Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
slm kızlar
nasıl gidiyor nişan hazırlıklarınız
öncelikle ezberbozan bugün nişanlanıyor,inşalllah çoooooook güzel geçer ve gelir bize iyi haberlerini verir
mmousee senin nişanınada az kalmış
geçen hafta annemler tuttmuş mekan için bi yer.
nişan kına için tutulan orta çaplı bi yermiş,ben görmedim daha
evimize çok yakınmış.
düşünüyorumda 3 hafta bie kalmadıııı :18: :18: :18:
18 güncüğüm kaldııı
istememde arife günü yani 6 kasımda olacak yani onada 2 hafta kaldı.
aslında bizde isteme olmuştu ama o niyetle gelinmemişti,babası heyecanlandı pat diye isteyiverdi
ortada ne kahve vardı,ne çiçek ne çikolata :86:
o yüzden arife günü dedeler falanda olacak adam akıllı isteneceğim
veeeee sonrada beni aşkıma verecekler

kızlaaaaaaaarrrrrrrrr

uzun zamandan beri uğrayamadım ama bir koşuşturmacaki sormayın ama çok tatlı telaşlar güzel heycanlar çok eğlenceli

biliyosunuz 29 ekim nişanım olucak evde yaklaşık 70-80 kişi olucaz şunun şurasında 1 haftam kaldı çok heyecanlıyım
hazırlıklar tamam sayılır ufak tefek şeyler kaldı
anlatıyım sizede neler yaptığımı
şimdi öncelikle yüzük siparişlerimizi verdik hatta yapıldı bile pazartesi alıcaz
benim nişan elbisem sözlümün takım elbisesi tamam
benim elbisem saks mavisi aynı renk kravat bulmakta zorlandık sora netten sipariş verdik oda tamamlandı
bugün nişan kurabiyelerimin siparişini verdim pembemerdane diye bi siteden çok güzel kırmızı ve beyaz kalp şeklinde üstünde yine minik kalpler olucak
pazartesi günü nişan alışverişine çıkıyoruz işten iznimide ayarladım
annemle sözlümle bana gelin damat kadehi yaptık o kadar güzel olduki anlatamam size
bu haftasonu fotocuyu ve kuaförü ayarlıcam he bide pastamın modelini beğenicem
annemle salonun kapısına tül alıcaz fiyonk şeklinde yapıcaz yanlardan sarkaçları falan olucak
ayy sanki bi sürü şey varda benim aklıma gelmiyo yazamadım gibi geldi böle işte kızlarrrrr

sevgili civcivvvv VE yumyumy Allah sizin yardımcınız olsun az zamanınız kaldı. benim daha zamanım var o yüzden sizin kadar heyecanlı değilim siz tecrübelerinizi paylaşın heyecanınızı paylaşın bizde ortak olalım faydalanalım

teşekkür ederim mmousee benimki baya yaklaştı kesinlikle çok güzel ve heyecanlı şeyler nişandan sonrada yazıcam merak etme

teşekkür ederim mmousee benimki baya yaklaştı kesinlikle çok güzel ve heyecanlı şeyler nişandan sonrada yazıcam merak etme

hehe inanın benimki kadar heyecanlanıyorum sizinklilerdede. ezberbozan ne yaptı acaba sesi çıkmıyo merak ettiiimmmmm

Ayyy kızlarrr heyecan dorukta walla, aşkımın gelmesine 8, nişanımıza da 17 gün kaldı...
Hazırlıklar tam gaz devam

ayyy senin az kalmış valla neler yaptınız anlatsana biraz, benim tam 41 günüm kaldı :18:

sende aralıkta nısanlanıyosun sanırım cnm benımde asagı yukarı 53 gun falan var. gercekten yavas yavas heyecanlar baslıyo bıde benım bı kotu olayım varkasım 5 ıle 25 arası nısana ayırıcak vaktım olmıcak malesef nasıl olucak bılmem. alısverıs bohcaların hazırlanması suslenmesı falan cok tırsmaya basladım valla

ayyy senin az kalmış valla neler yaptınız anlatsana biraz, benim tam 41 günüm kaldı :18:
ewet tatlım yaa, ben de dün farkettim ki az kalmış yaa
aşkım dün dio ki mehtap kaç, ne biliyim aşkım yaa daha çok var dedim, o da ne çoku kız, geliom haftaya demez mi, ayyyy az kaldı azzz
bizim bohçalarımız hazır, bi aşkımın pijamaları çamaşırları, ayakkabısı, traş makinası alınacak, benim makyaj malzemelerim, aynam alınacak, yüzüklerimiz alınacak, takılarım alınacak, nişan hatıraları yaptırılacak...
geri kalanı hazır, bunların olması için de aşkerimin gelmesini beklioruz, yani 8 gün sonraaaa

ayy ben de tırsıyorum yetişmicek die heee:26:

valla tırsmak değilde ben heyecanlanıyorum. kıyafetlerimizi aldık nişanlık bohçalar içinde yavaş yavaş çarşıya çıktıkça alıyoruz bişeyler. masraflı ama güzel şeyler. biran önce yaşamak istiyorum artık nişanlıyım demek istiyorummmm

canım benim gözün aydın diyim şimdiden hem sen neden gün saymıyosun bakimmm hiç asker gün saymadan beklenirmi
zaten insanı en çok bohçalar zorluyo en keyilisi nişan kıyafetiyle yüzükleri almak benceee
Allah hepimizin hayırlısıyla mutlu mesut atlatmasını nasip etsinnnnn

aslında sayıyordum ama haftasonu aşkımı web camda görcem die heyecan yaptım, şafağımı unuttum, şafağım 209, mehtabım 8, şimdi hayatta unutmam walla
Bizim kıyafetlerimiz hazır zaten, bide ufak tefek şeyleri halletsek de nişanlansak artık, çok heyecanlıyım yaa

kızlar yaaaa beni çok fena heyecan basmaya başladıııı :18:
şaka maka 2 hafta sonra istemem 16 gün sonrada nişanım olacak
derya seninle art arda yapacağız zaten,sende durumlar nasıl?
bizim hazırlıklar bitti sayılır.sadece nişan alışverişince bi kaç şeyi almayı yetiştiremedik(eşarp,makyaj mal. falan)
onlarıda aşkımla alacağız geldiğinde
kızlar bişey soracağım,siz nişanda çanta kullanacakmısınız?
ben kararsız kaldım :26:
çeyrek altın ve paralar için şık,ufak bişey olur mu ki.
gümüş rengi ayakkabı aldım,aynı renktede çanta düşündüm

canım bende sadece ayakkabı alıcam çantayı almaya niyetim yok. eğer takı takılacaksa kurdele belki yapabilirsin ama ben onuda yapmıcam. zaten nişanda bizde çok bişey takılmaz takılsa da kıyafetime taktırıcam artık göğüs kısmında danteller var oraya taktırırım

bende aralıkta nişanlanıyorum çok heyecanlıyım
Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun senin de

ayy ewet canım, ardardayız senle
walla heyecan dorukta, bizimde öyle makyaj malzemesi, aşkerimin pijama çamaşırları, yüzüklerimiz fln kaldı alınacak.. ama zamanda az kaldı, ben heyecandan uyuyamaz oldum artık
haftaya bugün hayatımın anlamı geliyor bana ve asıl telaşemiz haftaya o gelince başlıcak
off çok heyecanlıyım yaaa:26:

ayyyy ben de beni istedikleri gün heyecandan ölüyordum:18: ama çok güzel heyecan bunlar canım yaa, hayırlı olsun

ayy sağol canım yaaa, benim heyecanım bi sıkıntı çıkmasından korkuyorum ondann
babam vericem diyo ama ya bi terslik olursaa :2:
daha elbisemi bile almadım yaa, bu akşam alacağım.
babam baştan bikaç gün katı davrandı ama şimdi gel elbise almaya götüreyim seni dedi. çarşıya bırakacak beni. annemle konuştum benim en mutlu günüm böyle mi olacak diye , sonra akşam babamla konuşmuş herhalde babam da kıyamadı banaaaaa
ayyyyy güzel olacak dimiiiiiiii, kavuşucam sevdiğimeee

seninki yine vereceğini söylemiş, benimki geleceklerini duyunca köpürmüştü yok hayır gelmesinler, ne bu acele fln die amaa sonra sonra yumuşattı annecim babacığımı ama yine de geldiklerinde ne dicek babam, yoksa vermicekmi fln die telaş içindeydim
tabi en çok da kahveleri vermeye önce kimden başlayacağım die stres yapmıştım ben
ama harikaydı herşey yaa, ayy şimdi nişanımız daha da harika olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…