- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
sevgili civcivvvv VE yumyumy Allah sizin yardımcınız olsun az zamanınız kaldı. benim daha zamanım var o yüzden sizin kadar heyecanlı değilim siz tecrübelerinizi paylaşın heyecanınızı paylaşın bizde ortak olalım faydalanalım
teşekkür ederim mmousee benimki baya yaklaştı kesinlikle çok güzel ve heyecanlı şeyler nişandan sonrada yazıcam merak etme
Ayyy kızlarrr heyecan dorukta walla, aşkımın gelmesine 8, nişanımıza da 17 gün kaldı...
Hazırlıklar tam gaz devam
ayyy senin az kalmış valla neler yaptınız anlatsana biraz, benim tam 41 günüm kaldı:18:
ewet tatlım yaa, ben de dün farkettim ki az kalmış yaaayyy senin az kalmış valla neler yaptınız anlatsana biraz, benim tam 41 günüm kaldı:18:
ayy ben de tırsıyorum yetişmicek die heee:26:sende aralıkta nısanlanıyosun sanırım cnm benımde asagı yukarı 53 gun falan var. gercekten yavas yavas heyecanlar baslıyo bıde benım bı kotu olayım varkasım 5 ıle 25 arası nısana ayırıcak vaktım olmıcak malesef nasıl olucak bılmem. alısverıs bohcaların hazırlanması suslenmesı falan cok tırsmaya basladım valla
valla tırsmak değilde ben heyecanlanıyorum. kıyafetlerimizi aldık nişanlık bohçalar içinde yavaş yavaş çarşıya çıktıkça alıyoruz bişeyler. masraflı ama güzel şeyler. biran önce yaşamak istiyorum artık nişanlıyım demek istiyorummmmsende aralıkta nısanlanıyosun sanırım cnm benımde asagı yukarı 53 gun falan var. gercekten yavas yavas heyecanlar baslıyo bıde benım bı kotu olayım varkasım 5 ıle 25 arası nısana ayırıcak vaktım olmıcak malesef nasıl olucak bılmem. alısverıs bohcaların hazırlanması suslenmesı falan cok tırsmaya basladım valla
ewet tatlım yaa, ben de dün farkettim ki az kalmış yaa
aşkım dün dio ki mehtap kaç, ne biliyim aşkım yaa daha çok var dedim, o da ne çoku kız, geliom haftaya demez mi, ayyyy az kaldı azzz
bizim bohçalarımız hazır, bi aşkımın pijamaları çamaşırları, ayakkabısı, traş makinası alınacak, benim makyaj malzemelerim, aynam alınacak, yüzüklerimiz alınacak, takılarım alınacak, nişan hatıraları yaptırılacak...
geri kalanı hazır, bunların olması için de aşkerimin gelmesini beklioruz, yani 8 gün sonraaaa
aslında sayıyordum ama haftasonu aşkımı web camda görcem die heyecan yaptım, şafağımı unuttum, şafağım 209, mehtabım 8, şimdi hayatta unutmam wallavalla tırsmak değilde ben heyecanlanıyorum. kıyafetlerimizi aldık nişanlık bohçalar içinde yavaş yavaş çarşıya çıktıkça alıyoruz bişeyler. masraflı ama güzel şeyler. biran önce yaşamak istiyorum artık nişanlıyım demek istiyorummmm
canım benim gözün aydın diyim şimdiden hem sen neden gün saymıyosun bakimmm hiç asker gün saymadan beklenirmi
zaten insanı en çok bohçalar zorluyo en keyilisi nişan kıyafetiyle yüzükleri almak benceee
Allah hepimizin hayırlısıyla mutlu mesut atlatmasını nasip etsinnnnn
bende aralıkta nişanlanıyorum çok heyecanlıyım
kızlar yaaaa beni çok fena heyecan basmaya başladıııı:18:
şaka maka 2 hafta sonra istemem 16 gün sonrada nişanım olacak
derya seninle art arda yapacağız zaten,sende durumlar nasıl?
bizim hazırlıklar bitti sayılır.sadece nişan alışverişince bi kaç şeyi almayı yetiştiremedik(eşarp,makyaj mal. falan)
onlarıda aşkımla alacağız geldiğinde
kızlar bişey soracağım,siz nişanda çanta kullanacakmısınız?
ben kararsız kaldım :26:
çeyrek altın ve paralar için şık,ufak bişey olur mu ki.
gümüş rengi ayakkabı aldım,aynı renktede çanta düşündüm
Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun senin debende aralıkta nişanlanıyorum çok heyecanlıyım
ayy ewet canım, ardardayız senlekızlar yaaaa beni çok fena heyecan basmaya başladıııı:18:
şaka maka 2 hafta sonra istemem 16 gün sonrada nişanım olacak
derya seninle art arda yapacağız zaten,sende durumlar nasıl?
bizim hazırlıklar bitti sayılır.sadece nişan alışverişince bi kaç şeyi almayı yetiştiremedik(eşarp,makyaj mal. falan)
onlarıda aşkımla alacağız geldiğinde
kızlar bişey soracağım,siz nişanda çanta kullanacakmısınız?
ben kararsız kaldım :26:
çeyrek altın ve paralar için şık,ufak bişey olur mu ki.
gümüş rengi ayakkabı aldım,aynı renktede çanta düşündüm
ayyyy ben de beni istedikleri gün heyecandan ölüyordum:18: ama çok güzel heyecan bunlar canım yaa, hayırlı olsun2 gün sonra isteniyorum off heyecan heyecan heyecaaannnnn :18:
ayyyy ben de beni istedikleri gün heyecandan ölüyordum:18: ama çok güzel heyecan bunlar canım yaa, hayırlı olsun
seninki yine vereceğini söylemiş, benimki geleceklerini duyunca köpürmüştü yok hayır gelmesinler, ne bu acele fln dieayy sağol canım yaaa, benim heyecanım bi sıkıntı çıkmasından korkuyorum ondann
babam vericem diyo ama ya bi terslik olursaa :2:
daha elbisemi bile almadım yaa, bu akşam alacağım.
babam baştan bikaç gün katı davrandı ama şimdi gel elbise almaya götüreyim seni dedi. çarşıya bırakacak beni.annemle konuştum benim en mutlu günüm böyle mi olacak diye , sonra akşam babamla konuşmuş herhalde babam da kıyamadı banaaaaa
ayyyyy güzel olacak dimiiiiiiii, kavuşucam sevdiğimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?