsun ya bu kadar şansız olunmaz
Bu eski aldıkların mı canın nasıl diğerlerini geri gonderdin mi?sabah geldi istediğim kitaplar ama yine 1 adet fazladan yollamışlar sağolsunlar
Önemli değil canım görsen yazardın tabiHayırlı olsun canımmmm ya ben burdaki yorumları görmedim bana bildirim gelmedi Ben de diyorum neden yazmıyor kimse ama bir baktım sen kaç mesaj yazmışsın vallahi görmedim yaaaa
Hangi kitap canım benim dediğim mi inşallah öyle değildir, kendimi kotu hissetmeyeyim
Bu eski aldıkların mı canın nasıl diğerlerini geri gonderdin mi?
Bak bence hiççç gönderme o kadar sana eziyet çektirdiler boşver, benim dediğim de nasıl gelmedi ki acaba ya, bana ertesi gün gelmişti :/Önemli değil canım görsen yazardın tabi
Yok canım senin dediğin değil ilk istediğim kitaplar merak etme
Evet eskileri geldi ama yeni aldığım gelmedi bugün gelir umarım, yarın gönderecez işte gerçi göndermesekte kimse bize niye göndermediniz diye sormuyor ki
göndermesem de kullanamam ki benim olmayan şeyi bana yük olur yine : )) valla bilmiyorum bi şanssızlıktır gidiyor Allah sonumu hayır etsinBak bence hiççç gönderme o kadar sana eziyet çektirdiler boşver, benim dediğim de nasıl gelmedi ki acaba ya, bana ertesi gün gelmişti :/
bende kelime çalışmaya çalışıyorum akındilin reading kitabını almıştım bugün kitabım geldi baya ağır bi kitap gibi geldi bana ya ama paragrafların olmasına sevindimmmMerhaba kızlar
Ben de yds ye hazırlanıyorum. Geç keşfettim burayı ya ingilizcemin iyi olmasına, yurt dışı eğitiminden gelmeme güvenerek Nisan yds ye hiç çalışmadım, sınava dair hiçbir bilgim yoktu tabi teknikler vs. Sınavda 40 soruyu kendimden emin Yaptım sonra sıkıldım salladım çıktım oku oku bitmedi Temmuz gibi doğruldum dedim ben bunu yapabilirim ne var sadece kelime sorunum vardı , grammar vs sıkıntı olmaz diye düşündüm. 1 ay öncesine kadar da akın dilin ingiliZce teknikler ve 40 mini test Kitabı'nı aldım. Denemelerine girdim. Hedefim 75 ve üstü. Denemelerde 65-80-75 aldım. Sanırım bu iş olacak ya çözdüm yani Tekniği kafamda :) ama hala kelime eksiğim var. Son Günler'de olsa birbirimize destek olmak güzel olur bana da yer verirseniz :) hala kelimelerle boğuşuyorum