Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bn geldımmmmmm...... super harıka muhtesem olaganustu ruya gıbı bısı yasadık kızlar ya
ayy ne mutluuu, çok sevindim çiğdemcim, Allah tamamına erdirsin canım

waowwww çok güzelll olmuşsun, çok yakışmışsınız tatlım, Allah tamamına erdirsin...

hemmennn bakıyorum çiğdemcim

cgdm16 canım benim çok güzel olmuşsun aynı gün aynı heyecanları yaşadık. Allah tamamına erdirir inşş

kızlar bende 24 aralıkta nişanlandım, yeniyıldan önce çok güzel bir eğlence oldu. sevdiğime kavuşmanın yanında hiç bir konuda sııkıntı çıkmaması beni çok mutlu etti. aileler büyük nişan olmasına karar verdi biz nişanlımla istemedik ama yine de büyük oldu. hava biraz soğuktu o yüzden kalabalık olmadı ama benim istediğimde tam da buydu çok güzel birşeymiş, nişan istemem kendi aramızda olsun diyenlere bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyorum. rüya gibi bişey hem de düğüne hazırlık

Yüzükleri takan kaçtı topikten
Evet şimdi sıra düğünlerde kızlar... :123:
Nasıl gidiyor hazırlıklar, anlatın bakalım

iyi akşamlar derya: )))
tam dediğin gibi oldu,yüzükler takıldı hepimiz durulduk: ))))
benim tüm düğün hazırlıklarım bitti,gelinliğimi diktirdim,bindallımı aldım,davetiyeler basılıyor,düğün salonu tutuldu,kuaför randevuları alındı,balayı için rezervasyon yapıldı,3 gün öncede hökümet nikahımızı kıydık :123: :86:
çooooook güzeldi
nikah kıymak bambaşka bişeymiş...
artık evli bir bayanım: )
şimdi sabırsızlıkla 3 haziranı beklyorum: )))
senin hazırlıklar nasıl gidiyor derya?

ohh ohh maşallah canım yaa nişanda yetişmicek die dert yanıyordun, şimdi hepimizi sollamışsın walla
ben malum hala askerimi bekliyorum
Ama çalışmalara devam tabi, düğün salonumuzu tuttuk, kına için de tuttuk gibi, 10 gün içinde kesinleşecek.. Kına için organizasyon firmasıyla anlaştım, bindallımı beğendim
Çeyizlerimi tamamlıyorum bi yandan da harıl harıl.. Evimizin içi de yapılıyor yavaştan.. Zaten bizim düğün eylülde, ama yine de şimdiden hazırlıkları halletmeye çalışıyoruz biraz biraz..
Mayısta aşkım gelince bütün çalışmalar daha da hızlanacak tabi
Balayı için nereye gideceksiniz? Gelinliğinin fotosu var mı? Aydınlat bakalım beni

ayyy kızlarrr herşey bitmiş maşallahhh

Biz nişandan vazgeçtik düğün için hazırlık yapıoruz ama ne yapacagımı bilmiorum henüz sadece düğün mekanını tuttuk

canım sende baya bısıler halletmıssın valla. kına ıcın neresıyle anlastın tatlım cok merak ettım fıyatlar nasıl neler var ıcınde hemen analat lutfen bende bugun lal e gıdıp bındallı bakıcam. kına ıcın nereyı tutmayı dusunuosun.

canım oncelıkle hayırlı olsun dugun tarıhımız baya yakın senınle benımkıde 30 hazıran. bız nıkahı salonda kıymayı tercıh ettık. davetıyelerınız bıle masılıyor ne kadr gusel ya ınsanın ustunden yuk kalkıodur emınım :))

kına için daha kesin anlaşmadık tatlım, ön rezervasyon yaptık ama geçen seferki gibi olmasın die kontratı yapmadan söylemiyim diyorum:26: 10 gün içinde kesinleşecek ve eğer karar verebilirsem kontratı yapacağız, o zaman hemen yazacağım buraya..
lal'e gittim cumartesi, yeni modeller daha hiç gelmemiş, mart ortalarında gelecek modellerimiz dedi.. beğendiğim bikaç model de 250-350 tl arasıydı.. ama organizasyon için asudeyle anlaştım gibi, onun yeni bindallılarının gelmesini bekliyorum canım, bir de onlara bakacağım.. yani salondan önce organizasyonu hallettim diyebilirim haftasonu çeyizlik bişiler aldım anatoliumdan, eğer karar verebilirsem bu önümüzdeki bikaçgün içinde de çamaşır mak. alacağım..

bız butun beyaz esyaları hallettık cnm bı tek tv kaldı :))) asude neler yapabılecegını söledı fıyatlar falan nasıl. valla bu ıslerın ıcıne gırınce karar verdım bı organızasyon sırketı acabılırım seneye :)) kına salonu konusunda sutten agzı yanan dıosun yanı

Aynen tatlım, bir gold düğün salonları mağduru olarak hala onları hergün ÇOK GÜZELLL bir şekilde anıyorum!!!! o problem yaşanmasaydı şuan kafam rahat şekilde herşeyimi yavaş yavaş yoluna koymuş olacaktım..
Bütün organizasyon şirketlerinin kına paketi aynı, kına tahtı, bindallı, arkadaşlara bindallı, giriş çıkış kına yakılışı haricinde yaklaşık 20 dk lık dans gösterisi, kına, kına tepsisi vs. gibi bütün kına malzemeleri, hediyelikler fln.. kınayla ilgili aklına gelen bütün aksesuarlar, görsel malzemeler, asude 1000tl, gold'un kendi organizasyoncusu 1500tl, sevinç org. 1750 tl, lal 2000tl. lal'de bu fiyata bindallı dahil değil yalnız.. ben de organizasyon şirketi kurmaya karar verdim, gel ortak olalım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…