• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
cnm utum bu kaftanlardan bırıde bu gercı tam bellı olmuo ama lalden bunu kıraladık. yenı modeller gelınce yıne gıtcem begendıgım model olursa degıstırcem modelı. sultanıyegahtan sana dedıgım modelı denedım hıc hos olmadı ustumde sımdı yenı bı model gelmıs acı yesıl onu kıraladım cok hosuma gıttı ama resım cekmeme ızın vermedıler. oraya gıdınce gorursun buyuk ıhtımalle. gelınlıgede bı gulnur a baktım gydım bı kac model sonra konustuk falan 2500 tl fıyat verdıler bıde kırcıcegıne baktık ama orası bnı nedense hıc tatmın etmedı sankı dıkmekten cok ellerındekı modellerı satmaya calısır gıbıydıler. orasıda 2300 ıle 2500 tl arası olur dedı. ama dondum gulnurla anlastım pazarlıkla 2350 ye kapattık ısı cnm. gelınlıge ek uzun kuyruk ve duvakta olucak ıstedıgım zaman cıkarabılıcem ıkısınıde

Eki Görüntüle 355553

Eki Görüntüle 355554

çok güzel kaftanın hem değişik bende bulurum inşallah böle.. ütüyü bende philips istiyorum ablam bana hediye alıcak en güzeli neyse onu aldırcam :D o yaptıklarında süper pek beceriklisin vesselam :) senle aynı gün olmamıza rağmen sen benden hızlı çıktın çiğdem ben son zaman bi sıkışcam hadi bakam kaldı şurda 4 aydan az ahhh ahhh :((

hafta sonu mobılya baktık kızlar cok yoruldum ve sonuc nerdeyse sıfır hıc bısı begenemıorum cok moralım bozuldu. bı tek yatak odası begendım onuda nısanlım pek ıstemedı o daha spor seylere bakıyor bılmıyorum ne olcak.

Eki Görüntüle 360760

ahanda tam benim istediğim gibi sadece yatağı baza almak zorundayım bazalı güzel model zor bulcam gibi..

mmousee beyaz takımlar pek kullanışlı duruyor zevkin hoş.. iyi cesaret 1 sene önceden almak benim gibi hevesin hemen sönmüyo demek ne güzel..

çok güzel kaftanın hem değişik bende bulurum inşallah böle.. ütüyü bende philips istiyorum ablam bana hediye alıcak en güzeli neyse onu aldırcam :D o yaptıklarında süper pek beceriklisin vesselam :) senle aynı gün olmamıza rağmen sen benden hızlı çıktın çiğdem ben son zaman bi sıkışcam hadi bakam kaldı şurda 4 aydan az ahhh ahhh :((

tesekku ederım cnm. kaftan falan ayarlamam gerekıyordu cnm bursada olan ark bılır ben kaftanımı kıraladım ve bu tarz yer cok az öle olunca o gune secenek kalmıyor. ondan bıran once halletmek gerekıyor.

ahanda tam benim istediğim gibi sadece yatağı baza almak zorundayım bazalı güzel model zor bulcam gibi..

bende baza ıstıyorum cnm bu modelı bazalıda yapabılıyorlarmıs sordum.

mmousee beyaz takımlar pek kullanışlı duruyor zevkin hoş.. iyi cesaret 1 sene önceden almak benim gibi hevesin hemen sönmüyo demek ne güzel..

bende o kadar eskıden alamazdım gercekten buyuk cesaret dogrusu

valla canım bana kalsa almazdımda nişanlım tutturdu borca giricem ödüyimde aradan çıksın diye bende kendince haklı gördüm. ama aldığımız yerdeki yeni mobilyalara bakıyorumda benimkilerden güzel yok. sadece yemek odasında biraz takıldım koyurenkk diye ama geçen haftalarda ona uygun koltuk takımıda buldum içim rahat etti. :9:

eee kızlar ben gelinlik konusunda napıcam bilmiyorum diktirsemmi hazırmı alsam. modeli nasıl olsa diye internetten şimdiden bakmaya bşladım ama hala içime sinen bir model bulamadım maalesef. sizlr neler yaptınız nasıl modeller bakıyosunuz paylaşalımmııııı :9:

eee kızlar ben gelinlik konusunda napıcam bilmiyorum diktirsemmi hazırmı alsam. modeli nasıl olsa diye internetten şimdiden bakmaya bşladım ama hala içime sinen bir model bulamadım maalesef. sizlr neler yaptınız nasıl modeller bakıyosunuz paylaşalımmııııı :9:
canım ne kadar önceden netten fln baksa da insan, üzerine giydiğinde fikri değişebiliyor..
O yüzden ben artık pek foto bakmıyorum.. Günü gelince bikaç yer var aklımda, oralara gidip deneyeceğim gelinlikleri, öyle karar vereceğim. Hazır bulursam ne ala, ama benim göğüs kısmından dolayı illa ki dikilmesi gerekiyor. Ama beğendiğim bi model hazır bulsam alırdım heralde:31:

canım ne kadar önceden netten fln baksa da insan, üzerine giydiğinde fikri değişebiliyor..
O yüzden ben artık pek foto bakmıyorum.. Günü gelince bikaç yer var aklımda, oralara gidip deneyeceğim gelinlikleri, öyle karar vereceğim. Hazır bulursam ne ala, ama benim göğüs kısmından dolayı illa ki dikilmesi gerekiyor. Ama beğendiğim bi model hazır bulsam alırdım heralde:31:

off hala hayal gibi geliyoo :ssz:

Merhaba arkadaşlar 2011 eylül 21'de söz yüzüklerimiz takıldı. 21 eylülde nişanımızı yapmak istiyoruz. Belediyenin sosyal tesisinde yer ayırttım aslında kapalı 200 kişilik bir yer ikramları, kamerası, orkestrası 3000-4000 tl civarında tutuyor. Oraya o parayı vereceğime 1000- 2000 tl daha fazla verip Avcılar, Büyükçekmece, Küçükçekmece civarlarında sahilde güzel bir nişan yapmak istiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar benim gibi iki nişan yapan yada yapıcak olan var mıdır bilmiyorum. Sözlümün ailesi benim bulunduğum şehire tüm yakınları gelemiyeceği için orada da nişan yapmak istediklerini söylediler. Benim ailemde kabul etti. Bende aralarında 1 ay olsun isiyorum. Belki yorucu olucak arkadaşlar ama ben o anı iki kere yaşıyacağım için çok mutluyum.

Arkadaşlar benim gibi iki nişan yapan yada yapıcak olan var mıdır bilmiyorum. Sözlümün ailesi benim bulunduğum şehire tüm yakınları gelemiyeceği için orada da nişan yapmak istediklerini söylediler. Benim ailemde kabul etti. Bende aralarında 1 ay olsun isiyorum. Belki yorucu olucak arkadaşlar ama ben o anı iki kere yaşıyacağım için çok mutluyum.
Hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin canım... evet senin için yorucu olacak sanırım, ama yine de çok zevkli olacağı kesin, tadını çıkart iki nişanının da..
bu topikte böyle 2 nişanı olan olmadı sanırım hiç.. zaten hepimiz geçen yıl kasım aralık gibi nişanlandık.. hatta bir çoğumuz evlendi ya da evlilik hazırlığı içinde şuan.. darısı senin de başına inşallah :34:

kızlarrr selammm bana yardımcı olun lütfenn :) bayram sonrası eylül gibi söz nişan evde bi arada yapıcaz çok kalabalık olsun istemiyoruz. sevgilimin ailesi şimdiden beni kuyumcuya götürüp ne beğeniyosun diye soruyorlar benim beğendğimi alcaklarmış hem kız istemede hem de sözümüzde takacaklarmış. peki sözde biz erkek tarafına takacak mıyız? sevgilim sadece saat takıyor saati şimdi alsak düğünde ne takcak ailem? künye kolye filan takmaz ki

kızlarrr selammm bana yardımcı olun lütfenn :) bayram sonrası eylül gibi söz nişan evde bi arada yapıcaz çok kalabalık olsun istemiyoruz. sevgilimin ailesi şimdiden beni kuyumcuya götürüp ne beğeniyosun diye soruyorlar benim beğendğimi alcaklarmış hem kız istemede hem de sözümüzde takacaklarmış. peki sözde biz erkek tarafına takacak mıyız? sevgilim sadece saat takıyor saati şimdi alsak düğünde ne takcak ailem? künye kolye filan takmaz ki
hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.. Benim ailem nişanda damada 1'er cumhuriyet taktılar canım, düğünde de saat takacaklar sanırım, o daha belli değil. Sana fikir olsun diye söylüyorum :34:

Hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin canım... evet senin için yorucu olacak sanırım, ama yine de çok zevkli olacağı kesin, tadını çıkart iki nişanının da..
bu topikte böyle 2 nişanı olan olmadı sanırım hiç.. zaten hepimiz geçen yıl kasım aralık gibi nişanlandık.. hatta bir çoğumuz evlendi ya da evlilik hazırlığı içinde şuan.. darısı senin de başına inşallah :34:

Çok teşşekkür ederim. Gün gelicek inşallah gelinlik için sorular sorucam burada. Yaklaşık 1 yıldırda nişanlımdan uzaktayız mecburen. Ayrılık bitiyor artık. Zaman yaklaştıkça çok sabırsızlanıyorum. ALLAH HEPİMİZİN ÇOK MUTLU OLMASINI NASİP EDER İNŞALLAH.

ben de katıldım aranıza. sadece aile arası olacak bir nişan için elbise bakıyorum, fazla abiye de olmasın istiyorum. şöyle yazlık biraz canlı renklerden, asla koyu renk düşünmüyorum. amaa bir türlü internette model beğenemedim firmaların sitelerinde. siz elbise modellerine internette nerelerden baktınız acaba, ya da sadece mağazalardan mı baktınız?

acaba normal mağazalarda daha mı çok elbise seçeneği olur, birkaç avm ye baktım bir sürü mağazaya ama içime sinen bir şey çıkmadı. bakırköy'de falan daha mı kolay bulunur acaba, ya da kadıköy'de?:26:

ben de katıldım aranıza. sadece aile arası olacak bir nişan için elbise bakıyorum, fazla abiye de olmasın istiyorum. şöyle yazlık biraz canlı renklerden, asla koyu renk düşünmüyorum. amaa bir türlü internette model beğenemedim firmaların sitelerinde. siz elbise modellerine internette nerelerden baktınız acaba, ya da sadece mağazalardan mı baktınız?

acaba normal mağazalarda daha mı çok elbise seçeneği olur, birkaç avm ye baktım bir sürü mağazaya ama içime sinen bir şey çıkmadı. bakırköy'de falan daha mı kolay bulunur acaba, ya da kadıköy'de?:26:

cnm kadıköyde de hep abiye tarzı şeyler var. mesela ben forever newden bakıyorum hem çok zarif şeyler var hem de abiye gbi değiller. oraya bak mutlaka

cnm kadıköyde de hep abiye tarzı şeyler var. mesela ben forever newden bakıyorum hem çok zarif şeyler var hem de abiye gbi değiller. oraya bak mutlaka

çok haklısın hep abiye vardı kadıköy'de:( forever new de hoş şeyler vardı gerçekten ama pek model kalmamıştı diğer mağazalarına da bakayım ben en iyisi:S

araniza bende geldim :) daha gun laylaylom yaaprken bgn soz ve nisan gununun heycaniyla yaziyorum buraya bizimde soz ve nisan aynianda olucak sahir farki malum,simdi neler yapmaliyiz bilgisi olanlar okudum ama kafam karisti :D yardim edermisiniz

erkek tarafi kiz tarafina bilezik takacak ben cok sey istemiyorum birde alyansimiz

biz damat tarafina saat takmiyor altinmi taksak yoksa kunyemi karar veremedim

daha sonra soz ve nisan ayni anda olacagi icin soz ve nisan bohcasi ayri ayrimi olucak bohcalara neler kyucaz kafam cok karisti

erk tarafi kizin soz giyisilerini kiz tarafi erkegin soz giyisilerini alicak bohca olmasi sartmi ne gerek var :D diyesim geliyo ben cok abartiyi seviyorum erkek arkadasimda ona keza

arti evde yani bahcede olucak 60 kisyi bulur yine ikramlik neler yapabilriz aslinda izmirdeyim ben burda soz oldugu icin sadece gelen misafirlere tatli yada lokum ikram edilir ve o sekilde toren biter

of bir o kadar guzel ve karmasik islermis bunlar banad yardim edermisiniz nasil yapaicam neler yapmam gerek eylulun 9 una hic birsey kalamdi ve ben daha hic bir ise baslamadim :D

Back