- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
aşkolsun unutur muyum arada takip ediorum ama yorum yazmıorum pek. Zaten bu ara iş yoğunluğundan komple sitede yokum :) herşey yolunda ilerlesin inşallah heyecanınız hiç eksilmesin güzeldi yaaa :) şimdi böle eskimiş hissediom nişan geçti bitti o rüya bitti şimdi yazı bekle bakalımmmm :)
amin canm benim
senin hazırlıkları ne yaptınız dinlenmeyemi geçtinizz yoksa alışverişe devammıdüğün tarihi bellimi
bizim belki hatırlarsın yurtdışı işleri olcak. şimdi kışı bi atlatalım dioruz zaten damadımı göremiorum aceleye gerek yok . yaza nikah düşünüoruz. eş durumundan pasaportum çıkınca da düğün :)
seninde işin zor be kuzum. Allah biran önce kavuştursun sizi inşşş
hu hu huuuu kımse kalmadı mı burda ya... nısanı yapan gıdıo bız nolcaz ama heyecanları kımınle paylascaz
kızlar 12 günüm kaldı inş havalar böyle güzel gider yaaa :26: bu arada bütün hazırlıklar tamam bu hafta sonu bohçaları getricekelr sonraki hafta nişanım varr
allah kolaylık versin cgdm16, mmousee :) bizim işler şimdi başlıyor napak :)
Yaaa kızlar nişan yapanlar hazırlıklara başladınızmı? bizim düğün tarihi belii 29/30 haziran nikah işlemleri için istanbulda nezaman gün alalım öğrenen varmı? onun bahanesiyle bari görüşsek diyoruz nişanlımla :) nişan oldu olalı görüşemedik yaa
üzülme canım ben sinsi sinsi takibe devam ediyorum :86:
merakla bekliyorum sizin nişanlarıda
Aynen ben de takipteyim kızlarrr
canım senı bılmem ama ben bursanın 15 gunluk hava tahmınıne baktım ve sansıma hafıf kar yagıslı dıosız nısandan sonra mı goturuceksınız bohcaları ve hazırladınız mı sızde
ciddimisin yaaa karmı yağıcakmış gerçi bursa burdan soğuk oluyo onu biliyorum inş burda yağmaz yaa
erkek takım elbisesini biz aldığımz için onlar bize bohçaları getirdiklerinde bizde onalra vericez değiş tokuş olucak anlıcan
benım nısan kıyafetım bende onun takım elbısesıde kendı dolabında duruo. ama bızde nısan dan once karsılıklı goturcez bohcaları canım. hanı nısan gunu yakın akrabalar eve gelenler falan goorsun dıyeymıs
ya peki bişey sorucam sana nişan bohçası geldiğinde sadece kadınlarmı olucak sizde yoksa erkeklerde olucakmı?
ayyy ne güzelll yaa walla bak nasıl canım çekti şimdi çiğdemcimbohca hazırlıkları son rutuslar falan kaldı pımı cekılmıs bomba gıbıyım ıyıce dengesızlestım heyecandan ya
tatlım bizde de güya sadece kadınlar olacaktı, ama kadınları getiren erkeklerde vardı. Görümcemin kocası, kayınpederim ve aşkım gelmişti... Babam dayım ve erkek kuzenlerimle birlikte başka odada oturdu onlar...ya peki bişey sorucam sana nişan bohçası geldiğinde sadece kadınlarmı olucak sizde yoksa erkeklerde olucakmı?
canım bizdede erkekler gelir dedi annem ama benim kpeder sıkıntılı huysuz gelmek istemez bende anneme dedim gerek yok diye sonuçta bunlar serilicek çamaşırlar falan olucak istemem ben dedim oda kabul etti bizde sadece kadınlar olucakya aslını ıstersen ben bayanlar olur dıe bılıyorum hatta öle getırdıklerınde pasta borek cay servısı falan dusunmustum ama kaynanam bı gece eltın kocası gorumcen kocası bıde ben getırırız dedı o nasıl olcak ınan hıc bılmıyorum. sız nasıl yapıcaksınız? bu arada bız goturdugumuzde sadece kadınlar olucak
tatlım bizde de güya sadece kadınlar olacaktı, ama kadınları getiren erkeklerde vardı. Görümcemin kocası, kayınpederim ve aşkım gelmişti... Babam dayım ve erkek kuzenlerimle birlikte başka odada oturdu onlar...
Kadınlar da 20 kişi flndı, salonda oturduk, pasta börek servisi yaptık onlara...
Biz onlara gittiğimizde 10-12 kişi flndık, kadın erkek karışık...
Onlar da bize pasta börek çay fln vermişlerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?