Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

amin canm benim
senin hazırlıkları ne yaptınız dinlenmeyemi geçtinizz yoksa alışverişe devammı düğün tarihi bellimi

amin canm benim
senin hazırlıkları ne yaptınız dinlenmeyemi geçtinizz yoksa alışverişe devammı düğün tarihi bellimi

bizim belki hatırlarsın yurtdışı işleri olcak. şimdi kışı bi atlatalım dioruz zaten damadımı göremiorum aceleye gerek yok . yaza nikah düşünüoruz. eş durumundan pasaportum çıkınca da düğün :)

seninde işin zor be kuzum. Allah biran önce kavuştursun sizi inşşş

hu hu huuuu kımse kalmadı mı burda ya... nısanı yapan gıdıo bız nolcaz ama heyecanları kımınle paylascaz

kızlar 12 günüm kaldı inş havalar böyle güzel gider yaaa :26: bu arada bütün hazırlıklar tamam bu hafta sonu bohçaları getricekelr sonraki hafta nişanım varr

allah kolaylık versin cgdm16, mmousee :) bizim işler şimdi başlıyor napak :)

Yaaa kızlar nişan yapanlar hazırlıklara başladınızmı? bizim düğün tarihi belii 29/30 haziran nikah işlemleri için istanbulda nezaman gün alalım öğrenen varmı? onun bahanesiyle bari görüşsek diyoruz nişanlımla :) nişan oldu olalı görüşemedik yaa

kızlar 12 günüm kaldı inş havalar böyle güzel gider yaaa :26: bu arada bütün hazırlıklar tamam bu hafta sonu bohçaları getricekelr sonraki hafta nişanım varr

canım senı bılmem ama ben bursanın 15 gunluk hava tahmınıne baktım ve sansıma hafıf kar yagıslı dıo sız nısandan sonra mı goturuceksınız bohcaları ve hazırladınız mı sızde

canım dugun tarıhlerımız aynı

Bi çok insanda bu tarihte yapacak cgdm16 çünkü kpss ve öss sınavları var diğer zamanlarda en makul tarih buydu 30 haziran 1 temmuz acaip oluyo demesi falan alışcaz artık napalım

canım senı bılmem ama ben bursanın 15 gunluk hava tahmınıne baktım ve sansıma hafıf kar yagıslı dıo sız nısandan sonra mı goturuceksınız bohcaları ve hazırladınız mı sızde

ciddimisin yaaa karmı yağıcakmış gerçi bursa burdan soğuk oluyo onu biliyorum inş burda yağmaz yaa
erkek takım elbisesini biz aldığımz için onlar bize bohçaları getirdiklerinde bizde onalra vericez değiş tokuş olucak anlıcan

benım nısan kıyafetım bende onun takım elbısesıde kendı dolabında duruo. ama bızde nısan dan once karsılıklı goturcez bohcaları canım. hanı nısan gunu yakın akrabalar eve gelenler falan goorsun dıyeymıs

ya peki bişey sorucam sana nişan bohçası geldiğinde sadece kadınlarmı olucak sizde yoksa erkeklerde olucakmı?

ya peki bişey sorucam sana nişan bohçası geldiğinde sadece kadınlarmı olucak sizde yoksa erkeklerde olucakmı?

ya aslını ıstersen ben bayanlar olur dıe bılıyorum hatta öle getırdıklerınde pasta borek cay servısı falan dusunmustum ama kaynanam bı gece eltın kocası gorumcen kocası bıde ben getırırız dedı o nasıl olcak ınan hıc bılmıyorum. sız nasıl yapıcaksınız? bu arada bız goturdugumuzde sadece kadınlar olucak

bohca hazırlıkları son rutuslar falan kaldı pımı cekılmıs bomba gıbıyım ıyıce dengesızlestım heyecandan ya
ayyy ne güzelll yaa walla bak nasıl canım çekti şimdi çiğdemcim
her anın tadını çıkart

tatlım bizde de güya sadece kadınlar olacaktı, ama kadınları getiren erkeklerde vardı. Görümcemin kocası, kayınpederim ve aşkım gelmişti... Babam dayım ve erkek kuzenlerimle birlikte başka odada oturdu onlar...
Kadınlar da 20 kişi flndı, salonda oturduk, pasta börek servisi yaptık onlara...
Biz onlara gittiğimizde 10-12 kişi flndık, kadın erkek karışık...
Onlar da bize pasta börek çay fln vermişlerdi...

canım bizdede erkekler gelir dedi annem ama benim kpeder sıkıntılı huysuz gelmek istemez bende anneme dedim gerek yok diye sonuçta bunlar serilicek çamaşırlar falan olucak istemem ben dedim oda kabul etti bizde sadece kadınlar olucak

bizde kadınlar diye düşünüyoruz canım. aman zaten çok kalabalık olmasın hizmet etmek zor olur bide biz erkek bohçasını onlar geldimi ellerine tutuşturup vericez hehehe

ya kızlar sımdı sıze bısı sorcam bız bohcaları kopukledık ve uzerını jelatınledık. sımdı onlara goturdugumuzde nası olcak cozemedım gıttı yada onlar getırdıgınde napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…