- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
- #1.041
bugün bir otelle görüştüm nişan için maalesef benim sitediğim tarihte kına varmış artık otellerde kınada yapılıyormuş vay be ne çok ilerledi teknoloji bu arada 30 kişilik ise korkma canım rahat olur eğlenmek...bursadasın demek ben istanbuldayımburalardada vardır illaki bindallılar araştırmak lazım şu nişanı bir atlatayımda onlara daha var kolay gelsin sanada canım şansın bol olsun...
hımm evet, güle güle giy canım, cumartesi mi gittin? ben cumartesi gittiğimde sordum, bi arkadaşım gelecekti bu modeli kiralamaya die, haziranda düğünü dedim, hatırlayamadı kız. Demek ki sen yeşili kiraladığın için hatırlayamadı
Kaça anlaştın peki yeşil için?
Gülnur hanım da, yanındaki 2 bayan da insanı çok rahatlatıolar.. o yüzden ben onlara çok minnettarım, nişanlıma kalsa çok pahalı burası deyip çıkıodu, ama öyle güzel ikna ettiler ki nişanlımı, bide 15 günde fln dikip teslim ettiler.
Kırçiçeğinin eski namı kalmaz canım kesinlikle, insana davranışları yaklaşımları bile bi acayipdi.. nişanlık deneyeceğim için duş yapıp gitmiştim.. sanki iğrenç bi mahlukmuşum gibi bana önce şu ıslak mendille bi vücudunu sil dedi fln böyle kaldımzaten 2 model giyip orayı terk ettim, bidaha da vitrinine bile bakmam oranın
canım çok güzel buu, güle güle giy.. ben de o dediğimiz modeli üzerime giyince daha çok beğendim, kremli pembeliden vazgeçtim, onu kiralıcam.. bide asudedeki morluyu sanırım:26:
gülnur hanım çok güzel dikio, iyi de fiyat vermiş, hayırlısı olsun canım.. kırçiçeğine nişanda ben de baktım, kuzenim, 2 de kuzenimin eşi gelinliklerini diktirmişti oraya, onların tavsiyesiyle gittim ama ben de hiç tatmin olmamıştım.. gülnurdan diktirdiğin iyi olmuş, çok da çabuk dikmişti benim nişanlığımı
ewet canım mesela benim kınam da %95 otelde olacaknapiyim salonlarda tarih bulamayınca otellere yöneldim bende maalesef..:26: yoksa hayalimdeki salon olaydı, hiç bi otele bakmazdım bile
evet belki vardır, sen hayırlısı ile nişanı atlat da, kına zamanı araştırırsın
sana da Allah kolaylıklar versin, herşey gönlünce olsun canım
olsun canım, ben de anca gördüm cewabını.. Ben fuşyayı, bitane kırmızı kremli ve kremli pembe olanı denedim.. fuşyayı kiralamaya karar verdim ama henüz kiralamadım.bıraz gec cwp werıyorum cnm kusura bakma gıremedım dun nete ... evet cumartesı gıttım tatlım oglenden once yesılı kıraladıgım ıcın muhtemelen hatırlamamıstır kadın. sen ne yaptın kıralamaya falan mı gıttın cnm . valla gulnurdan herkes memnun olunca ınan hıc bır yerı gezmedım bıle fıyatlar nedır ne degıldır hıc bı bılgım yok. sonuc ıtıbarıyle gelınlık bu ortaya kotu bı sonuc cıkarsa cok uzulurum onun ıcın 2 kurus fazla olsun ama ıcım rahat olsun dedım. sen gelınlık konusunda ne yapmayı dusunuyosun cnm
merhabaMerhaba canım acaba nişanlığını kaça diktirmiştin bir de resim var mı acaba? Ben de diktirmek istiyorum 2.000 lira fiyat veriyorlar da merak ediyorum sizler kaça diktirdiniz diye :18:
ewet canım, bide gelin hamamı yapıcam ben, ama kınadan 1 hafta önce flnsaol canım teşekkür ederim bu arada bazı otellerin kına için gelin hamamlarıda oluyor oda güzel oluyor...artık o kadar çok seçenek varki insanın kafası karışıyor ne yapsam diye
olsun canım, ben de anca gördüm cewabını.. Ben fuşyayı, bitane kırmızı kremli ve kremli pembe olanı denedim.. fuşyayı kiralamaya karar verdim ama henüz kiralamadım.
Senin kiraladıklarının fiyatı ne kadar çiğdemcim?
merhabanişanlığımı ekim ayında 1750 tl diktirdik yanlış hatırlamıosam canım... foto eklicem yarın
ewet canım, bide gelin hamamı yapıcam ben, ama kınadan 1 hafta önce fln
canım foto da bu.. yüzümü silmek zorunda kaldım kusura bakma, nişanlım burda foto paylaşmama kızar çünkü:26:Tamam tatlım teşekkür ederim fiyat için . fotoları da merakla bekliyorum
hımm iyiymiş çiğdemcim, ben peşin vermeyi düşünüyorum, belki biraz daha düşer fiyatı..bende fotolarını beklıyorum cnm :))) benım kaftanların ıkısıde 350 tl dedı kapora olarak 20 tl ıstedı bız kaporayı 100 tl verelım 300 olsun dedık kabul ettıler yanı ıkısıde 300er tl ye kıralandı
Foto çok net çıkmamış, ama şöyle tarif edeyim, üst kısmı tamamen drapeli, etek kısmına elma soyumu etek deniyormuş, elma kabuğunu soyduğunda bir s işareti oluşturuyor ya, o yüzden.canım foto da bu.. yüzümü silmek zorunda kaldım kusura bakma, nişanlım burda foto paylaşmama kızar çünkü:26:
Eki Görüntüle 358898
hımm iyiymiş çiğdemcim, ben peşin vermeyi düşünüyorum, belki biraz daha düşer fiyatı..
Nişan fotolarımı sen zaten görmüştün, daha önce albüme eklemiştim canım, ama sildim sonra
canım foto da bu.. yüzümü silmek zorunda kaldım kusura bakma, nişanlım burda foto paylaşmama kızar çünkü:26:
Eki Görüntüle 358898
hımm iyiymiş çiğdemcim, ben peşin vermeyi düşünüyorum, belki biraz daha düşer fiyatı..
Nişan fotolarımı sen zaten görmüştün, daha önce albüme eklemiştim canım, ama sildim sonra
sağol canımhatırladım cnm gercekten cok guselmıs ... ıns gelınlıgınde ıstedıgın gıbı olur onuda gulnur a mı dıktırmeyı dusunuyosun
sağol canımgülnur, nurten ve remona arasındayım ben, ama gülnur ağır basıo.. bu üçüne gidip öyle karar vereceğim canım ben, inşallah gelinliklerimiz de nişanlıklarımız gibi güzel olur :123:
bana da kullanılan kumaşa göre fiyat değişir dedi remona. mesela ben sadece tülden organzeden bi model giydim, 950 fln demişti sanırım, ama alttan çıkan tülü dantel olursa en az 300-400 tl farkeder dedi, yani 1250 civarında fln dikecekti orası da.. ama dikişleri çok düzgündü, o drapeleri fln çok muntazam dı. benim annem ve yengem dikiş öğretmenidir, onlar özellikle çok beğendiler. fiyatın uygun olması da hoşumuza gitti. Ama gülnurdakini gördükten sonra ille de o dedim. yoksa remonayı çok beğenmiştim. çok da güzel ilgilendiler.. o yüzden gelinlik için orası da aklımda canım.ben nısanlıgımı ılk once dıktırmeyı dusunmustum bu sırada remonaya gıtmıstım ordada gercekten fıyat almak ıcın gıtmıs olmama ragmen cok gusel ılgılendıler. tam nasıl dıkıldıgı konusunda cok bı fıkrım olmamakla beraber ılgılerı gercekten guseldı. hatta o zaman bana nısanlık ıcın 900 tl demıslerdı sanırım oranın fıyatları bıraz daha uygun
bana da kullanılan kumaşa göre fiyat değişir dedi remona. mesela ben sadece tülden organzeden bi model giydim, 950 fln demişti sanırım, ama alttan çıkan tülü dantel olursa en az 300-400 tl farkeder dedi, yani 1250 civarında fln dikecekti orası da.. ama dikişleri çok düzgündü, o drapeleri fln çok muntazam dı. benim annem ve yengem dikiş öğretmenidir, onlar özellikle çok beğendiler. fiyatın uygun olması da hoşumuza gitti. Ama gülnurdakini gördükten sonra ille de o dedim. yoksa remonayı çok beğenmiştim. çok da güzel ilgilendiler.. o yüzden gelinlik için orası da aklımda canım.
hayırlısı olsun canım, ama maalesef istanbul değil, bursadayım bentatlım merhaba, ben de bu eylülde nişanlanıcam kısmetsenişanlığımı diktirmek istiyorum ama 2.000 fiyat veriliyor. senin dediğin yer neresi acaba? İstanbul mu
Nerelere baktığını bilmiyorum ama, ben istanbuldaki arkadaşlarımdan fatihteki gelinlikçilerde 2000 tl ye çok güzel gelinlikler olduğunu duydum, fotolarını da gördüm, gerçekten güzel, o gelinliği burda 2500'den aşağı kesinlikle diktiremeyiz mesela biz..İstanbul dışında kime sorsam hep daha uyguna diktirmişhalbuki burda daha çok modaevi yan yana, daha uygun olması gerekmez mi
Nerelere baktığını bilmiyorum ama, ben istanbuldaki arkadaşlarımdan fatihteki gelinlikçilerde 2000 tl ye çok güzel gelinlikler olduğunu duydum, fotolarını da gördüm, gerçekten güzel, o gelinliği burda 2500'den aşağı kesinlikle diktiremeyiz mesela biz..
Gelinlik 2000 tl ise, nişanlık daha uygundur heralde, istersen bir de oraya bak canım
ya kızlar ben nişandan sonra devam etmez bu topik dedim ama kimler yazdı diye merak ettim sizler burdaymışsınız hiç çağırmadınız aşkolsun
düğüne geldi sıra sayfaların tamamını okuyamadım ama tarihler alındımı bakalım biz salonu tuttuk tarih aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?