İnşallah tatlım, senin de herşey istediğin gibi olsun, Allah gönlüne göre versin
görüşürüz yine
Bu bindallılar sadece bursa'da var sanırım canım, ki istanbul'dan izmir'den , ankaradan fln buraya kiralamaya gelenler biliyorum ben
Bunların ismi aslında bindallı değil, kaftan. Eski saray kıyafetlerini örnek alarak dikiyorlar, bazıları da osmanlı kadınlarının günlük kıyafetlerinden.. Biz kınalarda artık bunlar giyildiği için bindallı diyorz, ama bunları dikenler kına kaftanı die adlandırıyorlar. Bunları yapan sadece 2-3 yer var. Ama eminim ileride daha da yaygınlaşacaktır
Bursa'da bile hala bu modelleri görmeyen insanlar var, değişik geliyor insanlara.. Ama kınalarımız da değişik oluyor tabi, harem eğlencesi tarzında, çok eğlenceli bir kına tertip edeceğim inşallah. Kuzenimin eşi 1,5 yıl önce yaptı öyle bir kına, hala düğününden çok kınası konuşulur çevrede
ben de öyle olsun istiyorum civcivim
ben hemşireyim, nişanlım şuan asker, gelince eğer eski işine devam ederse makine teknikeri olarak devam edecek.. Ve bursa'da yaşayacağız, 1 sene sonra bekleriz sizi de bursaya tatlım