- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
nasıl köpükleyip paketlediniz canım anlayamadım ki bizde bohçalar süslenir süslü püslü verilir köpük olmaazzya kızlar sımdı sıze bısı sorcam bız bohcaları kopukledık ve uzerını jelatınledık. sımdı onlara goturdugumuzde nası olcak cozemedım gıttı yada onlar getırdıgınde napcaz
Bizimde bu cumartesi olacak olacak nişanımız kısmetse
nasıl köpükleyip paketlediniz canım anlayamadım ki bizde bohçalar süslenir süslü püslü verilir köpük olmaazz
hadi canım hayırlısı haftaya ctesi de benim az kaldı yaaa :18:
canım yarın resımlerını cekıp koyarım. hanı su ısı yalıtım kopuklerı var ya onların üzerine yerlestırılıp ıgneledık herseyı sonrada jelatinledik dısınıda bı kac kurdale ıle susledık o kadar. kayınpederınkı bı kopukte kayınvalıde bı kopukte eltı ve aılesı tek kopuk gorumce ve aılesı tek kopuk oldu. sımdıde canımcımın kılerle ugrasıoz onları bıtıremedık ama bıtenlerı yarın koyayım
nasıl köpükleyip paketlediniz canım anlayamadım ki bizde bohçalar süslenir süslü püslü verilir köpük olmaazz
hadi canım hayırlısı haftaya ctesi de benim az kaldı yaaa :18:
kızlar acele cektım. dıgerlerının resmını cekemedım cunku makınanın sarjı bıttı cekınce koyarım. sıze anlatmaya calıstıgım kopuge dızdık dedıgım olay buydu ıste. bu ıkısı damadın
Eki Görüntüle 303551
Eki Görüntüle 303552
kızlar alışverişten geldim. istanbul turu uzn sürdü baya. perşembe günü elbiseyi ben ablam ve sözlüm gezerek baktık en son 2 seçeneğe indirdik. 2si arasında tercih yapcaz oh derken cuma gün kayınvalide ve teyzelerle alışverişe başlayınca beğenmediler daha canlı tonlar istendi benden daha taşlı falan evde olucak sade bişi olsun diorum yok. sonunda koyu pembe bi elbise alındı sade ama genede içime sindi.
eminönü dağoğluhanı kim demişti bilmiyorum ama orayı dien arkadaşa çok teşekkür ediyorum. herşeyimi içime sine sine aldım. fakat benim hep istediğim olduğundan biraz ortam kızıştı. bilmiş bi gelin oldum. çok zormuş böyle şeyler.. mutsuz ayrıldım ben..
ohhooo burası çok sessizleşti yaaa
sanırım ıkımızden baska kımse kalmadı
Ohhh gözün aydın, geçmiş olsun canımkızlarrrr sonunda bende nişanlılar kervanına katılmış bulunmaktayım. çoook keyifli bir nişan oldu. çok eğlendik çok yorulduk ama değdi doğrusuşükürler olsun diyorum nişanlanacaklarada Allah kolaylık versin. çok heyecan verici bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?