Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

senin hazırlıklarda bitmiş sayılır canım: )))
benim çok şükür hepsi bitti: )))nişandan sonra eşimle tam gaz hazırlıklara başladık,her gelmesinden bişey hallettik ve çok şkür bitti: )
bana sadece beklemek kaldı: )bi bugün farkettim,fotoğrafçı ayarlamayı unutmuşuz: (daha 2 gün önce gitti nişanlım ve buün aklımıza geldi.ben merve dağlı ile anlaşmak istiyorum açıkçası,bi konuşacağım bakalım.
bindallımı bugün aldım: )300 tl idi zar zor 250 ye almıştık nişanlımla,beline pens attırmak için orda kalmıştı,bugünde kayınvalidemle gittik aldık: )hürrem bindallısı diye geçiyor,2012ymiş,tam içime sindi.rengi bordo ve ağır işlemeli altın sarısı işlemeleri var,fesi,alna takılan altın paraları,tülü,çarığı içinde.bide altın sarısı platform aldım.
kına gecesi için tüm malzemeler özel tasarım olacak,yıllardır gittiğim güzellik salonundaki zeynep ablacığımın annesi sağolsun,harika şeyler tasarlamış: )kına gecesine kadar bende gelen misafirlerimiz için ufak tefek hediyeler hazırlayacağım(lavanta kokulu torbalar,değişik bileklikler,nazar boncukları...gibi gibi gibi)
canım gelinliğim şuan paket halinde,bitmiş halinin resmi yok.düğünden sonra burda ekleyeceğim ama fotomu: ))
tam 3 ay 1 hafta kaldı düğünüme ve heyecan dorukta
otel için alannyada BERA oteli tercih ettik canım,5 günlüğüne gideceğiz.

hayırlı olsun canım: )ben öğrenciyim daha ve düğünüm finalllerimden 2 gün sonra :86:
nikah hazırlıklarıyla uğraşamayacağımız için önceden kıydık: )
ama nikahta düğün gibi oldu: ))
kayınvalidem sağolsun herkesi çağırmış,takı falanda taktı gene,nikah şekeri,hediyelik parçalar,kutlamalar....aynı düğün gibiydi.
evli olmak çok güzel bi duyguymuş: )
ama annem çok ağladı...çok üzüldü nikahtan sonra.ben beklemiyordum ondan böyle bi tepki.
annemde babamda eve geliğime buruktu,yemek bile yememişler.
o yüzden şanslısın bi yerde...düğünde arada kaynar o hüzün....
balayı için yer baktın mı peki?

kızlar fotoğraf çekimini dış çekim yapmaya karar verdik?siz nasıl düşünüyorsunuz: )
dış çekim kullanacağım ayakkabı ve çiçeğimde fuşya: ))
siz nasıl planladınız?

Canım benim düğünüm 24 haziranda Çadır Köşkünde çok heycanlı yaaaaa
az kalmış canım yaa, ne güzel.. benim daha var, 16 eylül bizim

Canım bindallının fotosu var mı? bir de fiyatı çok iyiymiş.. benim kiralamak için baktıklarım bile 350 tl:26:
Biz nişanda da dış çekim yapmıştık, düğünde de dış çekim olacak inşallah... Nişanda botanik bir çekim oldu.. düğünde deniz kenarında olacak belki bikaç tane de stüdyo çektiririz.. o da içim de kalmasın

aaa ne kadar ılgınc cnm bnde okuyorum. :))) balayını hallettık cnm once bodruma gıdıcez 4 gun kalıp ordan kusadasına gecıcez ordada 4 gun kalıcaz allah kısmet ederse.

seneye buralarda kendımı tanıtmaya calıstıgımı falan gorursenız sasırmayın :)))) buarada dun ark ıcın bındallı kıraladık en uygun olanlarından mısafır karsılamada gıyıcek mısafırlere lokum tutucak.. benden once onun bındallısı kıralandı :))

lal e baktın mı çiğdemcim? dün bakcam diodun da

lal e baktın mı çiğdemcim? dün bakcam diodun da

gıttım cnmm ama tam ıncelemedım cok kalabalıktı. bıgun nısanlımla gıdıcem hem denıcem hem begendıgımı kıralıcam. bıde lalın yakınında sultaniyegah var ordada begendım bı tane onu kesın kıralıcam zaten ustume gıyeyım gusel olursa tmmdır. degısık bısıdı 350 tl dedı. bıde gulnur a gıttım gelınlık ıcın erken mı dedım kadın hazıran dolu alamayabılırız dedı cok uzuldum ya

evet ben de asıl sultaniyegahta beğendim 2 tane.. 350 tl di. Muhtemelen aynı şeyi beğenmişizdir eğer asudenin yeni modellerini beğenmezsem kesin o ikisinden birini kiralıcam bende.. ben lal'i sildim aklımdan. hem organizasyon hem de bindallı açısından.. Bir de sevinç'de beğendim 2 tane, biri 250 biri 300 tl di. Asudeninkileri görünce karar vericem bakalım bende

lal de de gusel bındallılar var cnm nıe sıldın orayı aklından merak ettım sımdı :))) bn ıkı tane kıralamayı duusndum kınalık kıyafet almıcam farklı farklı gıycem ıcımde kalmasın dıe :))

lal'in sadece 1 tane modeline bayılıyorum ben.. onu da kuzenimin eşi giydi, o yüzden istemiyorum onu.. diğerlerinden de şuanda elinde olanlardan pek beğendiğim yoktu, kumaşları baya yıpranmıştı, yenileri beklemem gerekiyor.. belki yenilerine de bi bakarım, ama en çok sultaniyegahtakini beğendim, %95 o olacak benim.. o yüzden lal'i sildim dedim canım

ben ankaradayımya sanırım ondan dolayı biraz daha uygun buldum: )
burda en pahalı bindallı 250 300.sıradan bindallılar hep 100 150.
netten bulabilirsem yükleyim,bulamazsam fotosunu çekip koyayım canım

aaa ne kadar ılgınc cnm bnde okuyorum. :))) balayını hallettık cnm once bodruma gıdıcez 4 gun kalıp ordan kusadasına gecıcez ordada 4 gun kalıcaz allah kısmet ederse.

daha da ilginci daha 3. snıfım,mezun olmuyorum daha
balayını halletmeniz iyi olmuş canım,rahatlıyor insan işlerini halledince

kızlar işte bindallım: )
ben soldaki bordo olanı aldım.
bu arada bindallımın markasını google da arattım,siteside varmış,o sayede buldum: )
bakmak isterseniz eğer,SEYRANLI MODA diye aratın: )

ha bu arada:)))
bu fotoda bindallının içinde şalvar var ama ben içine elbise olan modelini aldım: )
içide bordo ve altın işlemeli elbise: )

Son düzenleme:
ewet foto bekliyorum canım.. ben sıradan bindallıları daha hiç sormadım.. benim baktıklarım hint ipeği fln, üzerleri el işi boncuk ve nakışlarla dolu.. zaten satmıyorlar o modelleri, sadece kiralıyorlar

ewet foto bekliyorum canım.. ben sıradan bindallıları daha hiç sormadım.. benim baktıklarım hint ipeği fln, üzerleri el işi boncuk ve nakışlarla dolu.. zaten satmıyorlar o modelleri, sadece kiralıyorlar

ipek olunca bayağı tuzlu olur canım..
ama bence satın alabileceğin birşey al.
ben sandığıma koyup çocuklarımada göstermek istiyorum,o yüzden satın aldım: )
benimki ipek değil,ama kumaşı harika,işlemesi ise çok ağır.
ben kına gecemde sadece bindallıyla durmak istiyoum o yüzdende klasik bişey olmasın diye,biraz gösterişli bişey aldım.
altınada altın sarısı simli platform bi ayakkabı aldım: )
gören bayıldı: )
siteye bi bak derim,beğendiğin modeller çıkar diye düşünüyorum

canım sultanıyegah ta begendıgın nası bısıdı aynı seyı mı begenmısız cok merak ettım. benım begendıgım kapıdan gırdıgın gıbı sagda mankenın uzerınde fusya yesıl karısımı bısıdı...

:)))))) belkı komık olucak ama bnde 3. sınıfım evlendıkten sonra 1 sene daha okucam :)))

canım sultanıyegah ta begendıgın nası bısıdı aynı seyı mı begenmısız cok merak ettım. benım begendıgım kapıdan gırdıgın gıbı sagda mankenın uzerınde fusya yesıl karısımı bısıdı...

:)))))) belkı komık olucak ama bnde 3. sınıfım evlendıkten sonra 1 sene daha okucam :)))

seninkinin fotosu açılmadı tatlım ya, yakından göremedim..
Bak benim beğendiğim modeller de bunlar..

hangisi daha güzel sence?

Eklentiler

• $asude mor 3.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 32
ewet çiğdemcim kapıdan girince sağdaki fuşyalı, bide vitrinde solda pembeli olan

ewet çiğdemcim kapıdan girince sağdaki fuşyalı, bide vitrinde solda pembeli olan

ben kesınlıkle onu kıralıcam eger ben gıdene kadar tutulmazsa otekı paylastıgın bındallılar arasından da en bastakı morlu olana bayılıyorum bnde ama onu nısanlımın kuzenının esı gıydı o yuzden onu gıyemem malesef. baska bakıcam artık bnde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…