- Konu Sahibi burhaninaysesi
- #1.081
cnm utum bu kaftanlardan bırıde bu gercı tam bellı olmuo ama lalden bunu kıraladık. yenı modeller gelınce yıne gıtcem begendıgım model olursa degıstırcem modelı. sultanıyegahtan sana dedıgım modelı denedım hıc hos olmadı ustumde sımdı yenı bı model gelmıs acı yesıl onu kıraladım cok hosuma gıttı ama resım cekmeme ızın vermedıler. oraya gıdınce gorursun buyuk ıhtımalle. gelınlıgede bı gulnur a baktım gydım bı kac model sonra konustuk falan 2500 tl fıyat verdıler bıde kırcıcegıne baktık ama orası bnı nedense hıc tatmın etmedı sankı dıkmekten cok ellerındekı modellerı satmaya calısır gıbıydıler. orasıda 2300 ıle 2500 tl arası olur dedı. ama dondum gulnurla anlastım pazarlıkla 2350 ye kapattık ısı cnm. gelınlıge ek uzun kuyruk ve duvakta olucak ıstedıgım zaman cıkarabılıcem ıkısınıde
Eki Görüntüle 355553
Eki Görüntüle 355554
çok güzel kaftanın hem değişik bende bulurum inşallah böle.. ütüyü bende philips istiyorum ablam bana hediye alıcak en güzeli neyse onu aldırcam o yaptıklarında süper pek beceriklisin vesselam :) senle aynı gün olmamıza rağmen sen benden hızlı çıktın çiğdem ben son zaman bi sıkışcam hadi bakam kaldı şurda 4 aydan az ahhh ahhh (
hafta sonu mobılya baktık kızlar cok yoruldum ve sonuc nerdeyse sıfır hıc bısı begenemıorum cok moralım bozuldu. bı tek yatak odası begendım onuda nısanlım pek ıstemedı o daha spor seylere bakıyor bılmıyorum ne olcak.
Eki Görüntüle 360760
ahanda tam benim istediğim gibi sadece yatağı baza almak zorundayım bazalı güzel model zor bulcam gibi..
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/463921-bizde-bunlari-aldik.html
burdan bak istersen tatlımm
mmousee beyaz takımlar pek kullanışlı duruyor zevkin hoş.. iyi cesaret 1 sene önceden almak benim gibi hevesin hemen sönmüyo demek ne güzel..