Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

benim babamda istemeye tamam demişti ama hemen vermem dedi bizde söz istme bir arada olsun istiyoduk. istemeye gelecekleri gün öğleden sonra tamam dedi söz olsun. ahh ahh bende neler çektim azmı ikna etmek için gözyaşı döktüm. ama tanıdıktan sonra sevdi şimdi hani nerde gelmickmi bu akşam diye sorup duruyo
zamanla herşey yoluna giriyo Allah herkesin yardımcısı olsun umarım nişanlarımızda acısını çıkarırız

ay az kalmış seninkinin gelmesine
benim aşkım arife günü yani 10 gün sonra gelecek
çok özledim onu
gerçi daha geçen hafta alışveriş için burdaydı ama genede özledim
sabırsızlıkla bekliyorum nişanımı,o kadar heyecanlıyımki :18:

mmousee,acaba bende senin gibi mi yapsam :26: ama bizde takı bayağı olacak gibi,çünkü çok kalabalığız,bi de kayınvalidem bu mekanda nişan işini sırf bu yüzden istedi,'gelecek altınım çok' diye...zamanında herkese takmış şimdide bekliyormuş.
ben sanmıyorum ama çok takılacağını,zaten altın zamlandı,beklediği gibi çıkmaz
kurdela takmakta istemiyorum,napacağım şaşırdım ya :44:

abcde_123 senin istemenede çok az almış Allah tamamına erdirsin canım
nişanın ne zaman

Son düzenleme:
Hepinizee Allah kolaylık versinn... 12 kasımda olacak nişan için yarın istanbula yola çıkıyorum alışverişe.. döndüğümde güzel dileklerimi bildirmek istiyorum.. Bana şans dileyin :)

Ayy inşallahhh acısını çıkartırız canım

Ben de çok özledim kuzumu:26: 24gün oldu görmeyeli
gelecek altını çoksa düğünde takaralardı, şimdi takılan sana kalmıcak mı civcivim yaa?
Benim kayınvalidem de herkesinkine gitmiş götürmüş, şimdi dio ki "altınlar altında kalacaksınız" bana komik geliyor bu tür konuşması yaa, ben altın için yapmıyorum nişanı, ya da milletin düğününe nişanına gidip de o da bana taksın die takmıyorum..
Kurdela olayını o yüzden ben de istemiyorum ama bu sefer de illa takanlar gelip elbiseme takmaya çalışacak.. Ben kıyamam elbiseme:26:
Hepinizee Allah kolaylık versinn... 12 kasımda olacak nişan için yarın istanbula yola çıkıyorum alışverişe.. döndüğümde güzel dileklerimi bildirmek istiyorum.. Bana şans dileyin :)
Bol şans canım, alışverişinizi ağız tadıyla yapın inşallah

bende de aynı korkular var canım ya vermezseeee, hep bi aksilik çıkacakmış gibime geliyor.:26:
Allahım yardım ett :2:

bende öyle düşünüyorum canım, bir kez tanıştı bizimki babamla, babam peksevmedi, hatta hiçkonuşmadı. kız babası diye herhalde...
ama sonra seninki gibi damadım nerde, çağır gelsin, bilmem ne diyeceğini de biliyorum, e ben sevmişim elbette o da sevecek dimi

selammm herkesee...
bende dün biraz alışveriş yaptım söz için,konuklara verilecek hediyeleri aldım,elbisem tamam ayakkabı almam gerekiyor onun dışında pasta siparişi vericem belki kendim şeker hamurundan kurabiye yaparım vaktim olursa...

bu arada bir arkadaş sormuş takı için çanta ne yapsam diye bence eline elbisenin renginde ve kumaşında kese yaptır canım altın takılırsa elbisene değilde keseye koyarsın paraları ve çeyrek,tam artık ne takılacaksa çünkü ben ne nişanda ne gelinlikte elbisenin üstünde liraları bir türlü beğenemiyorum fotoğraf çekiminde falan çok kötü duruyor gelinin sadeliği kayboluyor yani altın para ve kağıt paralar çok abes duruyor nacizane fikrim tabbiiki herkesin zevki farklı...

kızlar bu sıtede bı kac kısı paylasmıtı böle bı kutu bende dayanamadım yaptım nısan bohcaları arasında ıcıne tras malzemelerını falan koyup gotururum dıye dusundum nasıl olmus

eminim baban da sevecek ve zamanla damadına kendi oğlu gibi davranacaktır, sen sevmişsin çünkü bikere
benim babam da ilk tanışmaya geldiğinde hiç konuşmamıştı aşkımla, hatta beni ailesiyle tanıştırmak için babamdan müsaade istedi, babam cevap bile vermedi, şok olmuştum
şimdi oğlum dio başka da bişey demio maşallah

bunlarıda kendı ellerımle yaptım. takı kurdalelerımız nasıl olmuslar kızlar

Eki Görüntüle 279376

Eki Görüntüle 279375

Eki Görüntüle 279377
çiğdemcim bayıldım, ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar. Takı kurdelalarını özellikle çokkk çokkk beğendim, ben de istiyoruuummm

yapayım cnm ıstersen sana da nasılsa bursalıyız ıkımızde nısanına kadar verırım sana ıstersen

yapayım cnm ıstersen sana da nasılsa bursalıyız ıkımızde nısanına kadar verırım sana ıstersen
ahh canım benim, bunu teklif etmen bile beni çok mutlu etti, çok sağol
ben de kendim yapmayı düşünüyordum ama, nasıl süsleyeceğime karar verememiştim, seninki örnek oldu, ben de bakıp yaparım canım..
incili olan senin, öteki damadınki sanırım?

canım onlar konuşuldu,nişandaki herşey bana kalacak.çeyrekleri kayınvalidem almak istiyordu ya?onu konuştu annem,çeyreklerle civciv ve damat gitsin kuyumcuya istediği bi bilezik veya kelepçe olarak alsın,onlar karar versin.kayınvalidem sağolsun çok anlayışla karşıladı.
aslında biz bitanemle mekan düşünmüyorduk ama kayınvalidem 'benim dolu gelecek altınım var.ben herkesinkine hem nişanda hem düğünde taktım' dedi.o yüzden nişanda da bekliyor daha çok bekler
peki senin nişanın düğün salonu gibi büyük bi mekan mı yoksa daha ufak;genelde kına için dizayn edilmiş bi yer mi?
eğer salon tipiyse bencede sana çok gelir.çünkü insanların mantığı;ya düğünde takarlar ya nişanda.benim kayınvalidem gibi ikisinde de takanlar yok denecek kadar az.
ama ben şuan için altınlardan ziyade o gün nasıl geçecek,dansımız nasıl olacak...hep bunlarda aklım :18:
bide dans müziğine karar veremedim :26:
sen karar verdin mi deryam yaaa

İyi bari canım siz konuştuğunuz için şimdi sen ne olacağını ne yapacağını biliyorsun, ben takıdan sonra o takıları napmam gerektiğini, kime vermem gerektiğini de bilmiyorum:26:
beni en çok bu takı merasimi geriyor yani:26:
Bizim nişan büyük bir düğün salonunda olacak canım, çok gelen olur..
Müziklerime çok önceden karar verdim ben canım;
İlk çıkış: Melih Kibar-Mesaj
İlk dans: Özdemir Erdoğan-Pervane
Yüzükler takılırken Ghost Film Müziği fonda çalacak..
Pasta gelirken: Can Atilla-Rumeli Hisarı
Sonraki ilk dansımız: Sezen Aksu- Hoşgeldin
Ben ilk dans için Niran Ünsal-Aklım hep sende'yi de istemiştim aslında, tavsiye ederim tatlım

deryam seninki bayağı bayağı düğün gibi olacak desene :18:
sende heyecan daha fazla olur o zaman
dans müziklerini dinleyeceğim,belki kopya çekerim
sen bursalısın detlerinizi bilmiyorum ama bizde nişanı kız yapar.yani mekanı falan kız tutar,nişandaki ikramları damat alır sadece.
altınlarda kıza kalır.o yüzden kayınvalidem,çeyrekleri ben alayım dediğinde ben ve çevrem çok şaşırmıştık.çünkü onlarda iç anadolulu yani adetlerimizde çok fark yok.
sizde nasıl normalde?
altınlar kız tarafına kalıyorsa,sen alacaksın haliyle :119:

ewet baya baya düğün gibi olacak canım
ewet bizde de nişanı kız yapar, bütün ikramları salonu davetiyeleri nişan şekerlerini fln biz yaptırdık.. Bi nişanlığımı erkek tarafı aldı
takılarda normalde kıza kalır, ama hiç konuşmadık, bakalım nolcak, nasıl olcak?:26:

sizde ikramları,davetiye ve şekerleride mi kız yapıyor
ilginçmiş.
bizde hem nişanda hemde kınada kız tarafı tutar mekanı fakat ikramlıkları,kıyafetleri falan hep erkek alır
takılar kıza kalıyorsa,sende altın zengini olacaksın he

walla ben davetiyeleri bastırmadan önce kaç kişi gelir ona göre bastıralım dedim kayınvalideme, biz bastırırız kızım dedi, ben de aaa olur mu hiç, biz bastırırız dedim, tamam dedi onlarda
Hiç ne ikram edeceksiniz fln die de sormadılar canım. Salon nasılsa pasta veriyor die düşündüler heralde, ama ben pastadan başka börek poğaça çerez fln da koyduracağım masalara..
Ama bohça getirirken nişan çöreği getireceklermiş, misafirlerimize ikram edelim die. tabi anca eve gelen misafirlere ikram edebiliriz onu da, salon kalabalık olacak çünkü.
Bizde kınada çerezi, lokum ve kınayı kayınvalide alır
Bakalım altın zengini olabilcez mi, heyecanla bekliyorum

ya ne güzel siz nişan heyecanı yaşıyorsunuz bense hala sözlenicemde nişanlanıcam
bu arada bizdede nişanı kız tarafı yapar ama takılar hakkında bir bilgim yok yöreye göre değişiyor sanırım ama sanırım nişanda takılan takılar bende kalır çünkü benim erkek arkadaşım adanalı bana hiç öyle birşey bahsetmedi...

bu arada bende söz için pasta siparişimi verdimsonra sözde büyüklere ve gençlere verilecek süsler tamamlandı söz makasım alındı sadece söz yastığımı bekliyorum...günler yaklaştıkca streste giriyorum

abcde_123 senin istemenede çok az almış Allah tamamına erdirsin canım
nişanın ne zaman

canım akşam istendim sözümüde verdiiimmçok şükür
nişanı bilmiyorum canım, bayramda konuşulur artık o
aslında ben hiç istemiyorum
gayet güzel oldu akşam bizbize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…