Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ewet canım mesela benim kınam da %95 otelde olacak napiyim salonlarda tarih bulamayınca otellere yöneldim bende maalesef..:26: yoksa hayalimdeki salon olaydı, hiç bi otele bakmazdım bile
evet belki vardır, sen hayırlısı ile nişanı atlat da, kına zamanı araştırırsın
sana da Allah kolaylıklar versin, herşey gönlünce olsun canım

bıraz gec cwp werıyorum cnm kusura bakma gıremedım dun nete ... evet cumartesı gıttım tatlım oglenden once yesılı kıraladıgım ıcın muhtemelen hatırlamamıstır kadın. sen ne yaptın kıralamaya falan mı gıttın cnm . valla gulnurdan herkes memnun olunca ınan hıc bır yerı gezmedım bıle fıyatlar nedır ne degıldır hıc bı bılgım yok. sonuc ıtıbarıyle gelınlık bu ortaya kotu bı sonuc cıkarsa cok uzulurum onun ıcın 2 kurus fazla olsun ama ıcım rahat olsun dedım. sen gelınlık konusunda ne yapmayı dusunuyosun cnm

Merhaba canım acaba nişanlığını kaça diktirmiştin bir de resim var mı acaba? Ben de diktirmek istiyorum 2.000 lira fiyat veriyorlar da merak ediyorum sizler kaça diktirdiniz diye :18:

saol canım teşekkür ederim bu arada bazı otellerin kına için gelin hamamlarıda oluyor oda güzel oluyor... artık o kadar çok seçenek varki insanın kafası karışıyor ne yapsam diye

olsun canım, ben de anca gördüm cewabını.. Ben fuşyayı, bitane kırmızı kremli ve kremli pembe olanı denedim.. fuşyayı kiralamaya karar verdim ama henüz kiralamadım.
Senin kiraladıklarının fiyatı ne kadar çiğdemcim?

Merhaba canım acaba nişanlığını kaça diktirmiştin bir de resim var mı acaba? Ben de diktirmek istiyorum 2.000 lira fiyat veriyorlar da merak ediyorum sizler kaça diktirdiniz diye :18:
merhaba nişanlığımı ekim ayında 1750 tl diktirdik yanlış hatırlamıosam canım... foto eklicem yarın

saol canım teşekkür ederim bu arada bazı otellerin kına için gelin hamamlarıda oluyor oda güzel oluyor... artık o kadar çok seçenek varki insanın kafası karışıyor ne yapsam diye
ewet canım, bide gelin hamamı yapıcam ben, ama kınadan 1 hafta önce fln

bende fotolarını beklıyorum cnm :))) benım kaftanların ıkısıde 350 tl dedı kapora olarak 20 tl ıstedı bız kaporayı 100 tl verelım 300 olsun dedık kabul ettıler yanı ıkısıde 300er tl ye kıralandı

Tamam tatlım teşekkür ederim fiyat için . fotoları da merakla bekliyorum
canım foto da bu.. yüzümü silmek zorunda kaldım kusura bakma, nişanlım burda foto paylaşmama kızar çünkü:26:

hımm iyiymiş çiğdemcim, ben peşin vermeyi düşünüyorum, belki biraz daha düşer fiyatı..
Nişan fotolarımı sen zaten görmüştün, daha önce albüme eklemiştim canım, ama sildim sonra

Foto çok net çıkmamış, ama şöyle tarif edeyim, üst kısmı tamamen drapeli, etek kısmına elma soyumu etek deniyormuş, elma kabuğunu soyduğunda bir s işareti oluşturuyor ya, o yüzden.
Üstteki askılarda transparan tülden, drapeli yapıldı ve üzerine de aynı önündeki taşlar gibi taş serpildi..

hatırladım cnm gercekten cok guselmıs ... ıns gelınlıgınde ıstedıgın gıbı olur onuda gulnur a mı dıktırmeyı dusunuyosun

hatırladım cnm gercekten cok guselmıs ... ıns gelınlıgınde ıstedıgın gıbı olur onuda gulnur a mı dıktırmeyı dusunuyosun
sağol canım gülnur, nurten ve remona arasındayım ben, ama gülnur ağır basıo.. bu üçüne gidip öyle karar vereceğim canım ben, inşallah gelinliklerimiz de nişanlıklarımız gibi güzel olur :123:

ben nısanlıgımı ılk once dıktırmeyı dusunmustum bu sırada remonaya gıtmıstım ordada gercekten fıyat almak ıcın gıtmıs olmama ragmen cok gusel ılgılendıler. tam nasıl dıkıldıgı konusunda cok bı fıkrım olmamakla beraber ılgılerı gercekten guseldı. hatta o zaman bana nısanlık ıcın 900 tl demıslerdı sanırım oranın fıyatları bıraz daha uygun

bana da kullanılan kumaşa göre fiyat değişir dedi remona. mesela ben sadece tülden organzeden bi model giydim, 950 fln demişti sanırım, ama alttan çıkan tülü dantel olursa en az 300-400 tl farkeder dedi, yani 1250 civarında fln dikecekti orası da.. ama dikişleri çok düzgündü, o drapeleri fln çok muntazam dı. benim annem ve yengem dikiş öğretmenidir, onlar özellikle çok beğendiler. fiyatın uygun olması da hoşumuza gitti. Ama gülnurdakini gördükten sonra ille de o dedim. yoksa remonayı çok beğenmiştim. çok da güzel ilgilendiler.. o yüzden gelinlik için orası da aklımda canım.

tatlım merhaba, ben de bu eylülde nişanlanıcam kısmetse nişanlığımı diktirmek istiyorum ama 2.000 fiyat veriliyor. senin dediğin yer neresi acaba? İstanbul mu

tatlım merhaba, ben de bu eylülde nişanlanıcam kısmetse nişanlığımı diktirmek istiyorum ama 2.000 fiyat veriliyor. senin dediğin yer neresi acaba? İstanbul mu
hayırlısı olsun canım, ama maalesef istanbul değil, bursadayım ben

İstanbul dışında kime sorsam hep daha uyguna diktirmiş halbuki burda daha çok modaevi yan yana, daha uygun olması gerekmez mi
Nerelere baktığını bilmiyorum ama, ben istanbuldaki arkadaşlarımdan fatihteki gelinlikçilerde 2000 tl ye çok güzel gelinlikler olduğunu duydum, fotolarını da gördüm, gerçekten güzel, o gelinliği burda 2500'den aşağı kesinlikle diktiremeyiz mesela biz..
Gelinlik 2000 tl ise, nişanlık daha uygundur heralde, istersen bir de oraya bak canım

tatlım sağol ama ben de Fatih'te gelinlikçilere sordum 2.000 lira diyorlar. nişanlıkla gelinlik farketmiyormuş ben de aynı senin gibi düşünmüştüm, gelinlik bu fiyatsa nişanlık daha ucuzdur diye :)) hatta ben düğün salonlarını aradğımda düğün değil nişan dedim birkaç kez , adamlar farkı yok diyince anladım olayı :44:

ya kızlar ben nişandan sonra devam etmez bu topik dedim ama kimler yazdı diye merak ettim sizler burdaymışsınız hiç çağırmadınız aşkolsun
düğüne geldi sıra sayfaların tamamını okuyamadım ama tarihler alındımı bakalım biz salonu tuttuk tarih aldık

bızde yenı yenı toplanmaya basladık tatlım tekrardan. sımdı dıger hazırlıkları konusuyoruz. benım 29 30 hazıran bende kına ve dugun salonunu tuttum. gelınlık sıparısımı verdım kaftanlarımı kıraladım. balayı rez yaptırdım. sen neler yaptın anlat bıraz bakalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…